Nuori lekottelee kesäisellä nurmikolla. Kuvituskuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuorten aikuisten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoria aikuisia sekä antaa heille eväitä elämään ja Jumalan tuntemiseen. Tervetuloa mukaan!

Polku on nuorten aikuisten yhteisö Mikaelin- ja Katariinanseurakunnassa. Tervetuloa mukaan!

Löydät meidät Facebookista nimellä Polku (facebook.com/polkuturku) ja Instagramista nimellä @polku_turku. Voit ottaa yhteyttä myös työntekijöihin whatsappin kautta tai soittaa meille. Nähdään!

Nuorten aikuisten illat

Polun Iltoihin kokoonnumme kerran kuukaudessa hyvän opetuksen, musiikin, yhteyden ja iltapalan äärelle.

Syksyn 2021 illat järjestetään 1.9., 29.9., 27.10., ja 24.11.

Illat ovat keskiviikkoina klo 18 osoitteessa Puutarhakatu 24.

Saat ajankohtaista tietoa illoista Instagramista @polku_turku tai liittymällä Polun Facebook ryhmään (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Kokoonnumme myös soluissa eli hengellisissä pienryhmissä, jotka ovat tarkoitettu erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille aikuisille. Lisätietoja soluista saat Polun iltojen ja  Polun messujen kautta tai ottamalla yhteyttä Polun työntekijöihin.

Jumalanpalvelukset

Polun Messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään kuukausittain.

Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, käytännönläheistä opetusta, ehtoollinen ja iltapala. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai vain katsomaan ja kuuntelemaan.

Syksyn 2021 messut järjestetään Mikaelin seurakuntakodilla (Puistokatu 13) keskiviikkoisin klo 18 15.9., 13.10. ja 10.11. sekä Katariinan kirkossa (Kirkkotie 46) 8.12.

Luottamuksen messu on monikielinen nuorille aikuisille suunnattu messu, jota vietetään Turun tuomiokirkossa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kaikki  messun musiikki tulee Taizé-yhteisöstä Ranskasta. Katso Luottamuksen messujen sivu Facebookissa (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Kaikissa kirkoissamme on yhteisiä jumalanpalveluksia erilaisin painotuksin myös sunnuntaisin. Jumalanpalvelusten alkamisajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Food & Hope

Food & Hope on yhteisöllinen ilta, johon kokoonnumme yhteisen ruokailun ja hyvän seuran pariin. Syksyn 2021 Food & Hopet järjestetään  Nummen seurakuntakodilla  (Papinkatu 2) torstaisin 9.9., 23.9., 14.10., 18.11. sekä 18.12. klo 18.

Iltoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Saat ajankohtaista tietoa facebook sivuiltamme www.facebook.com/foodhope (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Food & Hopea järjestetää yhteistyössä Polun, Kansan raamattuseuran opiskelijatyön, Operaatio ruokakassin ja Mikaelinseurakunnan ystävät ry:n kanssa.

FOod & Hope starttitapahtuma to 9.9. klo 18 Nummen seurakuntakodin pihapiirissä
Ilmoittaudu mukaan syksyn starttitapahtumaan: www.urly.fi/28LS.

Ota yhteyttä

Polku ja Food & Hope

Matti Hernesaho (pastori), 040 341 7393, matti.hernesaho@evl.fi (Mikaelinseurakunta)
Taru Hyväri (johtava nuorisotyönohjaaja), 040 341 7482, taru.hyvari@evl.fi (Katariinanseurakunta)
Jessica Alakärppä (projektityöntekijä), 040 341 7387, jessica.alakarppa@evl.fi (Mikaelinseurakunta)
Jarno Johansson (pastori), 040 341 7137, jarno.johansson@evl.fi (Katariinanseurakunta)

Korkeakoulupappi

Tiina Hallikainen, 040 341 7308, tiina.hallikainen@evl.fi

 

Seuraa

Instagramissa @polku_turkuLinkki avautuu uudessa välilehdessä