Lapsille ja perheille                                         

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857) 

Lisätietoja toiminnasta perhetyöntekijä Lotta Leppäseltä lotta.leppanen@evl.fi 0403417621  (whatsapp, tekstari, puhelu)

Lasten ja perheiden toiminta talvilomalla viikolla 8.

Perhekahvila 

Maanantaisin klo 9-14. Maksuton ja avoin kaikille, ei ilmoittautumista. 

Perhekahvilassa saat leikkikavereita ja juttuseuraa, vuodenajoista ja kirkkovuodesta nousevaa tekemistä, laulua ja askartelua. Ohjaajina Laura ja Lotta. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleet niin vauvat, taaperot kuin leikki-ikäiset oman aikuisen kanssa. Ohjattuun toimintaan osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta. Tarjolla aamupuuro (sopii myös vauvoille), kahvia ja teetä. Voit ottaa halutessasi mukaan omat eväät, paikanpäältä löytyy jääkaappi, mikro ja astioita niitä varten. 

Päiväkerho

3-5-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen klassikko päiväkerho tarjoaa monipuolista toimintaa leikki-ikäisille. Jokainen kerhokerta on lastenohjaajien pedagogisesti suunnittelema kokonaisuus, jossa vuorottelevat leikki, musiikki, sadut, sosiaalisten taitojen opettelu sekä arjen kristillisyys. Mukaan tarvitset kerhorepussa pienet eväät ja kerhotossut. 

 Päiväkerhon lisätiedot ja hajapaikkahaku: jasmin.nisunen@evl.fi

Päiväkerhon lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

Perhemuskarit

torstaisin klo 16.30 ja 17.30

Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Suunnattu alle kouluikäisille  yhdessä oman aikuisen kanssa.

Perhemuskarien lisätiedot ja hajapaikkahaku: jasmin.nisunen@evl.fi

  Pikku helppi

Pikkuhelppi tarjoaa matalan kynnyksen ennaltaehkäisevää tukea ja pientä apua perheen kotiin ja kodin lähiympäristöön. Pikkuhelppi tukee perhettä kokonaisvaltaisesti ja auttaa tyypillisesti lasten hoidossa. 

Koululaisille

Kuviskerho

Seurakuntatalolla ti 31.1., 7.2. ja 28.2. klo 13-15 (joustava saapuminen koulupäivän jälkeen ja kotiin voi lähteä oman aikataulun mukaan 15.30 mennessä). Teemoina/materiaaleina 31.1. magneetit, 7.2. munankuorimosaiikki ja 28.2. hiili/pastellityöt sekä muiden töiden viimeistely. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan kertaan. Maksuton, mukaan voi ottaa omia eväitä. Ohjaajina lastenohjaajat Laura ja Lotta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: lastenohjaaja Laura Läntinen 0403417069

Pokemon-kävelyt

Ti 11.4., 18.4., 25.4., 2.5., 9.5. ja 16.5. Lähtö koulun pihalta kellon alta klo 13.15. Kävellään puolisen tuntia lähimaastossa ja mennään lopuksi Paattisten kirkkoon Pokemon-salille. 

Vaellus on suunnattu alakouluikäisille. Tarvitset huoltajan luvan toimintaan osallistumiseen (etukäteen viestillä/whatsappilla Lauralle 0403417069 tai laura.lantinen@evl.fi) sekä oman puhelimen/tabletin. Asenna PokemonGo-sovellus yhdessä huoltajan kanssa etukäteen ja rekisteröidy. Varmista, että puhelimen nettiyhteys on toimiva. Toiminta on maksutonta ja ohjaajat opastavat pelaamisessa. Sadesäällä käytämme seurakunnan sisätiloja.

Perhetapahtumia

 • su 12.2. klo 11 perhekirkko ja sen jälkeen koko perheen ystävänpäivätapahtuma seurakuntatalolla. Seurakunta ja yhteistyökumppanit MLL Paattisten yhdistys, Vaakun Vartijoiden partiolaiset sekä Hali-Koira järjestävät mukavaa ohjelmaa koko perheelle, mm. ystävänpäiväaskartelua, perheiden rastirata, Hali-Koiran jumppahetki.
  Tapahtumassa on myynnissä diakoniapiiriläisten hernekeittoa sekä Vaakun Vartijoiden lettuja yhteisvastuukeräyksen hyväksi (hernekeitto 3€ , lettu 2 €, hernekeitto + lettu 4€). Maksu käteisellä yhteisvastuulippaaseen tai mobilepay-sovelluksen kautta. Voit myös jättää vapaaehtoisen askartelutarvikemaksun yhteisvastuukeräyksen hyväksi.
 • ti 7.3. klo 17-20 hemmotteluilta aikuisille, voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.
  Klo 17 alkaen makramee-avaimenperän ja korujen tekemistä Laura Arolan johdolla. Hoitola Kämmenen Anniina tekee minihierontoja nonstoppina, asiakkaille maksuton (MLL tarjoaa). DJ KirkonLotan villasukkadisco toivebiisein kerhohuoneessa.
  Klo 18.30 Luovan mielen Tanjan ohjaama rentoutushetki.
  Seurakunnan Lotta ja Laura laittavat pöydän koreaksi alkaen klo 17. Toivomme ilmoitusta osallistumisestasi ja ruokavaliotiedoistasi Lotalle etukäteen 0403417621 tai lotta.leppanen@evl.fi. Voit saapua myös ilman ilmoittautumista. Tapahtuma on osallistujille maksuton.
  Tapahtuman järjestävät Paattisten seurakuntatalolla MLL Paattisten yhdistys ja Paattisten seurakunta yhteistyökumppaneinaan paikalliset yrittäjät. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule viihtymään kanssamme!
 • ke 29.3. klo 16.30-18.30 pääsiäisaskartelua koko perheelle seurakuntatalolla. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa!
 • ti 4.4. klo 17 megamuskari seurakuntatalolla ja suuri munajahti kirkossa. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa!

Seuraa meitä somessa:

Perheet Paattisten seurakunnassa-facebook-sivu Perheet Paattisten seurakunnassa-instagram-sivu Paattisten seurakunnan YouTube-tili

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö