Tervetuloa Piikkiön seurakuntaan!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan seurakuntamme monipuoliseen toimintaan. Lisätietoa seurakunnastamme ja sen toiminnasta löydät tämän sivun valikosta ja tapahtumakalenterista.

Tervetuloa kirkkoon!

Sunnuntain jumalanpalvelus on aina koko seurakunnan yhteinen kokoontuminen ja juhla, vaikka joskus mukaan onkin kutsuttu erityisesti joitakin ryhmiä. Tarkemmat tiedot messuista löydät tapahtumakalenterista. 

Kesä lähestyy!

Alla olevalta videolta voit kuunnella kauniin kappaleen Sait multa kukkaset toukokuun.

YouTube-video

Miksi urkuja kutsutaan soitinten kuningattareksi?

Piikkiön kanttori Tiina lasten kanssa urkujen äärellä
Kuva: Timo Jakonen

Tästä ja paljon muusta saat tietää Urkumusiikki.fi-sivustolla, joka esittelee urkujen maailmaa erityisesti lapsille. Lue lisää Piikkiön seurakunnan kanttorin Tiina Ilosen kehittämästä oppimisympäristöstä Lilja-lehden artikkelista. 

Turun-Sanomien artikkelissa "Urut ja urkumusiikki tutuiksi lapsille ja nuorille" Tiina kertoo, kuinka urut voivat herättää ihastusta ja innostusta myös nuorimmissa soittajissamme. Lue juttu täältä.

Tervetuloa taivaalliseen taukopaikkaan

Piikkiön kirkko

Tiekirkko 24.6. - 1.8.2024 maanantaista torstaihin klo 12-18.

Yhteisvastuukeräys käynnissä

koristekuva

Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. Lue lisää täältä. 

Löydät meidät myös Facebookista ja instagramista

 

Ota yhteyttä