Uskoa, toivoa ja rakkautta Katariinan somessa

Tervetuloa seuraamaan Katariinanseurakunnan toimintaa etänä sosiaalisen median eli somen välityksellä. Facebook-yhteisömme toimii aktiivisesti ja siellä on viikottain ohjelmaa. Toimimme myös Instagramissa.

Katariinanseurakunnan perheille, nuorille sekä nuorille aikuisille on lisäksi omat somekanavansa. Linkit kyseisille kanaville löytyvät alempaa tältä sivulta.

Katariinanseurakunta Facebookissa

Katariinanseurakunnan Facebookissa on paljon ohjelmaa läpi syksyn. Facebookissa voi liittyä seuraamaan päiväkahvilähetystämme, laulamaan kanssamme iltavirttä tai kuulemaan luentosarjaa kristillisyyden trendeistä ja haasteista tänä päivänä.

Ensimmäisestä adventista joulupäivään asti laulamme kauneimpia joululauluja joululaulukalenterissamme joka ilta klo 21.

Luentosarja Kristitty 2020-luvulla striimataan Pyhän Katariinan kirkosta syksyn aikana seuraavasti:

 

KEHOLLISUUS 2020-LUVUN KRISTINUSKOSSA: TRENDIT ENNEN JA NYT
to 8.12. klo 18 Åbo Akademin tutkija, TT Laura Hellsten kertoo ruumiillisuudesta
osana rukouselämää eilen ja tänään.

 

Linkki Facebookiin avautuu uudelle välilehdelle. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan lähetyksiämme. Toivottavasti kanavalta löytyy jotain itseäsi kiinnostavaa. Käy tykkäämässä!

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Lindberg on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.