Isoskoulutus

Ilmoittautu mukaan: https://www.lyyti.in/heisoskoulutus2020

Isoskoulutus kokoontuu seuraavina tiistaina klo 16.30-18 kirkon alakerrassa (huom! muutama poikkeuksellinen kellonaika):

29.9. klo 16.30-19

20.10.

27.10. klo 16.30-19

17.11. klo 16.30-19

1.12. ja

15.12. klo 16.30-19

Lisäksi koulutukseen kolme viikonloppuleiriä, yhteen erilliseen tapahtumaan osallistuminen sekä yhdessä tapahtumassa auttaminen. Näistä tarkemmin koulutuksen aikana.

LEIRI-INFO: ISKOLEIRI KUNSTENNIEMEN LEIRIKESKUKSESSA 23.-25.10.

Leiri alkaa perjantaina 23.10. klo 17.30, jolloin lähdemme Henrikinkirkolta (Peltolantie 2) yhteiskuljetuksella kohti Kunstenniemeä. Olethan ajoissa paikalla. 

Leiri päättyy sunnuntaina 25.10. siten, että olemme takaisin Henrikinkirkolla n. klo 14.

Kannattaa syödä kotona ennen leirille tuloa, sillä meillä on perjantaina tarjolla vain iltapala.

Mukaasi tarvitset:

LEIRI-INFO: ISKOLEIRI KUNSTENNIEMEN LEIRIKESKUKSESSA 23.-25.10.

Leiri alkaa perjantaina 23.10. klo 17.30, jolloin lähdemme Henrikinkirkolta (Peltolantie 2) yhteiskuljetuksella kohti Kunstenniemeä. Olethan ajoissa paikalla. 

Leiri päättyy sunnuntaina 25.10. siten, että olemme takaisin Henrikinkirkolla n. klo 14.

Kannattaa syödä kotona ennen leirille tuloa, sillä meillä on perjantaina tarjolla vain iltapala.

Mukaasi tarvitset:

 • alus- ja pussilakana sekä tyynyliina
 • 6 kasvomaskia
 • oma Raamattu
 • muistiinpanovälineet (siis paperia ja kynä)
 • peseytymisvälineet (deodorantti, shampoo, saippua, hammasharja ja -tahna, pyyhe...)
 • riittävästi vaihtovaatteita (sisälle ja ulos)
 • ulkokengät ja sisätossut/villasukat
 • yöasu
 • uima-asu
 • henkilökohtaiset tavarat esimerkiksi lääkkeet
 • täytetty turvallisuuskysely ellet ole palauttanut sitä jo aiemmin. Sen saa myös pyydettäessä Piikistä ja isoskoulutuksen yhteydessä.     
 • KELA-kortti (jos leirillä tapahtuu joku tapaturma, jonka vuoksi joudumme käymään terveyskeskuksessa, KELA-kortti nopeuttaa asioimista. Toivomme toki, että mitään suurempaa ei tapahdu kenellekään.)
 • muuta välttämätöntä, mitä kuvittelet tarvitsevasi (esim. joku pieni instrumentti, kännykän laturi, omat eväät...)
 • huisin hauskaa leirimieltä ja oppimisen iloa

Älä ota mukaan:

 • ulkoiset kaiuttimia
 • iPad/tablettia
 • tietokonetta
 • energiajuomaa
 • tupakkaa/nuuskaa (koskee myös sähkötupakkaa)

Jätä kotiin myös sellaiset arvoesineet, joiden katoamista pelkäät. Olet vakuutettu seurakunnan puolesta tapaturmavakuutuksella.

Tupakka/nuuska: Jos huomaamme sinun tupakoivan/nuuskaavan tai että sinulla on hallussa ko. tuotteita, olemme vanhempiin yhteydessä ja leirisi päättyy.

Koronavirus: Koronavirustilanteen vuoksi leirillä tartuntojen leviäminen on mahdollista, mikäli osallistuja tai henkilökuntaan kuuluva kantaa virusta. Leirille tullaan omalla vastuulla epidemiatilanne tiedostaen. Toiminnassa ei voida taata jatkuvia turvaetäisyyksiä. Käsihygieniaan kiinnitetään tavallista enemmän huomiota. Osallistujia ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Lisäksi käytössä on käsidesiä. Suositellaan kasvomaskien käyttöä, kun ollaan koolla sisällä yhteisissä tiloissa koko porukalla. Mahdollisesti ilmenevän koronatapauksen takia kaikki osallistujat saatetaan asettaa 14 vuorokauden kotikaranteeniin. Toimintaan osallistutaan siis oman harkinnan mukaan, koska toimenpiteistämme huolimatta emme voi taata, ettei virus leviäisi. Kirkolle ei saa tulla kipeänä eikä myöskään, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä. Mikäli nuorella todetaan 14 vrk kuluessa COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava seurakunnan työntekijälle. Todetusta tapauksesta ilmoitetaan kirkkoherralle, ja muutoinkin toimitaan seurakunnan kriisiviestinnän ohjeistuksen mukaisesti.

Jos joku asia jäi epäselväksi ja sulla on jotain infoa meidän suuntaamme, saa olla rohkeasti yhteydessä. Leirillä sinun kanssasi ovat Lilli (p. 040 3417 380, lilli.jussila@evl.fi), Marko (p. 040 3417 587, marko.maenpaa@evl.fi) sekä ryhmä huippuisosia.

Nähdään ellei tulla sokeiksi ja törmätään, jos tullaan sokeiksi! J

Koronavirus:

Koronavirustilanteen vuoksi toiminnassa tartuntojen leviäminen on mahdollista, mikäli osallistuja tai henkilökuntaan kuuluva kantaa virusta. Toimintaan tullaan omalla vastuulla epidemiatilanne tiedostaen. Kirkolla ei voida taata jatkuvia turvaetäisyyksiä. Käsihygieniaan kiinnitetään tavallista enemmän huomiota. Osallistujia ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Lisäksi käytössä on käsidesiä. Suositellaan kasvomaskien käyttöä. Mahdollisesti ilmenevän koronatapauksen takia kaikki osallistujat saatetaan asettaa 14 vuorokauden kotikaranteeniin. Toimintaan osallistutaan siis oman harkinnan mukaan, koska toimenpiteistämme huolimatta emme voi taata, ettei virus leviäisi. Kirkolle ei saa tulla kipeänä eikä myöskään, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä. Mikäli nuorella todetaan 14 vrk kuluessa COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava seurakunnan työntekijälle. Todetusta tapauksesta ilmoitetaan kirkkoherralle, ja muutoinkin toimitaan seurakunnan kriisiviestinnän ohjeistuksen mukaisesti.