Tarvitsetko pikku helppiä?

PikkuHelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille tukea arjen ja arkirutiinien hallintaan. PikkuHelppi tukee vanhemmuutta kokonaisvaltaisesti ja auttaa perhettä pienissä asioissa ja askareissa.

Lapsiperheen arki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Perheille tulee tilanteita, joissa vanhemman voimavarat ovat koetuksella ja apu on tarpeen. Itkuinen vauva, erityislapsi, uhmaikä, vaikea raskaus, sairastelut ja monet muut tekijät voivat väsyttää perheitä ja arki voi välillä tuntua liian kuormittavalta. Tarmokkaimmatkin vanhemmat voivat väsyä. Erilaisia tilanteita on yhtä paljon kuin perheitäkin. Tukiverkkojen puute ja yksinäisyys on monien vanhempien todellisuutta.

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan, milloin tulemme jelppimään!

 • Jaana ja Janette puh. 040 341 7622
  Toimimme laajasti mm. Varissuon, Hannunniitun, Lausteen, Kohmon ja Nummen alueella torstaisin iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)
 • Janette ja Laura puh. 040 341 7275
  Toimimme laajasti Suikkilan, Pansion ja Pernon alueella keskiviikkoisin iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)
 • Minna ja Laura puh. 040 341 7601
  Toimimme laajasti Jäkärlän, Yli-Maarian, Moision ja Runosmäen alueilla maanantaisin iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)
 • Seija ja Maarit, puh. 040 341 7276
  Toimimme laajasti Littoisten, Kaarinan keskustan, Poikluoman ja Piispanristin alueilla sekä Turun keskustassa maanantaisin ja torstaisin iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)
 • Marjaana ja Seija puh. 040 341 7626
  Toimimme laajasti Hirvensalon, uittamon ja Martin alueella tiistaisin iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)
 • Heidi ja Katri p. 040 3417636 Toimimme laajasti Koivula, Harittu, Ispoinen, Ilpoinen ja Uittamo alueella tiistaisin aamupäivällä. Huom! Tämä Helppi puhelinnumero ei ole juuri nyt käytössä. Otathan yhteyttä johonkin toiseen työpariin.
Pikku helppi -logo