Uskoa, toivoa ja rakkautta Katariinan somessa

Tervetuloa seuraamaan Katariinanseurakunnan toimintaa etänä sosiaalisen median eli somen välityksellä. Facebook-yhteisömme toimii aktiivisesti ja siellä on viikottain ohjelmaa. Toimimme myös Instagramissa.

Katariinanseurakunnan perheille, nuorille sekä nuorille aikuisille on lisäksi omat somekanavansa. Linkit kyseisille kanaville löytyvät alempaa tältä sivulta.

Katariinanseurakunta Facebookissa

Katariinanseurakunnan Facebookissa on paljon ohjelmaa. Facebookissa voi liittyä laulamaan kanssamme iltavirttä, seuraamaan mielenkiintoisia luentoja tai tutustumaan seurakuntamme elämään. Ensimmäisestä adventista alkaen joka ilta klo 21 kauneimmat joululaulut. Tervetuloa mukaan!

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori (virkavapaalla)
Katariinanseurakunta

Paula Lindberg on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.