Nuoret Maarian seurakunnassa

Ripari takana, siinäkö kaikki? Ei toki! Seurakunnassa on elämää myös rippikouluiän ylittäneille. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja tuomaan myös omia ideoita siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä! Maarian nuorisotyössä toimivat rennot nuoriso-ohjaajat Tuomo ja Kari sekä pappi Anna.

Toimintaa nuorille

Maarian nuortentoiminta on suunnattu 15-vuotiaista ylöspäin. Turvallisessa porukassa nuoriso-ohjaajan läsnäollessa pääset viettämään aikaa kavereiden kanssa ja tekemään nuorten juttuja. Suosittuja ovat mm. sanzi-, eli nuortenillat.

Sanzi-illat

Sanzi- eli Maarian nuortenillat pidetään entisen Leafin tiloissa, Kärsämäentie 35. Illoissa on yhdessä oloa ja toimimista, juttelua, pelailua, pientä purtavaa ja hartaus. Tuu mestoille ja ota kaveri messiin!

Kevään 2021 Sanzi-iltojen aikataulu selviää myöhemmin.

Nuortenmessut

Kerran kuukaudessa kokoonnutaan Maarian kirkkoon nuortenmessuun. Nuorille suunnattu messu on rennompi kuin sunnuntain jumalanpalvelus, olet tervetullut mukaan! Jos haluat mukaan toteuttamaan messua: lukemaan tai jopa saarnaamaan, tai keksit jotain muuta siistiä, niin ota yhteyttä Kariin tai Annaan. Olet tervetullut myös laulamaan ja soittamaan nuortenmessubändiin, joka treenaa aina tuntia ennen nuortenmessun alkua. Musiikkiasioissa voit olla yhteydessä musiikkikasvattaja Virpiin.

Isosten lauluryhmä aloittaa harjoitukset lokakuussa. Ilmoittaudu musiikkikasvattaja Virpille 30.9. mennessä ja kerro aikataulutoiveistasi. Fiilistellään ja fiiilataan vanhoja nuorten veisuja ja opetellaan yhdessä uusia nuorten veisuja!

Nuortenmessujen kevään 2021 aikataulut ovat sunnuntaisin: 10.1 klo17.00, 14.2 klo17.00, 14.3 klo17.00, 18.4 klo17.00 ja 9.5 klo17.00. 

Luottamustehtäviä nuorille

Haluatko kantaa vastuuta ja opetella aikuisten elämää turvallisessa seurassa? Juuri sinua tarvitaan! Seurakunnan vapaaehtoisena pääset tekemään ihan oikeita ja merkityksellisiä hommia hyvässä porukassa esimerkiksi isosena tai kerhonohjaajana.

Lue lisää nuorille suunnatuista luottamustehtävistä tämän linkin takaa.

Leirit ja retket

Nuorille järjestetään silloin tällöin myös leirejä ja retkiä. Kun niitä on tulossa, saat niistä tietoa tästä alta.

YouTube-video