Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Vaikka seurakunnan toiminta on nyt monilta osin koronatauolla aikavälillä 3.-23.12.2020, me olemme kanssasi joka päivä.

Varsinais-Suomeen ja Turkuun annettiin uusia suosituksia henkilörajoituksista ja toimenpiteistä, joilla pyritään rajaamaan koronaviruksen leviämistä Suomessa. Suositukset astuivat voimaan torstaina 3.12. ja päättyvät aatonaattona 23.12.2020.

Uudet viranomaissuositukset vaikuttavat merkittävästi myös Martinseurakunnan toimintaan ja suhtaudumme niihin tilanteen vaatimalla vakavuudella.

Kaikki aikuisten kokoava ryhmätoiminta ja jumalanpalvelukset elävän yleisön edessä jäävät nyt tauolle. Lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten toimintaa voidaan toteuttaa rajoitetusti ja turvallisuusohjeet huomioiden.

Koska osallistujamäärä tilaisuuksissa on rajattu maksimissaan 10 henkeen, jumalanpalvelukset siirtyvät verkkoon ja ne toteutetaan 23.12. asti ilman paikan päällä olevia seurakuntalaisia. Jumalanpalveluksiin voi silti osallistua seurakunnan Facebookin livelähetysten välityksellä joka sunnuntai klo 10.

Myös kirkollisiin toimituksiin tulee 10 hengen osallistumisrajoitus. Samalla myös konsertit ja kauneimmat joululaulut -tilaisuudet peruutetaan ja osa siirtyy verkkoon. Myös ulkotilaisuuksissa tulee pidättäytyä maksimissaan 20 hengen yleisömäärissä.

Martinkirkko on avoinna 2.-23.12. keskiviikkoisin klo 13-18 ja sunnuntaisin klo 13­-15 hiljentymistä varten ja paikalla on aina seurakunnan työntekijä. Tiloissa voi olla kerrallaan 10 henkilöä.

Tietoa muuttuneista ja peruuntuneista tilaisuuksista löydät Martinseurakunnan verkkosivuilta, Facebookista tai kysymällä suoraan seurakunnan työntekijöiltä.

Seurakunnan työntekijöitä tavoittaa hyvin myös poikkeusaikana. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7299 tai ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedoista löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea myös poikkeusaikana. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi.

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan muusta toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua Facebookin välityksellä osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakunta

 

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta
YouTube-video