Nuorten musiikkitoiminta

Musiikki on iso osa nuorisotyötämme ja nuorten veisukirjan tutut ripariveisut raikuvat muun muassa nuorten veisumessuissa, isoskoulutuksissa ja tietysti ripareilla ja muilla leireillä. Syksystä 2018 alkaen nuorten käytössä on Papinholman bändikämppä, jossa treenaa upouusi nuorten bändi. Lisäksi voit esimerkiksi opetella kitaransoiton saloja työntekijöidemme johdolla. Oletpa sitten taitava muusikko, opetteleva leirisäestäjä tai jotakin siltä väliltä (tai sinua kiinnostaa esim. miksaus), niin musatouhumme ovat sinua varten!

Nuorten bändi

Syksyllä 2018 on aloittanut upouusi nuorten bändi (vielä nimetön). Meille mahtuu kuitenkin uusia bändejä, eli jos olet kiinnostunut bänditoiminnasta tai soittelusta ylipäänsä, niin ole reippaasti yhteydessä!

Bändi kokoontuu ja treenaa Papinholmassa sen mukaan, miten porukalla sovitaan. Bändi vastaa ensisijassa veisumessujen musiikista, mutta keikkailee tietysti tarvittaessa muuallakin.

Ilmianna itsesi ja/tai kaverisi, meidän musatouhuissa on paikka just sulle!

KitaRisti-kurssi

Haluaisitko oppia säestämään kitaralla? Puraisiko riparilla kitarakärpänen? Huoli pois, KitaRisti on sinua varten!

KitaRisti-kurssilla opettelemme kitarasäestyksen perusjuttuja ja harjoittelemme soittamaan ja säestämään kitaralla soinnuista. Kurssin ohjelma, aikataulu ja tavoitteet räätälöidään osallistujien mukaan, eli voit tulla mukaan opettelemaan alkeita tai hiomaan jo alkanutta harrastusta. Et tarvitse omaa kitaraa, mutta jos haluat treenailla myös kotona, niin se on toki hyödyllinen.

KitaRisti-kurssi on käynnissä, mutta vielä mahdut mukaan. Kysy lisää Jensiltä!

Veisujen YÖ

Keväällä on tulossa myös tempaus, jossa laulamme koko Nuoren seurakunnan veisukirjan kannesta kanteen. Veisujen YÖ on 26.-27. huhtikuuta Kaarinan kirkolla. Lisätietoa tapahtumasivulla ja kevään aikana somessa!

 

Veisumessu Kaarinan kirkossa

Ilmoittautumiset ja kysymykset