Kuorot

Mikaelinseurakunnassa on useita kuoroja. Näistä löydät tietoja tältä sivulta.

Aboa gospel kuoro juhlatuulella Mikaelinkirkossa

Aboa Gospel vauhdissa johtajansa Silvia Kosken kanssa Tähden valo-loppiaiskonsertissa 6.1.2019. Solistivieraana Diandra.
Kuva: Timo Jakonen

 

Aboa Gospel

Aboa Gospel on tasokas, persoonallinen, monipuolinen ja elämänmakuinen kuoro. Kuoron pääohjelmisto koostuu afroamerikkalaisesta nykygospelista, unohtamatta kuitenkaan vanhempia gospelhelmiä. Laulukieli on pääasiassa englanti. Kuoro tarjoaa menoa ja meininkiä, mutta myös tarkkaa työtä haastavamman ohjelmiston ja laulutekniikan parissa. Kuoron vahvuuksiin kuuluu monipuolinen osaaminen eri musiikkityylien parissa. Kuoro on tehnyt mm. konsertteja yhdessä viihdemusiikin tähtien kanssa kuin myös kantaesittänyt Suomessa Karl Jenkinsin The Armed Man: A Mass for Peace-teoksen. Kuoro on esiintynyt myös ohjelmissa The Voice of Finland ja Putous.

Kuoro saattaa olla vaativa harrastus, mutta se antaa myös paljon - iloa, naurua, rakkautta, kosketuksen kyyneleitä, mahdollisuuden hengelliseen kasvuun, kanavan purkaa omia tunteita, voimaa, ystäviä ja todellisen musiikkiperheen, jossa jokainen pääsee kehittymään ja löytämään itsestään ja äänestään uusia asioita. Aboa Gospel on paljon enemmän kuin vain kuoro. Tule mukaan!

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Mikaelin seurakuntakodissa klo 19:15-21:15.

Kuoroon otetaan laulajia koelaulun kautta. Ota rohkeasti yhteyttä. (Koelaulu ei ole niin paha tilanne miltä saattaa kuulostaa.)

Tiedustelut kuoron johtaja, kanttori, laulupedagogi Silvia Koski 040 3417 388 silvia.koski@evl.fi

http://www.aboagospel.fi

Tulevat esiintymiset 2020

19.1. klo 10 Elokuvamusiikkimessu, Silvia 40v Mikaelinkirkossa

20.9. Hippimessu Mikaelinkirkossa klo 17

10.10.2021 Aboa Gospel 10v juhlakonsertti "This is us" LOGOMOssa.

 

 

Vox Michaelis

Vox Michaelis on monen ikäisistä laulajista koostuva lämminhenkinen ja kaunissointinen n. 20 laulajan kuoro. Kuoron ohjelmisto on laaja sisältäen mm. Taizé-lauluja, "suomigospelia", negrospirituaaleja, messulauluja sekä osia eri kirkkomusiikkiteoksista. Kuoro pyrkii pitämään ohjelmistonsa monipuolisena ja laulaa niin vanhaa kuin uuttakin hengellistä musiikkia. 

Kuoroon ovat tervetulleita niin aloittelevat kuorolaulajat kuin pidempään laulua harrastaneet. Kuoroharjoitus koostuu tehokkaasta laulupedagogisesta osiosta, stemmojen harjoittelusta sekä laulujen tekstilähtöisen tulkinnan kehittämisestä. Kuoro tekee yhteistyötä myös lähiseutujen kuorojen ja muusikoiden kanssa.

Kuoron ydintehtävä on palvella musiikin kautta erityisesti jumalanpalveluksissa, mutta muitakin tilaisuuksia ja konsertteja järjestetään säännöllisesti. Kuorossa on hyvä ja toisia kannustava yhteishenki.

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Mikaelin seurakuntakodissa klo 17:15-19

KUORO TULEE JATKOSSA OLEMAAN PROJEKTILUONTEINEN JA VOIT OSALLISTUA SINULLE SOPIVIIN ESIINTYMISIIN. 

Tiedustelut kuoron johtaja, kanttori, laulupedadogi Silvia Koski 040 3417 388 silvia.koski@evl.fi,

Yleinen äänioikeus kuoro laulamassa Mikaelinkirkon etuosassa

Yleinen äänioikeus

Yleinen äänioikeus on syksyllä 2014 perustettu kuoro ja se on avoin kaikille.

Yleinen äänioikeus- kuorossa lähdetään siitä, että jokaisella on oikeus käyttää lauluääntänsä ja mahdollisuus oppia ja kehittyä. Kuorossa harjoitellaan rennolla ja iloisella, mutta myös tehokkaalla otteella äänenhallintaa, hengitystekniikkaa, rytmejä ja ryhmän tasoon sopivaa ohjelmistoa. Kuoro esiintyy 1-2 kertaa kaudessa, mikä haastaa ja motivoi laulajia hyvällä tavalla testaamaan itsensä voittamista myös esiintymistilanteessa ja palvelee samalla myös seurakuntaa. Kuorossa on n. 50 laulajaa.

Kuoro kokoontuu torstaisin alla olevin päivämäärin Mikaelin seurakuntakodissa klo 17-18:30.

Tervetuloa mukaan!

KUORO JATKUU VUONNA 2021.
 

Tiedustelut kuoron johtaja, kanttori, laulupedagogi Silvia Koski 040 3417 388 silvia.koski@evl.fi 

 

Lauluryhmä SopuSointu

SopuSointu on vuonna 1999 perustettu lauluryhmä, joka tällä hetkellä koostuu kahdeksasta naisäänestä. SopuSoinnun ohjelmistoon kuuluu niin hengellistä musiikkia kuin kansanlauluja ja perinteisiä naiskuorolauluja sekä kevyttä musiikkia. Laulut ovat pääasiassa 3-4 -äänisiä ja osittain varsin vaativiakin. Lauluryhmä panostaa puhtaaseen ja yhtenäiseen sointiin.

Harjoitukset tiistaisin klo 17-19 Mikaelin seurakuntakodissa. 
Tiedustelut pastori Kirsi Hakanpää, puh. 040 3417 411. 

YouTube-video