Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Tilarajoitukset väljenevät seurakunnissa 16.6. alkaen

16.6.2021 alkaen Martinkirkon Jumalanpalveluksiin, konfirmaatioihin ja toimituksiin voi osallistua nyt maksimissaan 400 henkeä. Työntekijöitä ei lasketa näihin määriin mukaan. Epäselvissä tilanteissa kysy ohjeita henkilökunnalta. Kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa on edelleen voimassa maski- ja hygieniasuositus sekä turvavälit. Älä tule kuumeisena tai flunssaisena tilaisuuksiin.

Martinkirkko on nyt ensimmäistä kesää TIEKIRKKO ajalla14.6.-13.8. Kirkko on avoinna arkisin ma-pe klo 12-18 (opas paikalla)

Miten onnistuimme verkossa? Vastaa pieneen kyselyyn 

Korona-aika alkaa väistyä ja seurakunnat Turussa ja Kaarinassa voivat taas toimia kasvokkain. Miten onnistuimme järjestäessämme toimintaa verkossa koronarajoitusten aikana? Entä millaista toimintaa haluaisit verkkoon tulevaisuudessa? Kutsumme sinua yhteistyöhön. Vastaamalla tähän pieneen nimettömään kyselyyn autat meitä toiminnan suunnittelussa. Vastaamiseen menee noin 4 minuuttia. Tästä pääset kyselyyn

Seurakunnan työntekijöihin voi halutessaan olla yhteydessä. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7422 tai ottaa suoraan yhteyttä työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi

Keskiviikkona 23.6. klo 12-20 Martinseurakunnan työntekijät päivystävät Martinkirkossa Huovinkadulla. Tule keskustelemaan tai hiljentymään kanssamme! Ajatuksissamme on seurakunnan alueella kadonnut ja menehtyneenä löytynyt nuori. Omaiset ovat ajatuksissamme ja rukouksissamme surun ja hädän keskellä. 

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös Facebookin välityksellä sunnuntaisin klo 10 osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta on myös Instagramissa instagram@martinseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Yksinelävien miniloma

(Hyvänmielenloma 2-4.7 voi kysellä vielä peruutuspaikkoja)

pe 20.8. kello 16.00 - su 22.8. kello 13.00

Sinapin leiri- ja kurssikeskus, Kakskerta

Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta, asut yksin ja sinulla on elämäntilanteestasi johtuen rajalliset mahdollisuudet lähteä lomalle?

Hae mukaan diakoniatyön järjestämälle lomalle Sinappiin.

 

Luvassa mukavaa ja rentoa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, saunomista, hyväntuulista ohjelmaa sekä aikaa levolle, hiljentymiselle ja ulkoilulle.

Leirin hinta on 65 euroa + liinavaatepaketti 9 euroa.

Lisätiedot ja leirihakemusten tilaukset mahdollisimman pian ja hakemukset diakonian laatikkoon viimeistään 14.6 mennessä:

 

- Martin seurakunta: martti.diakonia@evl.fi tai p. 040 341 7128 (ti ja to klo 9-11)

Tulostettava leirihakemus (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä avautuu uudelle välilehdelle. (Voi käyttää molempiin viikonloppuihin)

Paikkoja voi kysellä myös jälkikäteen. Leirin hintaan voi anoa avustusta oman seurakunnan diakonasta.

Yhteistyössä Tuomiokirkkosrk ja Martin srk diakonia

Ota yhteyttä

viestintä- ja seurakuntasihteeri
Martinseurakunta
Martinkirkon pääovet