Tervetuloa Martinseurakuntaan

Yleisöjumalanpalvelukset alkavat Martinkirkossa

Martinseurakunnan toimipisteiden henkilömäärät muuttuivat 1.6. alkaen seuraavasti: Kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 50 osallistujan rajoitetta, paitsi jos tila asettaa omat rajoitteensa. Martinkirkossa rajoitus on 140 henk. /tilaisuus. Tullessasi tilaisuuksiin huolehdi hygieniasta, desinfioi kätesi kirkon käsidesipisteissä, noudata 2m turvavälejä, älä kättele tai ota muutenkaan lähikontaktia ja noudata tilaisuuksissa annettuja ohjeita. Älä tule edes lievästi sairaana tilaisuuksiin.

Yleisölle avoimet jumalanpalvelukset ja konsertit alkavat Martinkirkossa sunnuntaista 7.6. lähtien noudattaen uusia ohjeistuksia. Ehtoollismessut alkavat asianmukaisin turvajärjestelyin sunnuntaista 28.6.lähtien. Martinkirkko ei ole enää erikseen sunnuntaisin auki 11-13. Kakskerran kirkko on avoinna vain häitä ja hautauksia varten enintään 40 hengelle. Muista turvavälit ja käsien desinfiointi!

Kesän muusta toiminnasta saa tietoa verkkosivuilta ja Facebookista. Messut videoidaan edelleen Facebookin ja Instagramin välityksellä kotikatsojille.

Martinseurakunnan jumalanpalveluksia voi seurata Facebookin (FB) kautta osoitteessa www.facebook.com/martinseurakunta  ja Instagramissa (IG) osoitteessa www.instagram.com/martinseurakunta

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakunta

kirkkoherra
Martinseurakunta

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta
YouTube-video