Kengät nurmikolla

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuorten aikuisten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoria aikuisia sekä antaa heille eväitä elämään ja Jumalan tuntemiseen. Tervetuloa mukaan!

Polku on nuorten aikuisten verkosto Turun ev.lut. seurakuntien sisällä. Tervetuloa mukaan!

Nuorten aikuisten illat

Polun illat tarjoavat yhteisön, jossa voi kasvaa kristittynä, tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa porukassa. Iltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään. Illat aina kahden viikon välein keskiviikkoisin. Seuraava ilta järjestetään keskiviikkona 15.5 klo 18 alkaen osoitteessa Puutarhakatu 24.  Saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme Polun Facebook sivulta tai liittymällä Polun Facebook ryhmään. 

Polku-verkoston piirissä kokoontuu myös soluja eli hengellisiä pienryhmiä erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille aikuisille. Lisätietoja soluista saat Polun iltojen tai Polun messujen kautta.

Jumalanpalvelukset

Polun messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään kerran kuussa torstaisin klo 19. Seuraava Polun Messu on 16.5. 2019 Katariinan kirkossa klo 19. Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, opetusta, ehtoollinen sekä iltapala. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai tulla kirkkoon vain katsomaan ja kuuntelemaan. Katso myös @Polku_turku Instagramista.

 

Luottamuksen messu on monikielinen nuorille aikuisille suunnattu messu, jota vietetään Turun tuomiokirkossa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kaikki  messun musiikki tulee Taizé-yhteisöstä Ranskasta. Katso Luottamuksen messujen sivu Facebookissa.

Kaikissa kirkoissamme on yhteisiä jumalanpalveluksia erilaisin painotuksin myös sunnuntaisin.  Jumalanpalvelusten alkamisajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

 

Food & Hope

Food & Hope on yhteisöllinen ilta, johon kokoonnumme yhteisen ruokailun ja hyvän seuran pariin. Illoista saa myös ruokakassit kotiinvietäviksi. Illat alkavat klo 18, mutta olet tervetullut auttamaan Iltojen rakentamisessa esimerkiksi ruokakassien pakkaamisen parissa jo klo 16.30 alkaen.

Illat jatkuvat jälleen syyskuussa.

 

 

Ota yhteyttä

Polku-verkosto ja Food & Hope

Matti Hernesaho, 040 341 7393, matti.hernesaho@evl.fi (Mikaelinseurakunta)
Remo Ronkainen, 040 341 7485, remo.ronkainen@evl.fi (Katariinanseurakunta)

Korkeakoulupappi

Tiina Hallikainen, 040 341 7308, tiina.hallikainen@evl.fi

Luottamuksen messu

Peter Eriksson, 040 341 7192, peter.eriksson@evl.fi (Tuomiokirkkoseurakunta)