Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Martinseurakunnan toimipisteiden henkilömäärät muuttuivat 1.6. alkaen seuraavasti: Kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 50 osallistujan rajoitetta, paitsi jos tila asettaa omat rajoitteensa. Martinkirkossa rajoitus on 140 henk. /tilaisuus. Tullessasi tilaisuuksiin huolehdi hygieniasta, desinfioi kätesi kirkon käsidesipisteissä ja noudata 2m turvavälejä. Älä kättele ja noudata tilaisuuksissa annettuja ohjeita.

Ethän tule jumalanpalvelukseen, mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssaoireita, tai muita syitä epäillä koronatartuntaa. Tarkista uudet ohjeet aina täältä.

Kaikille avoimet messut ja Suvi Soi -konsertit Martinkirkossa ovat alkaneet asianmukaisin turvajärjestelyin sunnuntaista 28.6. lähtien.

Kakskerran kirkko on toistaiseksi avoinna ja varattavissa vain häitä, kasteita ja hautauksia varten enintään 40 hengelle (kysy varatessassi yleisömäärän senhetkinen tilanne). Muista silloinkin turvavälit ja käsien desinfiointi!

Kesän muusta toiminnasta saa tietoa verkkosivuilta ja Facebookista. Messut videoidaan edelleen Facebookin ja Instagramin välityksellä kotikatsojille.

Martinseurakunnan jumalanpalveluksia ja Suvi Soi -konsertteja voi seurata Facebookin (FB) kautta osoitteessa www.facebook.com/martinseurakunta/live  ja Instagramissa (IG) osoitteessa www.instagram.com/martinseurakunta

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakunta

kirkkoherra
Martinseurakunta

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta
YouTube-video