Uutislistaukseen

Pääsiäisen SuperMaanantaissa 1.4. ohjelmaa kaikenikäisille

Toisena pääsiäispäivänä Mikaelissa vietetään SuperMaanantaita mm. lapsiperheille suunnatun Kirkonmäki-tapahtuman merkeissä: poniratsastusta, Inter Action, paloauto, kasvomaalausta, perheiden pääsiäisnäytelmä, tarjolla mehua ja makkaraa, ja paljon muuta kivaa.

Kuvassa tapahtumia kirkonmäellä

Kuvassa tapahtumia kirkonmäellä

SuperMaanantai starttaa Mikaelinkirkossa klo 11 alkavalla Mikael AAMU -messulla, jossa pappeina ovat Pasi Jaakkola ja Hanne Tuulos.

Messun jälkeen on seurakuntakodissa (Puistokatu 13) tarjolla lounaaksi lihapullia ja muusi sekä jälkiruoka ja kahvit klo 12.30-14. Maksu (5€ henkilö tai 10€ koko perhe) diakoniatyön hyväksi. 

Lounaan jälkeen klo 14 alkaa koko perheen KIRKONMÄKI-tapahtuma Mikaelin kirkolla. Kirkonmäeltä löytyy pääsiäismaanantaina paljon erilaisia toimintapisteitä vapaasti kierrettäväksi. Luvassa muun muassa erilaisia puuhapisteitä, poniratsastusta (2€), , karvakavereita, liikuntaa, jne. Paloauto pyrkii myös vierailemaan tapahtumassa. Mikaelin seurakunta tarjoaa kaikille makkaraa ja mehua. Vohveleita on myynnissä 2€ hintaan. Sisällä kirkossa lasten draamallinen pääsiäisvaellus. Mukana menossa ovat myös InterAction ja Mikaelin Sinikellot. 

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jonka juontaa Pasi Jaakkola ja jossa opetuksen ”Pääsiäisen iloa!” pitää Kristiina Friman. Lapsille on tarjolla ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v). Tämän uudenmuotoisen messun musiikissa on bändi ja päätteeksi syömme yhdessä iltapalaa.   

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä (Puistokatu 13, sisäpiha) Kansainvälinen kahvila (International Cafe). 

Tervetuloa piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi!   

Kevään viimeistä SuperSunnuntaita vietetään kirkonmäellä helluntaina 19.5. osana Portsan katumarkkinoita merkeissä. 

Pasi Jaakkola
Pasi Jaakkola
kappalainen
Hanne Tuulos
Hanne Tuulos
seurakuntapastori

29.3.2024 16.05