Tervetuloa mukaan seurakunnan senioritoimintaan    

Seurakunta on paikka, jossa  voit kohdata  ja viettää aikaa yhdessä toisten senioreiden kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus yhteiseen hiljentymiseen ja rukoukseen

Senioreille 2023

 

Seniorien päiväretki Porvooseen ke 11.10. klo 8–20. Hinta 35 €, sis. bussimatka, aamiainen, lounas, opastettu kaupunkikierros. Ilmoittautumiset viestintäsihteerille 040 3417422 tai juhani.mistola@evl.fi pe 29.9. mennessä.

 

Keskiviikko klo 13 on Martinseurakunnassa se kellonaika, jolloin eläkeläisten yhteiset tapahtumat useimmiten järjestetään. Tapahtumat ovat yleensä Martinseurakuntatalolla tai Uittamon seurakuntakodilla. Oletpa sitten miltä suunnalta Martin seurakuntaa, olet aina tervetullut mukaan.

TILAISUUDET KESKIVIIKKOISIN KLO 13

  • Seniorikerhot Martin seurakuntatalolla, Temppelikatu 1
  • Seniorikerhot Uittamon seurakuntakodilla, Rusthollinrinne 1

Kanttorinkahvila Martin seurakuntatalolla järjestetään kerran kuukaudessa, kuukauden viimeisenä keskiviikkoina. Silloin seurakunnan kanttori laulattaa kaikkia halukkaita. Ja mukaan voi tulla, vaikka ei uskoisi omistavansa lauluääntä – sillä laulut ovat myös runoutta! Harva silti malttaa olla lähtemättä mukaan lauleskelemaan. Huom! Kerhoa ei ole Uittamolla, kun Martissa kanttorinkahvila

Eläkeläisten raamattupiiri kokoontuu Martin seurakuntatalolla parittomilla viikoilla tiistaisin klo 14. Tule mukaan syventymään raamatun teksteihin ja keskustelemaan yhdessä.

MARTIN SRK:N SENIORIEN SYKSY 2023
 
Martin seurakunnan kerhokahvilat, kerholounaat ja kanttorinkahvilat keskiviikkoisin klo 13.00–14.30, Martin srk-talolla, Temppelinkatu 1, tai Uittamon srk-talolla, Rusthollinrinne 1. Tarkemmat tiedot Martin seurakunnan nettisivuilta ja kevään senioriesitteestä. 
 
  
NAURURYPYT 
Hyvänmielenryhmä Pitkiksessä, Pitkäpellonkatu 6, 20900 Turku. 
Joka toinen tiistai klo 13–15. 
Tervetuloa askartelemaan ja rupattelemaan kahvi- ja teekupin ääressä!

DIGIPISTE
Torstaisin klo 14–15.30 Pitkiksessä, Pitkäpellonkatu 6, 20900 Turku. 
Digipistellä saat tukea tietokoneen tai kännykkäsi käytössä, voit käyttää tietokonetta tai tulostaa papereitasi.
 

Rapattu rakennus ja kirkko.

Ota yhteyttä