Tervetuloa Paattisten seurakuntaan!

Paattinen on Turun pohjoisosassa sijaitseva omaleimainen kaupunginosa. Se mainitaan asiakirjoissa ensimmäisen kerran vuonna 1359. Se oli oma kuntansa vuosina 1937-1973, jonka jälkeen se liittyi Turun kaupunkiin. Seurakuntana Paattinen on kuulunut Maarian seurakuntaan, ja vuodesta 1689 alkaen kappeliseurakuntana ja vuodesta 1937 itsenäisenä seurakuntana. Vuonna 1973 se liittyi Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymään sen kahdeksantena seurakuntana.

Paattislaiset kokevat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja  ihmiset tuntevat toisensa. Seurakuntakin haluaa tarjota yhteisön, josta voi löytää oman paikkansa, saada tukea ja kokea yhteyttä ihmisten välillä ja Jumalaan.

Perhe-, lapsi-, nuorten-, ja rippikoulutyö kokoontuu koronarajoittein. Katso lisää työalojen sivuilta.

Seurakunnan kaikki työntekijät ovat silti töissä ja tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Yhteisvastuukeräys

Voit osallistua yhteisvastuukeräykseen MobilePay-siirrolla. Rahat ohjautuvat Paattisten seurakunnan yhteisvastuutilille. 20% tuotosta menee oman seurakunnan yleiseen seurakuntatyöhön ja loput vuonna 2021 kaikkein heikoimmassa asemassa sinnittelevien vanhusten auttamiseen kotimaassa ja maailmalla. 

Mainitse viite 301602 ja MobilePay numero 64462 ja lahjoitustunnus 1014. 

Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen autat taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla. Kiitos lahjastasi!

 

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, virkavapaalla 21.4.2021 - 2.3.2022
Paattisten seurakunta
YouTube-video

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Paattisten kirkko

Paattisten seurakuntatalo