Läksyparkit

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä yhteistyössä Kaarinan seurakunnan kanssa mahdollistaa 1-3 luokkalaisille iltapäivätoimintaa seurakuntataloillamme lähikoulujen 1-3 luokkalaisille.

Kerhossa on mahdollista tehdä läksyjä ja puuhailla muiden kerholaisten kanssa. Kerhon lopuksi pidetään hartaus ja nautitaan pieni välipala. Kerho on maksuton ja kaikki voivat ilmoittautua mukaan, myös seurakuntaan kuulumattomat.

 

1-3 luokkalaisten läksyparkit alkavat taas!

Poikluoman seurakuntatalolle 1.-3. -luokkalaisten läksyparkkikerho keskiviikkoisin heti koulun jälkeen ja loppuu klo.15.30.

Kaarinan kirkolle 1-3 luokkalaisten läksyparkkikerho torstaisin heti koulun jälkeen ja loppuu klo.15.30.

Kerhossa on mahdollista tehdä läksyjä ja puuhailla muiden koululaisten kanssa.  Kerhossa on mukavaa vaihtelevaa monipuolista ohjelmaa kuten mm. askarrellaan, leikitään, pelaillaan, ulkoillaan ja leivotaan yhdessä.

Kerhon lopuksi pidetään hartaus ja nautitaan pieni välipala. Poikluoman seurakuntatalon kerhoa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaaja Maarit sekä Kaarinan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Anette. Kaarinan kirkolla pidettävää kerhoa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaaja Maria sekä Kaarinan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Anette.

 

Ilmoittautuminen päättynyt.

Poikluoman läksyparkin ilmoittautumislinkki https://www.lyyti.in/laksykerhopoi23Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaarinan kirkon läksyparkin ilmoittautumislinkki https://www.lyyti.in/laksykerhokaa23Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Poikluoman seurakuntatalolla

Piispanlähteen toka- ja kolmasluokkalaisten Läksyparkkikerho Poikluoman seurakuntatalolla keskiviikkoisin! Kysele mahdollisista kerhopaikoista suoraan Anetelta.

 

Kaarinan kirkolla

Hovirinnan ja Valkeavuoren toka- ja kolmasluokkalaisten Läksyparkkikerhoon Kaarinan kirkolla torstaisin! Kerho on valitettavasti täynnä.