Nuku yö ulkona -tapahtuma Maarian pappilan puutarhassa

Yö teltassa voi olla mahtava elämys. Lauantaina 26.8. kynnys kokea sellainen on matalalla, kun lauantai-illalla on mahdollista tulla telttailemaan Maarian pappilan puutarhaan. Maarian seurakunta ottaa nimittäin osaa Suomen Ladun järjestämään Nuku yö ulkona -tapahtumaan.

Pappilan puutarhaan voi tulla oman teltan kanssa lauantai-iltana 26.8. klo 18 alkaen. Illan ohjelmassa on telttojen pystytystä sekä rupattelua ja yhdessäoloa, mutta myös yhteislauluja, musiikkia ja paljon muuta kivaa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille, ikärajaa ei ole. Myöhään valvoville on ohjelmaa myös klo 23, kun Maarian kirkossa pidetään yöhartaus ja musiikkihetki.

Mukaan uskaltaa rohkeasti tulla, koska pappilan tallin tiloihin voi mennä jatkamaan yöpymistä, jos makuupussi on liian ohut, vettä ripsauttaa liikaa tai telttaan ryömii hämähäkki, jonka kanssa ei haluaisi jakaa elämystään. Sunnuntaina on luvassa aamupala, jonka jälkeen voi osallistua messuun Maarian kirkkoon.

Tapahtuma on muuten maksuton, mutta aamupalan hinta on 5 €. Aamupalamaksua ei peritä alle kouluikäisiltä.

Mukaan tarvitaan oma teltta sekä makuupussi ja -alusta ynnä muut yöpymisvermeet, jotka kokee tarvitsevansa. Teltattomille on varalla muutamia lisätelttoja, joita voi varata ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikkoja on rajattu määrä, yhteensä paikalle otetaan max 50 telttaa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja ilmoittautuessa täytyy ilmoittaa jokaisen yöpyjän nimi. (Ilmoittautumista voi täydentää jälkikäteen.)

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Kysy lisää: Kari Sinkkonen, p. 040 341 7153

UKK:

Voiko riippumatolla tulla yöpymään?

Ikävä kyllä Maarian pappilan puutarhassa ei ole riippumatoille sopivia puita käyttöön. Riippumatossa yöpyminen ei siis ole mahdollista.

Voiko omia juomia tuoda mukaan?

Alkoholin nauttiminen tapahtumassa on kielletty. Alkoholittomia eväitä voi kuitenkin tuoda mukanaan.

---

Nuku yö ulkona Maarian pappilan puutarhassa -tapahtumassa ovat mukana Maarian seurakunnan nuorisotyöntekijät. Tapahtuma on myös osa Turun kansallisen kaupunkipuiston 10-vuotisjuhlavuotta. Tervetuloa!

 

Kaksi sisältä valaistua telttaa omenapuiden alla sinisessä yössä