Toimintaa lapsille ja perheille                                         

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857)                         

Perhekerho

Maanantaisin klo 9-11.

Maksuton ja avoin kaikille. Kerhoon ei tarvitse enää ilmoittautua. Emme vietä syyslomaa!

Perhekerhossa saat leikkikavereita ja juttuseuraa, vuodenajoista ja kirkkovuodesta nousevaa tekemistä, laulua ja askartelua. Ohjaajina Laura ja Lotta. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleet kaikki. Ohjattuun toimintaan osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta. Tarjolla kahvia ja teetä, joskus pientä syötävää. Voit ottaa halutessasi mukaan omat eväät, paikanpäältä löytyy jääkaappi ja mikro niitä varten. Toiminnassa on vahva maskisuositus aikuisilla. 

Perhekerhossa VALOKUVAUS ma 18.10. klo 9-13. Varaa aikasi etukäteen netistä: Paattisten perhekerho - Ilmoittaudu kuvaukseen - Oma Design Oy  Tule ottamaan yksilö-, sisarus- tai perhekuvat täällä meillä! Kuvaajana vanha tuttu Peter OmaDesignista. Kuvien ottaminen ei sido niiden tilaamiseen, vaan pääset verkkopalvelussa katsomaan kuvat ensin. Kuvaus on perhekerhon nimellä, mutta se on avoin kaikille halukkaille. Lisätietoja Lotalta 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

Vauvatreffit

Maanantaisin klo 13-15.

Maksuton ja avoin kaikille. Toimintaan ei tarvitse enää ilmoittautua. Emme vietä syyslomaa!

Vauvatreffit on vauvaperheiden yhteinen kokoontumispaikka, jossa leikitään, kahvitellaan ja ollaan yhdessä. Toimintaa järjestetään kävijöiden toiveiden mukaisesti, esim. lauluja, askartelua. Toimintaan voi ottaa mukaan isomman sisaruksen, mutta toiminnan sisältö on suunnattu ensisijaisesti vauvoille. Vauvatreffeillä on myös oma whatsapp-ryhmä, johon pääset mukaan laittamalla viestiä Lotalle 0403417621. Whatsapp-ryhmässä voi vapaasti sopia omia vauvatreffejä ja jutella muiden paikallisten vauvaperheiden vanhempien kanssa. 

Lisätiedot ylläolevasta toiminnasta vain perhetyöntekijä Lotta Leppäseltä 

lotta.leppanen@evl.fi 0403417621  (whatsapp, tekstari, puhelu)

Päiväkerho

2-5-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen klassikko päiväkerho tarjoaa monipuolista toimintaa leikki-ikäisille. Jokainen kerhokerta on lastenohjaajien pedagogisesti suunnittelema kokonaisuus, jossa vuorottelevat leikki, musiikki, sadut, sosiaalisten taitojen opettelu sekä arjen kristillisyys. Mukaan tarvitset kerhorepussa pienet eväät ja kerhotossut. 

 Päiväkerhon lisätiedot ja hajapaikkahaku:

Päiväkerhon lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

Perhemuskarit

torstaisin klo 17 ja 18. (ryhmät tällä hetkellä täynnä)

Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Suunnattu alle kouluikäisille  yhdessä oman aikuisen kanssa.

Perhemuskarien lisätiedot:

Tulevia tapahtumia:  

  • DATE NIGHT – lapsiparkki ti 26.10. klo 16.30-19.30. Maksutonta lastenhoitoa 1-6-vuotiaille vanhempien vapaaillan ajaksi. Ennakkoilmoittautuminen Lotalle 0403417621. Mukaan mahtuu 12 lasta (4 lasta/ohjaaja). Tarjoamme päivällisen ja iltapuuron lapsille. Kerrothan siis ilmoittautuessasi lapsesi allergioista/ruokavaliosta. 
  • ILTAPERHEKERHO  ti 9.11. klo 16-18. Ennakkoilmoittautuminen Lotalle tarjoilujen vuoksi 0403417621. 
  • LASTEN JOULULAULUT-PERHEKIRKKO JA KASTELINTUJEN JAKO su 28.11. Klo 17 kirkossa. Ei ennakkoilmoittautumista. 
  • JOULUN POLKU lapsille ja perheille ma-ti 20.-21.12. Lisätiedot lähempänä. 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: Perheet Paattisten seurakunnassa-facebook-sivu ja Paattisten seurakunnan facebook-sivut

Instagram: Perheet Paattisten seurakunnassa-instagram-sivu

YouTube: Paattisten seurakunnan YouTube-tili

 

YouTube-video

YouTube-video

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö