Tervetuloa monipuoliseen kirjastoon!

Seurakuntien toimitalo (Eerikinkatu 3, Turku) on suljettu toistaiseksi. Asiakaspalvelupisteet (vaihde, keskusrekisteri, hautatoimisto, toimitusten varauspalvelu, asuntojen vuokraus, taloustoimisto, hallinto ja kirjaamo) toimivat ainoastaan etäpalveluina. Siirry lukemaan lisää seurakuntien toiminnasta koronavirustilanteen aikana.

Seurakuntayhtymän kasvatusasian keskuksessa oleva kirjaston kokoelman rakentuu kasvatus-teeman ympärille.

Lainattavissa on runsaasti lasten ja nuorten henkisen ja fyysisen kasvun julkaisuja, sekä leikkeihin, peleihin ja musiikkitoimintaan liittyviä oppaita. Kirjastosta löytyy myös erilaisia äänitteitä ja videoita, aamunavauksia opetustunteja tai vaikka esitelmiä varten. Valikoima täydentyy satujen klassikoilla ja kauniilla kuvakirjoilla, joita voi lainata yhteisiin hetkiin lapsen kanssa.

Lainaus on ilmaista. Lainausaika on 28 päivää. Sovittua lainausaikaa on ehdottomasti noudatettava. Lainat on myös aina kirjattava ATK-järjestelmään. Tässä auttaa tarvittaessa toimiston henkilökunta.

Lisätietoja saat suoraan kirjastosta soittamalla numeroon 040 341 7348 tai 040 341 7220. Tervetuloa myös käymään ja tutustumaan valikoimiimme!

Pelejä, peräkärryt ja paljon muuta!

Tarvitsetko peräkärryjä? Oletko järjestämässä tapahtumaa ja tarvitset kaiuttimia tai dataykkiä? Kasvatusasian keskus lainaa näitä ja paljon muuta.

Lisätietoja kasvatusasiain keskuksesta numerosta 040 341 7220, arkisin klo 8–15.30.