Tervetuloa Piikkiön seurakuntaan!

Piikkiön kirkossa vietetään jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. Joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina pidetään sanajumalanpalvelus, muuten mennään messuilla; ehtoollista on siis tarjolla taas normaalisti. Tarkempia tietoja toiminnasta löytyy näiltä nettisivuilta ja Facebookista. Noudatamme huolellisesti terveysviranomaisten ohjeita estääksemme tartuntoja. Voit siis tulla kirkkoon turvallisin mielin.

Siunattua ja aurinkoista alkavaa syksyä!

 

Musiikkia Piikkiön seurakunnasta. Tätä kuvaa klikkaamalla pääset kuuntelemaan musiikkivideoita.

Tätä kuvaa klikkaamalla pääset Kotimaanapu.fi -sivustolle, missä voit halutessasi tehdä lahjoituksen Piikkiön vähävaraisten auttamiseksi.

Koronaepidemia on aiheuttanut paljon ongelmia ihmisten toimeentulossa ympäri maan ja maailman. Jos haluat auttaa suoraan Piikkiössä ja piikkiöläisiä, klikkaa yllä olevaa kuvaa ja tee lahjoitus.

 

 

Virtuaalikirkko

 

 

Löydät meidät myös Facebookista!

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Kaarinan seurakunta Piikkiön seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
kaarinan.seurakunta@evl.fi
 

Kaarinan seurakunta ja Piikkiön seurakunta

Sururyhmän kokoontumiset

Seurakunta tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden keskustella ja kohdata samassa elämäntilanteessa olevia. Omaisensa menettäneille seurakuntalaisille on lähetetty kirje, mutta jos kirje ei ole tavoittanut sinua, olet silti tervetullut.  Sururyhmän tapaamisia on kuusi kertaa Piikkiön pappilassa (Pappilantie 4). Huomioimme koronavirustilanteen aiheuttamat ohjeet. 

Ilmoittaudu viimeistään 28.10 mennessä: Auli Hynönen-Rinne p. 040 3417 207

Ryhmän vetäjinä ovat kappalainen Antti Ijäs, p. 040 3417 712, antti.ijäs@evl.fi ja diakoniantyöntekijä Katri Elonheimo, p. 040 3417 724, katri.elonheimo@evl.fi

 

YouTube-video