Nuoret aikuiset

Tuomiokirkkoseurakunnan nuorten aikuisten toiminta keskittyy Taizé-messujen ympärille.

Luottamuksen messu – Taizé-lauluja, hiljaisuutta, rauhaa

Tervetuloa Luottamuksen messuun! Luottamuksen messussa lauletaan Taizén yhteisöstä peräisin olevia rukouslauluja, annetaan runsaasti aikaa hiljaisuudelle sekä etsitään rauhaa ja luottamusta. Luottamuksen messu toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen seurakunnan kanssa ja messussa käytetään suomen lisäksi englantia ja lauluja voidaan laulaa myös muilla kielillä. Lue lisää ranskalaisesta Taizé-yhteisöstä tämän linkin takaa.

Luottamuksen messun toteuttamiseen kaivataan monenlaista apua: roudaamista ja somistamista, laulajia ja soittajia. Jos haluat osallistua messun toteuttamiseen, tule paikan päälle noin tuntia ennen messun alkua.

Luottamuksen messut löydät Facebookista tämän linkin takaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Oppilaitospapit

Seurakuntayhtymän oppilaitospastorit ovat olemassa opiskelijoita varten. Lue lisää oppilaitospastorien työstä.

Ota yhteyttä:

Turun tuomiokirkon nuorisokuoro - Turku Cathedral Youth Choir

Turun Tuomiokirkon Nuorisokuoro eli TCYC koostuu 14 - 30 -vuotiaista laulajista, joita kaikkia yhdistää halu musisoida ja toteuttaa musiikkia sekä kotikirkossaan Turun tuomiokirkossa että muualla. Kuoro järjestää säännöllisesti ensemble- (yhtye-) laulun kursseja, harjoitusleirejä ja matkoja. Kuoron ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ulottuen gospel- ja musikaalisävelmistä vanhaan musiikkiin ja suuriin teoksiin.
Kuoroon voi hakeutua koelaulun kautta. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30. - 19.30. Kuoronjohtajana on kanttori Anu Åberg.

TCYC:n löydät Facebookista tämän linkin takaa

Changemaker

Jakaantuuko maailmassa hyvä epätasa-arvoisesti? Haluatko muuttaa maailmaa? Uskotko, että maailmaa voi muuttaa? Kirkon ulkomaanavun Changemaker-verkosto voi olla sinua varten. Myös Turussa toimii paikallisryhmä. Aktiiviset nuoret ovat tulevaisuuden toivo. Muutoksentekijöitä tarvitaan aina.

Lue lisää Changemaker-verkostosta tämän linkin takaa

Ota yhteyttä