Toimintaa lapsille ja perheille

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857)

Maanantaina

  • Perheiden päivä, ovet auki klo 9-15

      Perheiden olohuone klo 9-13 ja vauvamuskari klo 13-15

Tiistaina

  • Päiväkerho klo 12.30-15.30

Keskiviikkona 

  • Perhemuskarit klo 16 ja 17

Torstaina

  • Päiväkerho klo 8.30-11.30

Tietoa avoimista toiminnoista

 

Perheiden olohuone maanantaisin klo 9-13

Avoin kaikille, maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Leppoisaa yhdessäoloa, leikkiseuraa ja kahvittelua! Seurakunta tarjoaa aamupalaa kaikille kävijöille joka maanantai klo 9-12. Lapsiperheille suunnattu toimintahetki salissa klo 10. Tutustumme elämyksellisesti ja toiminnallisesti kirkkovuoden ja vuodenaikojen teemoihin ja musiikkiin. Kerhohuoneissa askartelupiste ja leikkinurkka. Voit saapua olohuoneeseen oman aikataulun mukaisesti! Kaikkeen ohjattuun toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Olohuoneeseen voi ottaa halutessaan mukaan omat eväät, paikanpäältä löytyy jääkaappi ja mikro niitä varten.

Toiminnasta vastaavat perhetyöntekijä Lotta työparinaan lastenohjaaja Anna-Katariina. Lämpimästi tervetuloa!

Vauvamuskari maanantaisin klo 13-15

Avoin kaikille, maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Tutustutaan musiikin ihmeelliseen maailmaan monipuolisesti. Lauletaan, soitetaan, lorutellaan ja körötellään yhdessä. Suunnattu alle 1,5-vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa. Isomman sisaruksen voi ottaa myös mukaan vaikka nukkevauvan kanssa. Muskarihetki klo 13.30-14. Ennen ja jälkeen muskaria aikaa leikille, jutustelulle ja kahvittelulle.

Toiminnasta vastaavat perhetyöntekijä Lotta työparinaan lastenohjaaja Anna-Katariina. Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumat:

Ma 11.11. iltaperhekerho klo 16-18.30. Lämmin ruoka klo 16, toimintatuokio klo 17. Maksuton.

Ma 25.11. Perheiden olohuoneen retki Tuomiokirkkoon (ei toimintaa Paattisilla). Kokoonnutaan klo 10 Tuomiokirkolla (rattailla pääsee sivuovesta). Lastenohjaaja Niina esittelee meille kirkkoa lapsilähtöisesti. Kirkkokierroksen jälkeen pääsemme leikkimään ja kahvittelemaan Tuomiokirkkoa vastapäätä sijaitsevaan Leppiksen perhekahvilaan klo 12 asti. Maksuton.

1.12. Perhekirkko klo 15 

Tervetuloa koko perheen kirkkohetkeen ensimmäisenä adventtina! Lauletaan Hoosiannaa ja ratsastetaan keppareilla! Virittäydymme joulun tunnelmaan perinteisin lasten virsin ja lastenkirkkomenoin. Tapahtuma alkaa keppihevoskulkueella, joka lähtee klo 14.40 seurakuntatalolta kirkkoon. Ota mukaan oma lemppari (seurakuntatalolla muutama keppari lainattavaksi)! 

Perhekirkko alkaa klo 15 ja kestää n. 30 min. Mukana kirkkoherra Jukka, kanttori Mikko, perhetyöntekijä Lotta sekä lastenohjaaja Laura. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ota mukaan vaikka mummi, kummi tai kaveri!

Kirkon jälkeen seurakuntatalolla kirkkokahvit ja -mehut sekä joulukorttiaskartelua kaikenikäisille. Maksuton.

Ke 18.12. lasten kauneimmat joululaulut kirkossa klo 17. Tervetuloa laulamaan perinteisiä ja uudempia joululauluja koko perheen voimin. Tapahtuma kestää n. 30 min ja se järjestetään yhdessä päivähoidon kanssa. Laulujen jälkeen tarjolla glögiä ja pipareita seurakuntatalon edessä ulkona. Ota mukaan oma muki! Maksuton.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: perhetyöntekijä, lastenohjaaja Lotta Leppänen 040 341 7621 lotta.leppanen@evl.fi

Päiväkerhosta ja perhemuskareista löydät tiedot ja ilmoittautumisohjeet osoitteesta www.kirkonrotta.fi. Päiväkerhon ja muskarin lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

enkeli kirkon edessä

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö