Mukaan Mikaelin nuoriin 

Nuorten toiminta on Mikaelinseurakunnassa monipuolista. Olemme pyrkineet löytämään toimintoja, joista lähes jokainen voisi löytää jotain omaa. Tule tutustumaan. Nuorisotyö elää ja kehittyy ajan mukana.

Nuorisotyön toimintapaletti pitää sisällään isoskoulutusta, nuorteniltoja, nuortenmessuja, nettipäivystystä, leirejä, retkiä sekä kouluyhteistyötä. Itse asiassa kaikkea, mitä nuoret voivat keksiä. Nuorten oma tila, Mikonmökki, löytyy osoitteesta Puutarhakatu 24. 

Nuorisotyötä tekevät nuorisotyönohjaajat Arno Heinonen, Sirpa Hiltunen sekä papit Jonathan Westergård ja Matti Hernesaho.

Nuorisotyön motto:
"Sinä olet Rakastettu. Rakastettu on oikea nimesi ja tulee nimenäsi olemaan".

GG-illat

Mikonmökissä (Puutarhakatu 24) keskiviikkoisin ja torstaisin klo 18.00-20.30. Nuortenilta on yhdessäoloa, opetusta Raamatusta ja muusta mielenkiintoisesta, musiikkia, pelailua ja tarjoilua. Paikalla aina pari työntekijää sinua varten. Tule rohkeasti juttelemaan.

Nuorten messu

Mikaelinkirkossa (Puistokatu 16) kerran kuukaudessa to klo 18.30 nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu messu.

Isoskoulutus

ISKO 1 torstaisin parittomilla viikoilla kahdessa ryhmässä klo 16.30 ja klo 17.30.
ISKO 2 ja nuorten ALFA torstaisin parillisilla viikoilla klo 17.

Kuuntelijaa vailla?

Tiesithän, että me seurakunnan työntekijät olemme sinua varten. Kenenkään ei tarvitse olla yksin.
Jos kaipaat kuuntelevaa korvaa, haluat purkaa sydäntäsi tai pyytää esirukousta itsesi tai lähimmäisesi puolesta, ota yhteyttä seurakunnan työntekijöihin. WhatsApp ja sähköposti löytyy meiltä jokaiselta. 


 

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, Jukon pääluottamusmies
Mikaelinseurakunta