Piikkiön seurakunta -
elämää Jumalan armosta

 

Uudet urut ovat valmiit! Vihkiäiskonsertti pidetään kirkossa sunnuntaina 20.10. klo 18. Esiintymässä tuolloin ovat kanttorimme Tiina Ilonen ja sopraano Anni Niemelä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Voit halutessasi antaa tilaisuudessa lahjasi kolehtiin Piikkiön urkuyhdistykselle, jotta saamme nauttia jatkossakin hienoista konserteista!

***

Ensimmäiset merkinnät Piikkiön seurakunnasta löytyvät asiakirjoista vuodelta 1331. Lähes 700 vuoden taipaleelle mahtuu monenlaisia tapahtumia, pappeja, lukkareita ja seurakuntalaisia. Kirkkojakin on rakennettu, korjattu ja purettu. Nykyinen harmaakivikirkkomme valmistui vuonna 1755.

Piikkiön seurakuntakin vie eteenpäin ilosanomaa elämän valosta, Jeesuksesta Kristuksesta. Tämä sanoma on jo 2000 vuotta vanha, mutta sen lupaukset Jumalan rakkaudesta, syntien anteeksiantamisesta ja armosta ovat myös tänä vuonna yhtä uusia ja riemullisia. Me työntekijät olemme täällä yhdessä teidän kanssanne tehtävää iloista työtä varten. Rukoillaan ja tehdään yhdessä työtä sen eteen, että Jeesuksen valo saisi valaista jokaisen askeleen, ja että Hänen rauhansa ja ilonsa saisi täyttää jokaisen sydämen!

 

seurakuntasihteeri
Kaarinan seurakunta Piikkiön seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
kaarinan.seurakunta@evl.fi
 

Kaarinan seurakunta ja Piikkiön seurakunta