Toimintaa lapsille ja perheille                                            

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857)                                                      

Kaikkeen toimintaan tulee ennakkoilmoittautua! Lisätiedot alempana.

Lapsiparkki

Maanantaisin klo 9-11 seurakuntatalolla. 

Lapsiparkki tarjoaa lapsille paikan muodostaa ja ylläpitää kaverisuhteita, opetella vanhemmasta irtautumista ja saada leikkiseuraa. Parkki toimii perhekerhon tilalla 15.3. alkaen. Maksuttomaan toimintaan mahtuu 6 lasta ja siihen ilmoittaudutaan Lyyti-linkin kautta, joka avautuu aina edellisen viikon perjantaina klo 10. Kokeilemme parkkia ma 15. ja 22.3., jonka jälkeen on pääsiäistauko. Pääsiäisen jälkeen ilmoitamme jatkuuko lapsiparkki vai perhekerho.

Lapsiparkki on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille. Ensisijaisesti mielessämme ovat ne paattislaiset lapset, joilla ei ole päivähoitopaikkaa tällä hetkellä. Tervetuloa meidän, Lotan ja Anna-Katariinan, kanssa leikkimään! Lisätiedot ja ilmoittautuminen (pe klo 10): 

Lisätietoja voi kysellä myös suoraan Lotalta 0403417621 (whatsapp, tekstari, puhelu) lotta.leppanen@evl.fi

Vauvatreffit

Maanantaisin klo 13-14 TEAMSissa. Klikkaa mukaan allaolevasta linkistä:

Vauvatreffit on vauvaperheiden yhteinen kokoontumispaikka. Toimintaa järjestetään kävijöiden toiveiden mukaisesti, esim. vauvamuskarihetki, vauvajumppaa, satuhierontaa jne. Vauvatreffeillä on myös oma whatsapp-ryhmä, johon pääset mukaan laittamalla viestiä Lotalle 0403417621. Whatsapp-ryhmässä voi vapaasti sopia omia vauvatreffejä ja jutella muiden paikallisten vanhempien kanssa. 

Askartelupussit perheille

Jaamme maksuttomia askartelupusseja perheille seurakuntatalon edessä ulkona. Seuraavaksi jaossa ovat äitienpäiväkorttien askartelutarvikkeet, joita jaamme ti 4.5. klo 15.30-17.30. Pussin sisällön lisäksi tarvitset kotoa liiman, sakset ja värikyniä. 

Facebook-sivuiltamme tulet löytämään askartelulivevideon pussin sisällöstä jakopäivänä. Se on katsottavissa kaksi viikkoa.

Lisätiedot ylläolevasta toiminnasta vain perhetyöntekijä Lotta Leppäseltä 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

 

Pikku-helppi

Tarvitsetko pikku helppiä? PikkuHelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille tukea arkeen ja auttaa perhettä pienissä asioissa mm. lastenhoitoapuna. PikkuHelppi toimii sään salliessa ulkona; koti– tai seurakuntatalon pihalla tai vaunulenkillä. Toiminta on maksutonta ja sitä on saatavissa 4 kertaa/perhe. 

Ota yhteyttä varataksesi ajan: 040 341 7619/Anna-Katariina ja Heidi (to aamupäivä) TAI 040 341 7615/Laura ja Leena (ke iltapäivä)

Päiväkerho

2-5-vuotiaille tiistaisin klo 12.30-15.30 ja torstaisin klo 8.30-11.30. Päiväkerhon lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Päiväkerhon lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

 

Facebook: Perheet Paattisten seurakunnassa-facebook-sivu ja Paattisten seurakunnan facebook-sivut

Instagram: Perheet Paattisten seurakunnassa-instagram-sivu

YouTube: Paattisten seurakunnan YouTube-tili

 

Tauolla:

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu seurakuntatalon salissa maanantaisin klo 9-11.

Perhekerho on maksuton ja avoin kaikille. Kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen Lyyti-linkin kautta. Linkki avautuu edellisen viikon perjantaina klo 10.

  • perhekerho tauolla ainakin 26.4. asti

Kerhoon mahtuu 10 henkilöä (tähän lasketaan aikuiset ja lapset, mutta ei meitä ohjaajia). Kynttilähetki ja laulut klo 10, askartelua klo 10.30. Ei tarjoilua, lapsille voi ottaa omat eväät mukaan. Vahva maskisuositus aikuisilla. Ilmoittautumislinkki facebookissa ja nettisivuilla. Samalla linkillä voit ilmoittautua yksittäisiin kertoihin talvilomaan asti.

Perheiden pihatreffit 

Samaan aikaan perhekerhon kanssa toteutuu perheiden pihatreffit (ma klo 9-11 seurakuntatalon takapihalla). Ei ohjattua toimintaa, ulkoleluja käytössä. Ohjaaja paikalla klo 9.30 vartin verran tarjoilemassa lapsille lämmintä mehua. Tähänkin toimintaan mahtuu 10 henkilöä, ilmoittautumislinkki avautuu edellisen viikon perjantaina klo 10.

  • pihatreffit tauolla ainakin 26.4. asti

Perhemuskarit

torstaisin klo 16.30 ja 17.30. Perhemuskarien lisätiedot ja ilmoittautuminen:

YouTube-video

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö