Uskoa, toivoa ja rakkautta Katariinan somessa

Tervetuloa seuraamaan Katariinanseurakunnan toimintaa etänä sosiaalisen median eli somen välityksellä. Facebook-yhteisömme toimii aktiivisesti ja siellä on lähes päivittäin ohjelmaa. Toimimme myös Instagramissa.

Katariinanseurakunnan perheille, nuorille sekä nuorille aikuisille on lisäksi omat somekanavansa. Linkit kyseisille kanaville löytyvät alempaa tältä sivulta.

Katariinanseurakunta Facebookissa

Katariinanseurakunnan Facebookissa on paljon ohjelmaa viikon varrella. Facebookissa voi liittyä seuraamaan päiväkahvilähetystämme, laulamaan kanssamme iltavirttä tai kuulemaan luentosarjaa kristillisyyden trendeistä ja haasteista tänä päivänä. Luentosarja Pyhän Katariinan kirkosta striimataan syksyn aikana seuraavasti:

MIHIN TARVITAAN UUSI SUOMALAINEN RAAMATUNKÄÄNNÖS?
to 15.9. klo 18 Katsaus UT2020-projektiin Pipliaseuran toiminnanjohtaja, TT Markku Kotilan johdolla.

LUTERILAINEN, HELLUNTAILAINEN, ORTODOKSI VAIKO VAIN KRISTITTY?
to 20.10. klo 18 Suomen ekumeenisen neuvoston nuorisojaoston puheenjohtaja, pastori Lasse Lindberg kertoo kristittyjen yhteyden
rakentamisesta.

JOKIN MEITÄ YHDISTÄÄ: NÄKY KANSANKIRKON JÄLKEISESTÄ KIRKOSTA
to 17.11. klo 18 Katariinanseurakunnan entinen nuorisopastori ja Hengen uudistus kirkossamme ry:n puheenjohtaja Timo Pöyhönen
kertoo kristittynä olemisen murroksesta.

KEHOLLISUUS 2020LUVUN KRISTINUSKOSSA: TRENDIT ENNEN JA NYT
to 8.12. klo 18 Åbo Akademin tutkija, TT Laura Hellsten kertoo ruumiillisuudesta
osana rukouselämää eilen ja tänään.

 

Linkki Facebookiin avautuu uudelle välilehdelle. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan lähetyksiämme. Toivottavasti kanavalta löytyy jotain itseäsi kiinnostavaa. Käy tykkäämässä!

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Lindberg on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.