Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Koronarajoitukset

Martinseurakunnan toimipisteiden kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 50 osallistujan rajoitetta, paitsi jos tila asettaa siihen omat rajoitteensa. Martinkirkossa rajoitus on maksimissaan140 henkilöä 2 m turvavälein. Tullessasi tilaisuuksiin huolehdi hygieniasta. Desinfioi kätesi kirkon käsidesipisteissä ja muista turvavälit myös jonotettaessa. Noudata tilaisuuksissa annettuja ohjeita. Ethän tule jumalanpalvelukseen tai tilaisuuteen, mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssaoireita, tai muita syitä epäillä koronatartuntaa. Suosittelemme suojamaskin käyttöä kaikissa tilaisuuksissa. Tarkista uudet ja mahdollisesti muuttuneet ohjeet aina täältä.

Kakskerran kirkko

On toistaiseksi avoinna ja varattavissa vain häitä, kasteita ja hautauksia varten enintään 50 hengelle. Kysy kirkkoa varatessassi yleisömäärän senhetkinen tilanne. Muista turvavälit, ohjeet ja käsien desinfiointi. Suosittelemme suojamaskin käyttöä.

Syksyn muusta toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Messut videoidaan edelleen Facebookin ja Instagramin välityksellä kotikatsojille.

Martinseurakunnan jumalanpalveluksia voi seurata Facebookin kautta osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live 

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta
YouTube-video