Maarian seurakunnan nuorten toiminta on tauolla koronatilanteen takia toistaiseksi. Ilmoitamme, kun tiedämme, milloin toiminta jatkuu.

Ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, jos sinulla on kysyttävää tai muuten vaan juttutarvetta.

Tuomo Marjamäki, 040 341 7146, Kari Sinkkonen 040 341 7153

 

Nuorten toiminta Maarian seurakunnassa

Ripari takana, siinäkö kaikki? Ei toki! Seurakunnassa on elämää myös rippikouluiän ylittäneille. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja tuomaan myös omia ideoita siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä.

Välilehdiltä löytyy tarkempaa tietoa:

Kevään ohjelma pähkinänkuoressa:

Nuortenilta torstaisin, tammikuusta lähtien torstaisin klo 18-21 tai 19-21 (isoskoulutus iltoina) Kts. välilehti toiminta miten rytmi menee. Rentoa yhdessäoloa, pelailua, jutustelua ja tutustelua hyvässä seurassa. Tuu mestoille ja ota kaveri messiin!

Nuortenmessut perjantaisin klo 17.00 Maarian kirkossa. Nuortenmessubändin harjoitukset perjantaisin klo 16.00 Maarian kirkossa. Hiljentymistä, rukousta, Sanaa, laulua ja musiikkia sekä yhteinen ehtoollinen nuorille suunnatussa jumalanpalveluksissa. Olet tervetullut myös laulamaan ja soittamaan nuortenmessubändiin, joka treenaa aina tuntia ennen nuortenmessun alkua. Rippikoululainen tai isonen-juuri Sinua tarvitaan! Kts.välilehdeltä "Toiminta" lisätietoja nuortenmessuista.

YouTube-video