Lapsille ja perheille                                         

Paattisten seurakuntatalolla (Paattistentie 857) 

Lisätietoja toiminnasta perhetyöntekijä Lotta Leppäseltä lotta.leppanen@evl.fi 0403417621  (whatsapp, tekstari, puhelu)

Perhekahvila (on avoin kohtaamispaikka!)

Maanantaisin klo 9-14. Maksuton ja avoin kaikille. 

Perhekahvilassa saat leikkikavereita ja juttuseuraa, vuodenajoista ja kirkkovuodesta nousevaa tekemistä, laulua ja askartelua. Ohjaajina Laura ja Lotta. Toimintaan ovat lämpimästi tervetulleet niin vauvat, taaperot kuin leikki-ikäiset oman aikuisen kanssa. Ohjattuun toimintaan osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta. Tarjolla aamupuuro (sopii myös vauvoille), kahvia ja teetä. Voit ottaa halutessasi mukaan omat eväät, paikanpäältä löytyy jääkaappi, mikro ja astioita niitä varten. 

Päiväkerho

3-5-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen klassikko päiväkerho tarjoaa monipuolista toimintaa leikki-ikäisille. Jokainen kerhokerta on lastenohjaajien pedagogisesti suunnittelema kokonaisuus, jossa vuorottelevat leikki, musiikki, sadut, sosiaalisten taitojen opettelu sekä arjen kristillisyys. Mukaan tarvitset kerhorepussa pienet eväät ja kerhotossut. 

 Päiväkerhon lisätiedot ja hajapaikkahaku: jasmin.nisunen@evl.fi

Päiväkerhon lastenohjaajat vastaavat toiminnan aikana numerosta 0403417706.

Perhemuskarit

torstaisin klo 16.30 ja 17.30

Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Suunnattu alle kouluikäisille  yhdessä oman aikuisen kanssa.

Perhemuskarien lisätiedot ja ilmoittautuminen: jasmin.nisunen@evl.fi

  Pikku helppi

Pikkuhelppi tarjoaa matalan kynnyksen ennaltaehkäisevää tukea ja pientä apua perheen kotiin ja kodin lähiympäristöön. Pikkuhelppi tukee perhettä kokonaisvaltaisesti ja auttaa tyypillisesti lasten hoidossa. 

Koululaisten kuvataideiltapäivät

Seurakuntatalolla ti 1.11., 8.11. ja 15.11. klo 12-15 (joustava saapuminen koulupäivän jälkeen ja kotiin voi lähteä oman aikataulun mukaan 15.30 mennessä). Teemoina/materiaaleina 1.11. akryylimaalaus, 8.11. itsekovettuva massa ja 15.11. villa/huovutus. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan kertaan. Maksuton, mukaan voi ottaa omia eväitä. Ohjaajina lastenohjaajat Laura ja Lotta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: lastenohjaaja Laura Läntinen 0403417069

Perhetapahtumia

  • iltaperhekerho ti 25.10. klo 16-18 Paattisten seurakuntatalolla. Leikkiä, laulua ja yhteistä puuhaa. Tuunaa oma herkkukaakao voileivän kaveriksi! Ei ilmoittautumista, tervetuloa!
  • perhekirkko ja kastelintujen jako su 27.11. klo 15. Kirkon jälkeen joulupuuroa ja askartelua seurakuntatalolla.
  • Lasten kauneimmat joululaulut ke 14.12. klo 17. Kirkon jälkeen tarjolla glögiä ja pipareita seurakuntatalon edessä ulkosalla. Oma muki mukaan!

Seuraa meitä somessa:

Perheet Paattisten seurakunnassa-facebook-sivu Perheet Paattisten seurakunnassa-instagram-sivu Paattisten seurakunnan YouTube-tili

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö