Isostoimintaa riparin jälkeen

Kutsumme kaikkia riparin käyneitä nuoria mukaan isostoimintaan! Isosena opitaan monenlaisia taitoja tulevia isostehtäviä sekä omaa elämää varten. Siinä sivussa tutustutaan lisää riparikavereihin ja muuhun isosporukkaan sekä pidetään hauskaa. Isostoimintaa on tarjolla moneksi vuodeksi, mutta jo ensimmäisen vuoden jälkeen voit toimia isosena esimerkiksi riparilla.

Ensimmäiseen isostoimintavuoteen kuuluu neljä yhteistä koulutuspäivää Kaarinan kirkolla sekä kolme huikeaa viikonlopun mittaista isosleiriä! Toimintakausi on ilmainen leirejä lukuunottamatta, niistä maksetaan leirimaksut leirille ilmoittautumisten yhteydessä.

Isostoimintavuoden jälkeen saat pätevyyden toimia isosena ripareilla ja varhaisnuorten leireillä sekä lukuisissa muissa isostehtävissä. Saat isosuudesta myös todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi toisen asteen koulutuksessa sekä työnhaussa. Isostehtävistä leireillä maksamme pienen korvauksen.

Uusi isostoimintakausi alkaa kesän jälkeen

Uuden isosvuoden starttipäivä on perjantai 6.9. - kokoonnumme Kaarinan kirkolla klo 16.00! Tervetuloa mukaan!

Psst! Isosena oleminen ei todellakaan ole pelkkää kouluttautumista. Voit osallistua myös muuhun seurakuntamme isostoimintaan niin paljon, kuin itse haluat. Se on aika kivaa.

Isoskoulutusleirin yhteiskuva kalliolla

Ensimmäisen vuoden isostoiminnasta vastaa

Mukana isostoiminnassa myös

johtava nuorisotyönohjaaja
Kaarinan seurakunta