Läksyparkit

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä yhteistyössä Kaarinan seurakunnan kanssa mahdollistaa kakkosluokkalaisille iltapäivätoimintaa seurakuntataloillamme lähikoulujen kakkosluokkalaisille. 

Kerhossa on mahdollista tehdä läksyjä ja puuhailla muiden kakkosluokkalaisten kanssa. Kerhon lopuksi pidetään hartaus ja nautitaan pieni välipala. Kerho on maksuton ja kaikki voivat ilmoittautua mukaan, myös seurakuntaan kuulumattomat.

Poikluoman seurakuntatalolla

Tervetuloa Piispanlähteen tokaluokkalaisten Läksyparkkikerhoon Poikluoman seurakuntatalolle keskiviikkoisin! Läksyparkin syyskausi käynnistyy 14.9.

Poikluoman läksyparkkiin voit ilmoittautua 22.8 lähtien tästä linkistä: https://www.lyyti.in/poikluomalaksyparkki2223Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kaarinan kirkolla

Tervetuloa Hovirinnan tokaluokkalaisten Läksyparkkikerhoon Kaarinan kirkolle torstaisin! Läksyparkin syyskausi käynnistyy 15.9.

Kaarinan kirkon läksyparkkiin voit ilmoittautua 22.8 lähtien tästä linkistä: https://www.lyyti.in/kaarinankkolaksyparkki2223Linkki avautuu uudessa välilehdessä