Kotimäen seurakuntatalo

Arkeologinkatu 1 , 20460 Turku
varaukset 040 341 7489

Kotimäen seurakuntatalo
  • Henkilömäärä riveissä istuen: 100
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 40

Maarian kirjaston ja Jäkärlän koulun tuntumassa sijaitseva Kotimäen seurakuntatalo tarjoaa kokoontumispaikan monille seurakunnan toiminnallisille ryhmille. Jäkärlässä Turun kaupungin pohjoispuolella olevan seurakuntatalon perinteisiin kuuluvat niin pääsiäisvaellukset kuin kylvönsiunaukset. Tilaa voi vuokrata myös kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Lue tarkemmin täältä

Aukioloajat ja varaukset

Kotimäen seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7489.

Seurakuntatalo juhlatilana

Kotimäen seurakuntatalo tarjoaa kodinomaiset puitteet pieniä perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia, viettäville. Seurakuntatalon ympärillä aukeaa maalaismaisema peltoineen. Vieraita kauniiseen ja valoisaan tilaan mahtuu noin 100 henkeä ja pöytäpaikkoja riittää 40 hengelle. Seurakuntatalo soveltuu myös konserttien tai muiden tilaisuuksien pitämiseen.

Tilasta löytyy piano, tietokone ja datatykki, valkokangas ja cd-soitin.

Keittiö on toimiva pieniin tilaisuuksiin. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa riittää noin 50 hengelle.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €/tunti
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Kotimäen seurakuntatalo Kotimäen seurakuntatalo Kotimäen seurakuntatalo

Parkkipaikat

Kotimäen seurakuntatalolle matkaajat löytävät perille, kun kääntyvät Paimalan tieltä Arkeologinkadulle ja ajavat noin 50 metriä. Tämän jälkeen oikealla tien päässä pilkottaa keltaiseksi rapattu seurakuntatalo.

Autot voi pysäköidä seurakuntatalon pihalle ja isommissa tilaisuuksissa erikseen osoitetuille paikoille. Myös julkisilla kulkuvälineillä pääsee noin puolen kilometrin päähän seurakuntatalosta. Bussien aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys: esteellinen

  • reitti seurakuntatalolle esteellinen, matkalla jyrkkiä portaita
  • tilassa runsaasti portaita
  • ei inva-WC:tä
     

Pysäköinti
wc

Sijainti kartalla