Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Valikosta löydät kaikki seurakunnan tapahtumat, tilaisuudet sekä henkilökunnan yhteystiedot ja palvelut, joita seurakunta järjestää. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 välisenä aikana seuraavista puhelinnumeroista: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Yhteydenottopyynnön voi tehdä klikkaamalla alla olevaa punaista palkkia.

Seurakunnan työntekijöihin voi halutessaan olla suoraan yhteydessä.

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Auta Ukrainaa ja ukrainalaisia hädässä!

Alla olevan linkin kautta voit tukea ja auttaa sotaa pakenevia ukrainalaisia perheitä ja lapsia. Kiitos kun autat!

Seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa myös seurakunnan Facebook-sivuilta. Messuun ja Jumalanpalvelukseen voi osallistua silloin tällöin myös verkossa osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live tai YouTube-kanavalla alla olevista linkeistä. Myös Martinkirkossa pidettäviä konsertteja esitetään usein samassa osoitteessa. Messut voi katsoa Youtubesta tai Facebookista myös jälkikäteen silloin kun sinulle sopii. Tutustu myös Instagram-kanavaamme.

         

Ota yhteyttä

viestintä- ja seurakuntasihteeri (virkavapaalla)
Martinseurakunta
Kirkko talvella