Nuori lekottelee kesäisellä nurmikolla.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuorten aikuisten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoria aikuisia sekä antaa heille eväitä elämään ja Jumalan tuntemiseen. Tervetuloa mukaan!

 

Polku on nuorten aikuisten yhteisö Mikaelin- ja Katariinanseurakunnassa. Tervetuloa mukaan!

Polku logo

Polun toiminta poikkeusoloissa

Suomessa vallitsee nyt poikkeusolot. Tällä on vaikutuksia myös seurakuntien toimintaan. Seurakunta ei ole suljettu tai kiinni, vaikka palvelemme pääasiassa etänä. Polun kokoava toiminta on tauolla ainakin huhtkikuun puoliväliin asti. Ilmoitamme jatkosta kun tiedämme lisää.

Työntekijät ovat ihmisten käytettävissä keskusteluihin puhelimen ja somen välityksellä. Pidämme Polun iltoja Facebook Liven ja Instagram Liven kautta. Löydät meidät Facebookista nimellä Polku (facebook.com/polkuturku) ja Instagramista nimellä @polku_turku. Voit ottaa yhteyttä myös työntekijöihin whatsappin kautta tai soittaa meille. Et ole yksin!

 

Nuorten aikuisten illat

Polun illat tarjoavat yhteisön, jossa voi tavata uusia ihmisiä ja kasvaa kristittynä. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Kevään 2020 illat järjestetään 22.1., 5.2., 4.3., 1.4., 29.4., ja 27.5. klo 18 osoitteessa Puutarhakatu 24.

Saat ajankohtaista tietoa illoista Instagramista @polku_turku tai liittymällä Polun Facebook ryhmään. 

Kokoonnumme myös soluissa eli hengellisissä pienryhmissä, jotka ovat tarkoitettu erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille aikuisille. Lisätietoja soluista saat Polun iltojen ja  Polun messujen kautta tai ottamalla yhteyttä Polun työntekijöihin.

Jumalanpalvelukset

Polun Messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään Katariinan kirkossa kuukausittain torstaisin klo 19.

Kevään 2020 Polun messut järjestetään 16.1., 13.2., 12.3., 16.4., ja 14.5.

Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, käytännönläheistä opetusta, ehtoollinen ja iltapala. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai tulla kirkkoon vain katsomaan ja kuuntelemaan.

Luottamuksen messu on monikielinen nuorille aikuisille suunnattu messu, jota vietetään Turun tuomiokirkossa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kaikki  messun musiikki tulee Taizé-yhteisöstä Ranskasta. Katso Luottamuksen messujen sivu Facebookissa.

Kaikissa kirkoissamme on yhteisiä jumalanpalveluksia erilaisin painotuksin myös sunnuntaisin. Jumalanpalvelusten alkamisajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

 

Food & Hope

Food & Hope on yhteisöllinen ilta, johon kokoonnumme yhteisen ruokailun ja hyvän seuran pariin. Illoista saa myös ruokakassit kotiinvietäviksi. Illat alkavat klo 18, mutta olet tervetullut auttamaan Iltojen rakentamisessa esimerkiksi ruokakassien pakkaamisen parissa jo klo 16.30 alkaen.

Food & Hope järjestetään yhteistyössä Kansan raamattuseuran opiskelijatyön, Operaatio ruokakassin ja Mikaelinseurakunnan ystävät ry:n kanssa.

Seuraavat Food & Hope illat ovat klo 18:
-keskiviikko 25.3. God's Gas (Puutarhakatu 24)
-torstai 23.4. Nummen seurakuntakoti

-keskiviikko 6.5. God's Gas (Puutarhakatu 24)
 

 

 

Ota yhteyttä

Polku ja Food & Hope

Remo Ronkainen, 040 341 7485, remo.ronkainen@evl.fi (Katariinanseurakunta)
Matti Hernesaho, 040 341 7393, matti.hernesaho@evl.fi (Mikaelinseurakunta)
Jessica Alakärppä, 040 341 7387, jessica.alakarppa@evl.fi (Mikaelinseurakunta)

Korkeakoulupappi

Tiina Hallikainen, 040 341 7308, tiina.hallikainen@evl.fi

Luottamuksen messu

Peter Eriksson, 040 341 7192, peter.eriksson@evl.fi (Tuomiokirkkoseurakunta)

Seuraa

Instagramissa @polku_turku