Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Me olemme kanssasi vuoden jokaisena päivänä

(Päivitetty 11.5.) UUTTA: Aluehallintovirasto antanut 10 hengen kokoontumisrajoituksen 31.5.2021 asti (linkki).

Aikuisten kokoava toiminta on tauolla. Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman seurakuntaa ainakin 31.5.2021 asti. Jumalanpalvelukset striimataan sunnuntaisin seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta.

Kirkollisissa toimituksissa suurin sallittu osallistujamäärä on toistaiseksi 10 henkilöä. Tähän määrään eivät sisälly pappi, suntio ja kanttori. Myös rajatuissa ulkotilaisuuksissa tulee pidättäytyä maksimissaan 10 hengen yleisömäärissä.

Kirkon ollessa auki voimassa on 10 hengen henkilöraja. Kirkoissa vieraileville suositellaan vahvasti maskin käyttöä ja muistutetaan turvaväleistä.

Kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa on maskisuositus. Pese kätesi usein ja pidä turvaväli 2,5m. Tietoa muuttuneista ja peruuntuneista tilaisuuksista löydät näiltä Martinseurakunnan verkkosivuilta, Facebookista tai kysymällä suoraan seurakunnan työntekijöiltä. 

Alle 20-vuotiaille suunnattua kokoavaa toimintaa voi toteuttaa turvavälit, hygienia ja riskienarviointi huomioiden. Ryhmäkoot on syytä pitää mahdollisimman pieninä, mutta tarkkoja henkilörajauksia ei ole. Yli 20-vuotiaat voivat kokoontua ensisijaisesti ulkotiloissa kokoontumisrajoitusten mukaisesti enimmillään 10 hengen ryhmissä. Nuorten toiminnassa on maskit oltava käytössä ja lähikontaktia tulee välttää etenkin sisätiloissa.

Alakoululaisten iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kuntien perusopetusta koskevien linjausten ja ohjeiden mukaisesti. Seurakuntien nuorisotilat voivat olla avoinna nuorten turvalliselle kokoontumiselle. Vahva suositus maskien käyttöön ja turvavälien säilyttämiseen.

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden myös poikkeusaikana. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7422 tai ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea myös poikkeusaikana. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan muusta toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua Facebookin välityksellä sunnuntaisin klo 10 alkaen osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta Instagramissa instagram@martinseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

viestintä- ja seurakuntasihteeri
Martinseurakunta
YouTube-video