Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Koronarajoitukset

Martinseurakunnan toimipisteiden kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 50 osallistujan rajoitetta, paitsi jos tila asettaa siihen omat rajoitteensa. Martinkirkossa rajoitus on maksimissaan140 henkilöä 2 m turvavälein. Tullessasi tilaisuuksiin huolehdi hygieniasta. Desinfioi kätesi kirkon käsidesipisteissä ja muista turvavälit myös jonotettaessa. Noudata tilaisuuksissa annettuja ohjeita. Maskin käyttöä suositellaan tilanteissa, joissa lähikontaktia ei ole mahdollista välttää. Ethän tule jumalanpalvelukseen tai tilaisuuteen, mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssaoireita, tai muita syitä epäillä koronatartuntaa. Ohjeet perustuvat aluehallintoviraston 26.8. antamiin ohjeisiin. Tarkista uudet ja mahdollisesti muuttuneet ohjeet aina täältä.

Kakskerran kirkko

On toistaiseksi avoinna ja varattavissa vain häitä, kasteita ja hautauksia varten enintään 40 hengelle (kysy varatessassi yleisömäärän senhetkinen tilanne). Muista silloinkin turvavälit, ohjeet ja käsien desinfiointi!

Syksyn muusta toiminnasta saa tietoa verkkosivuilta ja Facebookista. Messut videoidaan edelleen Facebookin ja Instagramin välityksellä kotikatsojille.

Martinseurakunnan jumalanpalveluksia voi seurata Facebookin (FB) kautta osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live  ja Instagramissa (IG) osoitteessa instagram.com/@martinseurakunta

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta
YouTube-video