Siunattua uutta vuotta!

Seurakuntien toiminnassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia, jotta osallistumisesi olisi turvallista. Lämpimästi tervetuloa!

Koronatilanteen vuoksi kirkoissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja aikuisille suunnattu kokoava toiminta ovat tauolla 30.1.2022 saakka.   Rajoitukset eivät koske vuonna 2004 ja sitä myöhemmin syntyneiden lasten ja nuorten toimintaa, joissa vain lapset ja nuoret ovat mukana. Uskonnollisissa tilaisuuksissa kuten jumalanpalveluksissa, kasteissa, vihkimisissä ja hautaan siunaamisissa osallistujamäärää rajoitetaan. Tiloihin otetaan viidennes enimmäismäärästä. Piikkiön kirkon max. henkilömäärä on 70.

Suosittelemme, että kaikkiin tilaisuuksiin osallistutaan vain koronarokotettuina. Lisäksi suosittelemme vahvasti FFP2-tasoisen maskin käyttöä. Turvallisen osallistumisen toteutumiseksi on tarpeen huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja antaa riittävä tila kaikille mukanaolijoille. Tulethan paikalle vain, jos sinulla ei ole koronaan sopivia oireita kuten nuhaa, yskää tai kurkkukipua.

Piikkiön seurakuntatalon uusi puoli on korjattavana, käynti seurakuntatalolle Hepojoentien puolelta.

 

Piikkiön kirkko avoinna keskiviikkoisin klo 16.00-18.00. Mahdollisuus keskusteluun tai hiljentymiseen kirkossa. 

 

Jumalanpalvelukset Piikkiön kirkossa

Pappi tavattavissa palveluksen jälkeen.


Su 16.1. klo 10 Messu, Haltia & Ilonen.

Su 23.1. klo 10 Messu, Huoponen & Ilonen.

Su 30.1. klo 11 Messu, Haltia & Ilonen House Band. 

Su 6.2. klo 11 Perhemessu, Ijäs & Ilonen.

Löydät meidät myös Facebookista ja instagramista

 

YouTube-video