Kuorot

Mikaelinseurakunnassa on useita kuoroja. Näistä löydät tietoja tältä sivulta.

Aboa gospel kuoro juhlatuulella Mikaelinkirkossa

Aboa Gospel vauhdissa johtajansa Silvia Kosken kanssa Tähden valo-loppiaiskonsertissa 6.1.2019. Solistivieraana Diandra.
Kuva: Timo Jakonen

Aboa Gospel

Aboa Gospel on tasokas, persoonallinen, monipuolinen ja elämänmakuinen kuoro. Kuoron poikkeuksellisen laajaan ohjelmistoon kuuluu afroamerikkalainen gospel, elokuvamusiikki ja monet kevymmän klassisen musiikin helmet. Laulukieli on pääasiassa englanti. Kuoro tarjoaa menoa ja meininkiä, mutta myös tarkkaa työtä haastavamman ohjelmiston ja laulutekniikan parissa. Kuoron vahvuuksiin kuuluu monipuolinen osaaminen eri musiikkityylien parissa. Kuoro on tehnyt konsertteja yhdessä viihdemusiikin tähtien kanssa kuin myös kantaesittänyt Suomessa Karl Jenkinsin The Armed Man: A Mass for Peace-teoksen. Kuoro on esiintynyt myös ohjelmissa The Voice of Finland ja Putous sekä konsertoinut legendaarisen Carnegie Hallin lavalla New Yorkissa. 

Kuoro saattaa olla vaativa harrastus, mutta se antaa myös paljon - iloa, naurua, rakkautta, kosketuksen kyyneleitä, mahdollisuuden hengelliseen kasvuun, kanavan purkaa omia tunteita, voimaa, ystäviä ja todellisen musiikkiperheen, jossa jokainen pääsee kehittymään ja löytämään itsestään ja äänestään uusia asioita. Aboa Gospel on paljon enemmän kuin vain kuoro. Tule mukaan!

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Mikaelin seurakuntakodissa klo 19:15-21:30.

Kuoroon otetaan laulajia koelaulun kautta. Vaikka lauluääntä kuunnellaan koelaulussa tarkasti, ei tässä kuorossa vain ääni ratkaise vaan myös positiivinen asenne ja rohkeus heittäytyä täysillä.

Koelaulut järjestetään seuraavaksi 12.1. klo 15-18. Sovi oma aikasi Silvian kanssa. Kuoro hakee tällä hetkellä laulajia pääasiassa altto- ja miesääniin. 

Tiedustelut: kanttori, laulupedagogi Silvia Koski 040 3417 388 silvia.koski@evl.fi

http://www.aboagospel.fi 

Vox Michaelis

Vox Michaelis on projektityyppinen lauluyhtye, joka laulaa monipuolista a cappella-musiikkia sekä kevyttä säestyksellistä klassista ja hengellistä musiikkia. Jos olet kiinnostunut pienemmässä porukassa laulamisesta, ole yhteydessä.

Tiedustelut: kanttori, laulupedadogi Silvia Koski 040 3417 388 silvia.koski@evl.fi

Yleinen äänioikeus kuoro laulamassa Mikaelinkirkon etuosassa

Yleinen äänioikeus

Yleinen äänioikeus on kaikille avoin kuoro, jossa ei ole tasovaatimuksia suuntaan eikä toiseen. Voit tulla paikalle juuri sellaisen äänen ja laulutaidon kanssa kuin sinulla on. 

Yleinen äänioikeus- kuorossa lähdetään siitä, että jokaisella on oikeus käyttää lauluääntänsä ja mahdollisuus oppia ja kehittyä. Kuorossa harjoitellaan rennolla ja iloisella, mutta myös tehokkaalla otteella äänenhallintaa, hengitystekniikkaa, rytmejä ja ryhmän tasoon sopivaa ohjelmistoa. Kuoro esiintyy 1-2 kertaa kaudessa, mikä haastaa ja motivoi laulajia hyvällä tavalla testaamaan itsensä voittamista myös esiintymistilanteessa ja palvelee samalla myös seurakuntaa. Kuoron ohjelmisto koostuu hengellisestä musiikista, mutta tilaisuudesta riippuen mukana voi olla myös kansanlauluja, iskelmiä ja pop-henkisiä lauluja esim. kevätlaulajaisissa. 

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17:30-18:30 Mikaelin seurakuntakodissa (Puistokatu 13).

HUOM! 21.2. EI ole harjoituksia.

Tervetuloa mukaan! Kuoroon ei ole koelaulua. 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: kanttori, laulupedagogi Silvia Koski 040 3417 388 silvia.koski@evl.fi 

Lauluryhmä SopuSointu

SopuSointu on vuonna 1999 perustettu lauluryhmä, joka tällä hetkellä koostuu kahdeksasta naisäänestä. SopuSoinnun ohjelmistoon kuuluu niin hengellistä musiikkia kuin kansanlauluja ja perinteisiä naiskuorolauluja sekä kevyttä musiikkia. Laulut ovat pääasiassa 3-4 -äänisiä ja osittain varsin vaativiakin. Lauluryhmä panostaa puhtaaseen ja yhtenäiseen sointiin.

Harjoitukset tiistaisin klo 17-19 Mikaelin seurakuntakodissa. 
Tiedustelut pastori Kirsi Hakanpää, puh. 040 3417 411.