Uskoa, toivoa ja rakkautta Katariinan somessa

Tervetuloa seuraamaan Katariinanseurakunnan toimintaa etänä sosiaalisen median eli somen välityksellä.

Tällä hetkellä seurakunnan toimintaan pääsee parhaiten tutustumaan verkon välityksellä. Facebook-yhteisömme toimii aktiivisesti ja siellä on päivittäin ohjelmaa. Toimimme myös Instagramissa.

Katariinanseurakunnan perheille, nuorille sekä nuorille aikuisille on lisäksi omat somekanavansa. Linkit kyseisille kanaville löytyvät alempaa tältä sivulta.

Katariinanseurakunta Facebookissa

Katariinanseurakunta toimii aktiivisesti Facebookissa, jossa on päivittäin ohjelmaa. Facebookissa voi liittyä joka ilta klo 21 laulamaan kanssamme iltavirttä ja keskiviikkoisin klo 13 seuraamaan päiväkahvilähetystämme. Jumalanpalvelukset striimataan eli suoratoistetaan sunnuntaisin klo 10. Joka maanantai julkaistaan Facebookin viikko-ohjelma, johon voi tutustua tutustua etukäteen.

Linkki Facebookiin avautuu uudelle välilehdelle. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan lähetyksiämme. Toivottavasti kanavalta löytyy jotain itseäsi kiinnostavaa. Käy tykkäämässä!

 

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.