Läksyparkit

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä yhteistyössä Kaarinan seurakunnan kanssa mahdollistavat kakkosluokkalaisille iltapäivätoimintaa seurakuntataloillamme tiettyjen koulujen kakkosluokkalaisille. 

Kerhossa on mahdollista tehdä läksyjä ja puuhailla muiden kakkosluokkalaisten kanssa. Kerhon lopuksi pidetään hartaus ja nautitaan pieni välipala. Kerho on maksuton ja kaikki voivat ilmoittautua mukaan, myös seurakuntaan kuulumattomat.

Poikluoman seurakuntatalolla

Tervetuloa Piispanlähteen tokaluokkalaisten Läksyparkkikerhoon Poikluoman seurakuntatalolle! Kevät kausi alkaa viikolla 3.

Kerhoa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaajat Leena ja Maarit sekä Kaarinan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Johanna.

Läksyparkkilaiset on jaettu kahdelle päivälle, keskiviikkoisin 2A ja 2C oppilaat, torstaisin 2B. Molempina päivinä klo 13 – 15.


Vapaita paikkoja voi kysellä Johannalta: johanna.kappi@evl.fi

 

Kaarinan kirkolla

Tervetuloa Hovirinnan tokaluokkalaisten Läksyparkkikerhoon Kaarinan kirkolle! Kevät kausi alkaa viikolla 3.

Kerhoa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaaja Päivi ja Kaarinan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Johanna
 

Läksyparkki on perjantaisin klo 12-14.30 Kaarinan kirkon alakerrassa. Vapaita paikkoja voi kysellä Johannalta: johanna.kappi@evl.fi

Läksyparkit 2.luokkalaisille, kuvassa reppu ja kolme lasta sekä ohjeet ilmoittautumisesta