Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Vaikka seurakunnan toiminta on monilta osin nyt koronatauolla, me olemme kanssasi vuoden jokaisena päivänä - niin arjessa kuin juhlassa.

Varsinais-Suomeen ja Turkuun annettiin jälleen uusia suosituksia henkilörajoituksista ja toimenpiteistä, joilla pyritään rajaamaan koronaviruksen leviämistä Suomessa. Suositukset jatkuvat toistaiseksi ainakin 10.2.2021 asti.

Kaikki aikuisten kokoava toiminta tauolla 10.2.2021 asti. Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman seurakuntaa ainakin 10.2.2021 asti. Lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten toimintaa voidaan toteuttaa rajoitetusti ja turvallisuusohjeet huomioiden. Jumalanpalveluksiin voi osallistua seurakunnan Facebookin livelähetysten välityksellä joka sunnuntai klo 10.

Kirkollisissa toimituksissa ja kaikissa tiloissa on voimassa 10 hengen osallistumisrajoitusMyös kaikissa ulkotilaisuuksissa tulee pidättäytyä maksimissaan 10 hengen yleisömäärissä. Tilaisuuksissa on vahva maskisuositus. Pese kätesi usein ja muista pitää turvaväli 2,5m. Näytä että välität! Tietoa muuttuneista ja peruuntuneista tilaisuuksista löydät näiltä Martinseurakunnan verkkosivuilta, Facebookista tai kysymällä suoraan seurakunnan työntekijöiltä. 

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden myös poikkeusaikana. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7299 tai ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea myös poikkeusaikana. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan muusta toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua Facebookin välityksellä osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakunta

YouTube-video