Nuori lekottelee kesäisellä nurmikolla. Kuvituskuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuorten aikuisten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoria aikuisia sekä antaa heille eväitä elämään ja Jumalan tuntemiseen. Tervetuloa mukaan!

Polku on nuorten aikuisten yhteisö Mikaelin- ja Katariinanseurakunnassa. Tervetuloa mukaan!

Polku logo

Löydät meidät Facebookista nimellä Polku (facebook.com/polkuturku) ja Instagramista nimellä @polku_turku. Voit ottaa yhteyttä myös työntekijöihin whatsappin kautta tai soittaa meille. Nähdään!

Nuorten aikuisten illat

Polun Iltoihin kokoonnumme kerran kuukaudessa hyvän opetuksen, musiikin, yhteyden ja iltapalan äärelle.

Illat ovat keskiviikkoina klo 18 osoitteessa Puutarhakatu 24.

Saat ajankohtaista tietoa illoista Instagramista @polku_turku tai liittymällä Polun Facebook ryhmään (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Kokoonnumme myös soluissa eli hengellisissä pienryhmissä, jotka ovat tarkoitettu erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille aikuisille. Lisätietoja soluista saat Polun iltojen ja  Polun messujen kautta tai ottamalla yhteyttä Polun työntekijöihin.

Jumalanpalvelukset

Polun Messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään kuukausittain.

Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, käytännönläheistä opetusta, ehtoollinen ja iltapala. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai tulla kirkkoon vain katsomaan ja kuuntelemaan.

Luottamuksen messu on monikielinen nuorille aikuisille suunnattu messu, jota vietetään Turun tuomiokirkossa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kaikki  messun musiikki tulee Taizé-yhteisöstä Ranskasta. Katso Luottamuksen messujen sivu Facebookissa (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Kaikissa kirkoissamme on yhteisiä jumalanpalveluksia erilaisin painotuksin myös sunnuntaisin. Jumalanpalvelusten alkamisajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Food & Hope

Food & Hope on yhteisöllinen ilta, johon kokoonnumme yhteisen ruokailun ja hyvän seuran pariin. Kevään 2021 Foo & Hopet järjestetään poikkeusjärjestelyin Nummen seurakuntakodilla  (Papinkatu 2) torstaisin 21.1. 25.2. 25.3. ja 29.4.

Iltoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Saat ajankohtaista tietoa facebook sivuiltamme www.facebook.com/foodhope (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Food & Hopea järjestetää yhteistyössä Turun Katariinanseurakunnan, Polun, Kansan raamattuseuran opiskelijatyön, Operaatio ruokakassin ja Mikaelinseurakunnan ystävät ry:n kanssa.

Polku camp nuorille aikuisille 30.10-1.1.2020 Sinapin leirikeskuksessa. Hinta 30e sisältäen kaiken.
Ilmoittaudu mukaan nuorten aikuisten leirille Sinapin leirikesukseen lyyti.in/polku102020

Ota yhteyttä

Polku ja Food & Hope

Matti Hernesaho, 040 341 7393, matti.hernesaho@evl.fi (Mikaelinseurakunta)
Taru Hyväri, 040 341 7482, taru.hyvari@evl.fi (Katariinanseurakunta)
Jessica Alakärppä, 040 341 7387, jessica.alakarppa@evl.fi (Mikaelinseurakunta)

Korkeakoulupappi

Tiina Hallikainen, 040 341 7308, tiina.hallikainen@evl.fi

Luottamuksen messu

Peter Eriksson, 040 341 7192, peter.eriksson@evl.fi (Tuomiokirkkoseurakunta)

Seuraa

Instagramissa @polku_turkuLinkki avautuu uudessa välilehdessä