Isostoimintaa riparin jälkeen

Kutsumme kaikkia riparin käyneitä nuoria mukaan isostoimintaan! Isosena opitaan monenlaisia taitoja tulevia isostehtäviä sekä omaa elämää varten. Siinä sivussa tutustutaan lisää riparikavereihin ja muuhun isosporukkaan sekä pidetään hauskaa. Isostoimintaa on tarjolla moneksi vuodeksi, mutta jo ensimmäisen vuoden jälkeen voit toimia isosena esimerkiksi riparilla.

Ensimmäiseen isostoimintavuoteen kuuluu yhteisiä iltakokoontumisia Kaarinan kirkolla sekä kolme isosleiriä. Kokoontumisia on noin kaksi kertaa kuukaudessa ja leirit ovat viikonlopun mittaisia. Toimintakausi on ilmainen leirejä lukuunottamatta, niistä maksetaan leirimaksut leirille ilmoittautumisten yhteydessä.

Isostoimintavuoden jälkeen saat pätevyyden toimia isosena ripareilla ja varhaisnuorten leireillä sekä lukuisissa muissa isostehtävissä. Saat isosuudesta myös todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi toisen asteen koulutuksessa sekä työnhaussa.

Uusi isostoimintakausi alkaa yhteisellä starttitapahtumalla Kaarinan kirkolla sunnuntaina 28.8. klo 12:30. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Syksyn isoskoulutuksen ohjelma julkaistaan starttisunnuntaina ja päivitetään sen jälkeen myös tänne nettisivuille. Pysy kuulolla!

Psst! Isosena oleminen ei ole pelkkää kouluttautumista. Voit osallistua myös muuhun seurakuntamme isos- ja kokoavaan toimintaan niin paljon, kuin itse haluat. Se on aika kivaa.

Ensimmäisen vuoden isostoiminnasta vastaa

vastaava nuorisotyönohjaaja
Kaarinan seurakunta

Mukana isostoiminnassa myös