Nuoret Maarian seurakunnassa

Ripari takana, siinäkö kaikki? Ei toki! Seurakunnassa on elämää myös rippikouluiän ylittäneille. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja tuomaan myös omia ideoita siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä! Maarian nuorisotyössä toimivat rennot nuoriso-ohjaajat Tuomo ja Kari sekä pappi Anna.

Toimintaa nuorille

Maarian nuortentoiminta on suunnattu 15-vuotiaista ylöspäin. Turvallisessa porukassa nuoriso-ohjaajan läsnäollessa pääset viettämään aikaa kavereiden kanssa ja tekemään nuorten juttuja. Suosittuja ovat mm. sanzi-, eli nuortenillat.

Sanzi-illat

Sanzi- eli Maarian nuortenillat pidetään entisen Leafin tiloissa, Kärsämäentie 35. Illoissa on yhdessä oloa ja toimimista, juttelua, pelailua, pientä purtavaa ja hartaus. Tuu mestoille ja ota kaveri messiin!

Syksyn 2021 Sanzi-illat torstaisin klo18-21:

30.9, 7.10, 21.10, 28.10, 4.11, 11.11, 18.11, 25.11, 2.12, 10.12 (klo17-19 Joulumessu ja päättäjäiset Maarian kirkossa).

Nuortenmessut

Kerran kuukaudessa kokoonnutaan Maarian kirkkoon nuortenmessuun. Nuorille suunnattu messu on rennompi kuin sunnuntain jumalanpalvelus, olet tervetullut mukaan! Jos haluat mukaan toteuttamaan messua: lukemaan tai jopa saarnaamaan, tai keksit jotain muuta siistiä, niin ota yhteyttä Kariin tai Annaan. Olet tervetullut myös laulamaan ja soittamaan nuortenmessubändiin, joka treenaa aina tuntia ennen nuortenmessun alkua.

Nuortenmessujen syksyn 2021 aikataulut ovat: 15.10 klo17, 21.11 klo17 ja 10.12 klo17. 

Luottamustehtäviä nuorille

Haluatko kantaa vastuuta ja opetella aikuisten elämää turvallisessa seurassa? Juuri sinua tarvitaan! Seurakunnan vapaaehtoisena pääset tekemään ihan oikeita ja merkityksellisiä hommia hyvässä porukassa esimerkiksi isosena tai kerhonohjaajana.

Lue lisää nuorille suunnatuista luottamustehtävistä tämän linkin takaa.

Leirit ja retket

Nuorille järjestetään silloin tällöin myös leirejä ja retkiä. Kun niitä on tulossa, saat niistä tietoa tästä alta.