Lapsille ja perheille                                         

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857) 

Lisätietoja toiminnasta perhetyöntekijä Lotta Leppäseltä lotta.leppanen@evl.fi 0403417621  (whatsapp, tekstari, puhelu)

Perhekahvila 

Maanantaisin klo 9-14. Maksuton ja avoin kaikille, ei ilmoittautumista. 

Perhekahvilassa saat leikkikavereita ja juttuseuraa, vuodenajoista ja kirkkovuodesta nousevaa tekemistä, laulua ja askartelua. Ohjaajina Laura ja Lotta. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleet niin vauvat, taaperot kuin leikki-ikäiset oman aikuisen kanssa. Ohjattuun toimintaan osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta. Tarjolla aamupuuro (sopii myös vauvoille), kahvia ja teetä. Voit ottaa halutessasi mukaan omat eväät, paikanpäältä löytyy jääkaappi, mikro ja astioita niitä varten. 

Päiväkerho

3-5-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen klassikko päiväkerho tarjoaa monipuolista toimintaa leikki-ikäisille. Jokainen kerhokerta on lastenohjaajien pedagogisesti suunnittelema kokonaisuus, jossa vuorottelevat leikki, musiikki, sadut, sosiaalisten taitojen opettelu sekä arjen kristillisyys. Mukaan tarvitset kerhorepussa pienet eväät ja kerhotossut. 

 Päiväkerhon lisätiedot: jasmin.nisunen@evl.fi

Päiväkerhon lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

Perhemuskarit

torstaisin klo 16.45-17.15 ja 17.30-18

Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Suunnattu alle kouluikäisille  yhdessä oman aikuisen kanssa.

Perhemuskarien lisätiedot: jasmin.nisunen@evl.fi 

  Pikku helppi

Pikkuhelppi tarjoaa matalan kynnyksen ennaltaehkäisevää tukea ja pientä apua perheen kotiin ja kodin lähiympäristöön. Pikkuhelppi tukee perhettä kokonaisvaltaisesti ja auttaa tyypillisesti lasten hoidossa. 

Koululaisille

Kokkikurssit

Asukasbudjettihanke: kokkikurssi

Paattisten seurakunnan lastenohjaajat pitävät 2.-6. luokkalaisille kokkikurssin syksyn aikana Paattisten seurakuntatalolla tiistaisin. Kurssit pidetään kahdessa ryhmässä. Kurssiin kuuluu 5 kertaa.

Ensimmäinen ryhmä alkaa 3., 5. ja 6. luokkalaisille 5.9. Ilmoittautumiset alkaen 21.8. klo 10:00. Ilmoittautuminen päättyy 31.8. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiistaisin klo 14:30-16:00 Paattisten seurakuntatalolla.

Toinen ryhmä alkaa 2. ja 4. luokkalaisille 24.10.. Ilmoittautumiset alkaen 2.10. klo 10:00. Ilmoittautuminen päättyy 12.10. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiistaisin klo 12:30-15:00 Paattisten seurakuntatalolla. HUOM! Johtuen lukujärjestyksistä, 4. luokkalaiset voivat liittyä kurssille koulun loputtua.

Ohjaajina Lotta Leppänen ja Laura Läntinen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot lotta.leppanen@evl.fi tai 0403417621. Tarvitaan osallistujan nimi, allergiat, ruokavaliot, huoltajan nimi ja yhteystieto (numero mistä saa päivisin kiinni). Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. Maksimissaan 10 osallistujaa. Avoin kaikille, ei tarvitse kuulua seurakuntaan. Maksuton.

Perhetapahtumia

ti 28.11. klo 10.30 nukketeatteri Kas Kummaa!:n joulunäytelmä

su 3.12. klo 15 perhekirkko ja kastelintujen jako

la 9.12. klo 16 avoin joulumuskari

Seuraa meitä somessa:

Perheet Paattisten seurakunnassa-facebook-sivu Perheet Paattisten seurakunnassa-instagram-sivu Paattisten seurakunnan YouTube-tili

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö