Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Tervetuloa mukaan turvallisesti!

Varsinais-Suomen koronatilanne on huonontunut. Seurakuntienkin toiminnassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia.

Uskonnollisissa tilaisuuksissa kuten jumalanpalveluksissa, kasteissa, vihkimisissä ja hautaan siunaamisissa ei ole käytössä koronapassia eikä henkilörajoitusta. Sen sijaan joulunajan suurissa konserteissa ja Kauneimmissa Joululauluissa koronapassi on käytössä. Tilaisuuskohtaisia tietoja koronapassin tarkistamisesta löytyy seurakuntien sivuilta ja tapahtumakalenterista.

Suosittelemme, että kaikkiin tilaisuuksiin osallistutaan vain koronarokotettuina.

Suosittelemme myös vahvasti kasvomaskia kaikissa seurakuntien tilaisuuksissa. Turvallisen adventin ajan toteutumiseksi on tarpeen huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja antaa riittävä tila kaikille mukanaolijoille. Tulethan paikalle vain, jos sinulla ei ole koronaan sopivia oireita kuten nuhaa, yskää tai kurkkukipua.

Tartuntatautilain 58 c pykälä on voimassa tällä erää 31.12.2021 saakka. Pykälä velvoittaa myös seurakuntia järjestämään toimintansa siten, että osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja osallistujille annetaan ohjeet tartuntojen leviämistä estävistä toimista sekä tilojen pintoja puhdistetaan tehostetusti. Lisäksi asiakkaiden ja osallistujien oleskelu tiloissa tulee järjestää sillä tavoin väljästi, että se huomioi toiminnan erityispiirteet ja estää covid-19 epidemian leviämisen. Avi ja terveysviranomainen seuraa tiiviisti epidemiatilannetta ja antaa tarvittaessa lisäohjeistusta. Avin tiedote tässä. Varsinais-Suomi on edelleen epidemian leviämisvaiheessa. Tämän seurauksena edelleen ovat voimassa leviämisvaiheen maskisuositus.

Ole yhteydessä

Seurakunnan työntekijöihin voi halutessaan olla yhteydessä. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7422 tai ottaa suoraan yhteyttä työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös Facebookin välityksellä sunnuntaisin klo 10 osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta on myös Instagramissa instagram@martinseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

viestintä- ja seurakuntasihteeri
Martinseurakunta
Martinkirkko yökuva ja 100-vuotislogo