Jo joutui armas aika...

Vuoden kaunein aika on käsillä. Luontoäiti pukeutuu vihreään asuunsa. Viime ajat ovat koetelleet monen henkistä kestävyyttä. Kesä avaa sisimpäämme uuden ikkunan; elämä voittaa-sittenkin!

Nyt jos koskaan tarvitaan toivoa ja luottamusta, uskallusta elää ja ojentautua tulevaisuuteen. Ikävään ja pahaan ei saa jäädä kiinni. Elämässä kaivataan merkitystä, rohkaisua ja positiivisuutta, vierellä kulkemista ja aikaa pysähtyä kuuntelemaan ja auttamaan. Eikä tämä ole liikaa vaadittu! Mikaelinkirkko on auki. Olet tervetullut seurakunnan toimintaan ja yhteyteen!

Armas aika ja suvi suloinen on sittenkin totta. Annetaan sen tulla sisimmän todellisuudeksi. Hyvää ja elämäntäyteistä kesää Sinulle!

Jouni Lehikoinen
kirkkoherra

LUE TÄSTÄ KORONARAJOITUSTEN VAIKUTUS TOIMINTAAN

Kysely seurakuntien verkkotoiminnasta


Miten onnistuimme verkossa? Korona-aika alkaa väistyä ja seurakunnat Turussa ja Kaarinassa voivat taas toimia kasvokkain. Miten onnistuimme järjestäessämme toimintaa verkossa koronarajoitusten aikana? Entä millaista toimintaa haluaisit verkkoon tulevaisuudessa? Kutsumme sinua yhteistyöhön! Vastaamalla tähän pieneen nimettömään kyselyyn autat meitä toiminnan suunnittelussa. Vastaamiseen menee noin 4 minuuttia. 

Vastaa kyselyyn klikkaamalla tätä linkkiäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakunta- ja viestintäsihteeri
Mikaelinseurakunta
YouTube-video