Kolme nuorta koulukirjojen äärellä.

 

LÄHETYSTYÖ

Lähetystyön kirkkopyhät, -kahvit ja hetki lähetykselle

22.10. klo 10 Suomen Lähetysseuran kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja hetki lähetykselle srk-talolla messun jälkeen. Messussa saarnaa SLS:n palvelupäällikkö Janne Keränen.

19.11 klo 10 Kylväjän kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja hetki lähetykselle srk- talolla messun jälkeen. Messussa saarnaa Kylväjän Mongolian lähetti Janne Henriksson

Missiomessut Meri-Karinassa sunnuntaisin klo 16

3.9. / 8.10. / 12.11. / 3.12. 

Rukouspysäkki 

Rukouspysäkki torstaisin klo 18 Pitkiksessä (Pitkäpellonkatu 6)

Myyjäiset 

2.12. Joulumyyjäiset klo 12-14 Martin seurakuntatalossa. Leivonnaisia, villasukkia, arpajaisia, kortteja, kirjakirppis, riisipuuroa ja kahvila. Käteismaksu ja Mobilepay. 

Aamukahvit

Aamukahvit Martin srk-talossa Ompeluseurasalissa parittomien viikkojen maanantaina alkaen 11.9. klo 9.30–11. Kokoonnumme aamukahville elämän kysymysten ja hengellisten asioiden äärelle keskustelemaan ja kyselemään. Keskustelu rakentuu osallistujien kysymyksistä ja aiheista.

Lähetyspiirit – tervetuloa mukaan!!

Kenianpiiri, Myllymäentie 22. Piiri kokoontuu jpaerittomien viikkojen keskiviikkona alkaen 13.9. klo 14. Raamattua, keskustelua ja rukousta.

Lähetyksen puuhapiiri Martin srk-talossa, päiväkerhotiloissa alakerrassa joka parillisten viikkojen perjantaina alkaen 8.9. klo 18. Kortti- ja koristeaskartelua ja erilaisten käsitöiden tekemistä lähetystyön hyväksi.

Lähetyksen Ompeluseurat Martin srk-talossa Ompeluseurasalissa parittomien viikkojen tiistaina alkaen 12.9. klo 17.30–19. Kutoa voi itselle tai lähetykselle. Mukaan seuranpitoon voi tulla myös ilman kudinta!

Toivoa naisille Uittamon srk-kodissa joka parittomien viikkojen torstaina alkaen 14.9. klo 18–19.30.  Toivoa naisille - piiri keskittyy rukoilemaan naisten ja naista koskettavien asioiden puolesta ympäri maailmaa.

Addressimyynti lähetyksen hyväksi

Addressi 5€ kpl, tiedustele lähetyssihteeriltä tai Martin seurakuntatalon vahtimestarilta.                            

 

Lähetystyön tilaisuuksista voit kysellä Martinseurakunnassa:

Lähetyssihteeri                              

Mirja Metso p.040-3417424  

[email protected]                           

www.martinseurakunta.fi