Pappi tulee luoksesi

Asutko vanhainkodissa? Kaipaatko keskustelua papin kanssa? Pappi tulee mielellään keskustelemaan kanssasi kaikesta siitä, mistä sinä haluat keskustella.

Nainen istuu tuolissa tyhjän vuoteen äärellä.

Vanhainkotien papin kanssa voit keskustella kaikista mieltäsi painavista asioista. Voit keskustella hänen kanssaan hengellisistä asioista. Tai ehkä haluat keskustella silloin, kun elämä tuntuu vaikealta ja sinua pelottaa. Keskustelu hänen kanssaan voi olla avuksi, kun tarvitset tukea sairauden keskellä ja kuoleman läheisyydessä. Silloin voit kaivata keskustelukaveria, jonka kanssa voit käydä elämääsi läpi. Ja jos haluat nauttia ehtoollista, pappi huolehtii, että se onnistuu. Voit saada ehtoollisen huoneessasi, jos niin toivot.

Vanhainkotien pappivoi tukea vanhusta saattohoitovaiheessa. Ja hän on myös omaisia ja työntekijöitä varten. Kun vanhainkodin asukkaan omainen tarvitsee tukea, pappi voi olla sopiva keskustelukumppani. Vanhainkodin työntekijät saattavat kohdata työssään vaikeita kysymyksiä, joihin keskustelu papin kanssa voi tuoda vastauksen.

Säännölliset vierailut

Pappi käy vanhainkodeissa joka toinen viikko ja aina tarvittaessa. Henkilökunta ottaa yhteyttä pappiin, kun kaipaat keskustelua papin kanssa.

Vanhainkotien sielunhoidon piiriin kuuluvat Kerttulin, Liinahaan, Mäntyrinteen ja Runosmäen vanhainkodit Turussa sekä Kaarinakoti Kaarinassa.

Ota yhteyttä

sairaalapastori

Turun ja Kaarinan kaupunkien vanhainkodit: Kaarinakoti, Kerttuli, Liinahaka, Luolavuori, Mäntyrinne, Runosmäki

Anne on myös työnohjaaja ja työyhteisökonsultti.