Uusia mahdollisuuksia?

Elämässä on aivan liikaa itsestäänselvyyksiä. Terveys, toimeentulo, läheiset ihmiset, koti ja työ kuuluvat kärkiviisikkoon. Ulkonaisen hyvinvoinnin keskellä sisäinen tyhjyys ja hätä hiipivät kuin takaovesta sisälle. Elämän rakennusaineina raha ja materia eivät riitä kovinkaan pitkälle. Tyytymättömyys on niiden karu sivutuote.

Kerrotaan kahdesta isän ja pojan välisestä suhteesta. Toinen isä kertoi, että pojalla ei koskaan ollut muuta asiaa kotiin kuin rahan pyytäminen. Toinen poika kertoi, että isä aina kysyi häneltä, tarvitsiko hän jotakin. Toinen oli vaativan laskelmoiva, kun taas toinen osasi arvostaa isän huolenpitoa.

Voisiko alkava vuosi olla meille enemmän täynnä huolenpitoa ja välittämistä kuin itsestäänselvyyksiä? Parhaimmillaan ne avaavat elämään uusia mahdollisuuksia-myös suhteessa Jumalaan.

kirkkoherra Jouni Lehikoinen

Nuoria oppaita ja kahvilanpitäjiä Mikaelinkirkkoon kesälle 2024

Palkkaamme 2007-2008 syntyneitä nuoria kahden viikon jaksoille koulujen kesäloma-ajalle. Palkkaus KirVESTES mukaan 583,10 €/kahden viikon jakso. Työaika 7 tuntia päivässä.

Lähetä hakemus 29.2. klo 12 mennessä ja mainitse hakemuksessa, kumpaa tehtävää ensisijaisesti haet. CV:n voit laittaa liitetiedostona, mutta kirjoita itse hakemusteksti suoraan sähköpostiin arno.heinonen@evl.fi.

Osa hakijoista haastatellaan kalenteriviikoilla 11 ja 12. Valinnoista ilmoitetaan srk:n verkkosivuilla kalenteriviikolla 14 sekä valituksi tulleille myös henkilökohtaisesti.

Avaa tästä Mikaelinseurakunnan Facebook-sivu

Lahjoita tästä oman seurakuntamme yhteisvastuukeräykseen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakunta- ja viestintäsihteeri
Mikaelinseurakunta