Tervetuloa Piikkiön seurakuntaan!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan seurakuntamme monipuoliseen toimintaan. Lisätietoa seurakunnastamme ja sen toiminnasta löydät tämän sivun valikosta ja tapahtumakalenterista.

Tervetuloa kirkkoon!

Kuva: Janne Sinisalo

Kirkkovuodessa ollaan siirrytty paastonaikaan. Laskiaissunnuntain 11.2. jälkeisestä tuhkakeskiviikosta  alkaa varsinainen paastonaika. Se kestää 40 päivää ja päättyy pääsiäisen iloon. Paastonajan jumalanpalveluksissa seurataan Jeesuksen tietä kohti Jerusalemia, kohti kärsimystä ja kuolemaa. Juuri tällä tiellä jumalallinen rakkaus voittaa antaessaan itsensä alttiiksi kuolemaan asti. Paastonajan keskellä vietetään myös Marian ilmestyspäivää, joka on iloinen juhlapäivä paaston keskellä.

Piikkiön kirkossa vietetään messua joka sunnuntai klo 10. Joinakin pyhinä vietetään myös erityisiä kirkkopyhiä, jolloin tietyn ryhmän tai järjestön jäseniä on erityisesti kutsuttu kirkkoon. Jumalanpalvelus on kuitenkin aina koko seurakunnan yhteinen juhla, johon ihan kaikki ovat tervetulleita. Jumalanpalvelukset löydät myös tapahtumakalenterista. 

Konsertti su 10.3. klo 16 Piikkiön kirkossa 

Elokuva- ja pelimusiikkia, Tiina Ilonen urut

Konsertissa kuullaan tuttuja säveliä mm. Star Warsista, Super Mariosta, Pirates of the Caribbeanista, Frozenista ja monesta muusta. Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Konsertti su 21.4. klo 18 Piikkiön kirkossa 

koristekuva

Konsertissa esiintyvät Ilonen House Band ja Lauluryhmä. Konserttiin on vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuukeräykseen. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteisvastuukeräys käynnissä

koristekuva

Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. Lue lisää täältä. 

Löydät meidät myös Facebookista ja instagramista

 

Ota yhteyttä