Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Vaikka seurakunnan toiminta on monilta osin nyt koronatauolla, me olemme kanssasi vuoden jokaisena päivänä - niin arjessa kuin juhlassa.

(Tuorein päivitys 23.3.) Kokoontumisrajoitukset pidetään ennallaan, sillä epidemiatilanne on vaikeutunut erityisesti Varsinais-Suomessa. Rajoitukset ovat voimassa ainakin 26.4. asti.

Kaikki aikuisten kokoava toiminta on tauolla. Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman seurakuntaa ainakin 26.4.2021 asti. Kirkollisissa toimituksissa ja kaikissa tiloissa on voimassa kuuden (6) hengen osallistumisrajoitus, ja erittäin vahva maskinkäyttösuositus. Käsihygieniasta tulee huolehtia suurella huolellisuudella. Myös rajatuissa ulkotilaisuuksissa tulee pidättäytyä maksimissaan 6 hengen yleisömäärissä. (Tarkennuksia tulossa)

Seurakunnissa yli 12-vuotiaiden lasten toiminta siirretään toteutettavaksi etänä ainakin 28.3. asti. Tätä nuorempien lasten toiminta voi jatkua lähitoteutuksena, jos voidaan välttää lähikontaktia ja huomioida turvavälit ja muut koronatoimet.Kaikissa tilaisuuksissa on maskisuositus. Pese kätesi usein ja pidä turvaväli 2,5m. Tietoa muuttuneista ja peruuntuneista tilaisuuksista löydät näiltä Martinseurakunnan verkkosivuilta, Facebookista tai kysymällä suoraan seurakunnan työntekijöiltä. 

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden myös poikkeusaikana. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7422 tai ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea myös poikkeusaikana. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan muusta toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua Facebookin välityksellä sunnuntaisin klo 10 alkaen osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta Instagramissa instagram@martinseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Ota yhteyttä

viestintä- ja seurakuntasihteeri
Martinseurakunta
YouTube-video