Lapsille ja perheille                                         

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857) 

Lisätietoja toiminnasta perhetyöntekijä Lotta Leppäseltä lotta.leppanen@evl.fi 0403417621  (whatsapp, tekstari, puhelu)

Ajankohtaista: ilmoittautuminen koululaisten kesäkerhoon tästä linkistä: kesäkerhon ilmoittautuminen

Perhekahvila 

Maanantaisin klo 9-14. Maksuton ja avoin kaikille, ei ilmoittautumista. 

Perhekahvilassa saat leikkikavereita ja juttuseuraa, vuodenajoista ja kirkkovuodesta nousevaa tekemistä, laulua ja askartelua. Ohjaajina Laura ja Lotta. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleet niin vauvat, taaperot kuin leikki-ikäiset oman aikuisen kanssa. Ohjattuun toimintaan osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta. Tarjolla aamupuuro (sopii myös vauvoille), kahvia ja teetä. Voit ottaa halutessasi mukaan omat eväät, paikanpäältä löytyy jääkaappi, mikro ja astioita niitä varten. 

Tapahtumia perheille:

  • ti 19.3. klo 17–19 pääsiäisaskartelua koko perheelle. Tapahtumassa myös ruokailu, erikoisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan etukäteeen Lotalle 0403417621

  • ti 26.3. klo 17 avoin pääsiäismuskari seurakuntatalolla sekä suuri munajahti kirkossa

  • ti 16.4. klo 9.30 nukketeatteri Kas Kummaa!:n kirkkonäytelmä ”Minälintu” kirkossa

  • ti 7.5. klo 16.30–19.30 date night – lapsiparkki. Maksutonta lastenhoitoa 2–6-vuotiaille vanhempien vapaaillan ajaksi, ilm. Lotalle

Päiväkerho

3-5-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen klassikko päiväkerho tarjoaa monipuolista toimintaa leikki-ikäisille. Jokainen kerhokerta on lastenohjaajien pedagogisesti suunnittelema kokonaisuus, jossa vuorottelevat leikki, musiikki, sadut, sosiaalisten taitojen opettelu sekä arjen kristillisyys. Mukaan tarvitset kerhorepussa pienet eväät ja kerhotossut. 

 Päiväkerhon lisätiedot: jasmin.nisunen@evl.fi

Päiväkerhon lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

Perhemuskarit

torstaisin klo 16.45-17.15 ja 17.30-18

Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Suunnattu alle kouluikäisille  yhdessä oman aikuisen kanssa.

Perhemuskarien lisätiedot: jasmin.nisunen@evl.fi 

  Pikku helppi

Pikkuhelppi tarjoaa matalan kynnyksen ennaltaehkäisevää tukea ja pientä apua perheen kotiin ja kodin lähiympäristöön. Pikkuhelppi tukee perhettä kokonaisvaltaisesti ja auttaa tyypillisesti lasten hoidossa. 

Koululaisille

Pokemon-kävelyt

Keväällä 2024 päivämäärät ovat ti 2.4., 16.4., 30.4., 14.5. ja 28.5. (parillisten viikkojen tiistait). Lähtö koulun pihalta kellon alta klo 13.15. Kävellään lähimaastossa (koululta urheilukentälle ja sieltä seurakuntatalon ja kirkon ympäristöön, mahdollisesti uusi kierros urheilukentän suuntaan). Tarvittaessa käytämme seurakunnan sisätiloja (sadesäällä tai jos laitteita täytyy ladata, oma laturi mukaan!) Toiminta päättyy klo 15, lapset saavat lähteä oman aikataulun mukaan sitä ennenkin kotiin. Halutessaan mukaan voi ottaa omia eväitä.

Vaellus on suunnattu alakouluikäisille. Tarvitset huoltajan luvan toimintaan osallistumiseen (etukäteen viestillä/whatsappilla pokemon-johtaja Lauralle 0403417069 tai laura.lantinen@evl.fi) sekä oman puhelimen/tabletin. Asenna PokemonGo-sovellus yhdessä huoltajan kanssa etukäteen ja rekisteröidy. Varmista, että puhelimen nettiyhteys on toimiva. Toiminta on maksutonta ja ohjaajat Laura ja Lotta opastavat pelaamisessa. 

Seuraa meitä somessa:

Perheet Paattisten seurakunnassa-facebook-sivu 

Perheet Paattisten seurakunnassa-instagram-sivu 

Paattisten seurakunnan YouTube-tili

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö