Hyppää sisältöön

Kavereita ja leikin iloa – tervetuloa päiväkerhoon

Toiminta suljettu toistaiseksi.

Seurakunnan päiväkerhot ovat tarjonneet jo vuodesta 1945 toimintaa alle kouluikäisille lapsille. Päiväkerhot on suunnattu 3–5-vuotiaille lapsille. Kaksi vuotta täyttäneille lapsille on oma päiväkerhoryhmä.

Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajan. Kaksivuotiaiden päiväkerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa. Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee sisätossut, terveelliset eväät ja ruokaliinan eväiden alle. Toiminta on perheille maksutonta.

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Keskeisiä asioita ovat perinteet, tapakulttuuri ja arjen kristillisyys – vuorovaikutus, läsnäolo, hiljentyminen ja pyhän kohtaaminen esimerkiksi kirkkovuoden tapahtumien ja luonnon avulla. Päiväkerhon toiminta on monipuolista ja lapsen kokonaiskehitystä tukevaa.

Kirkon varhaiskasvatus on sitoutunut Vasun (Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2018) periaatteisiin. Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua yhteistyössä vanhempien kanssa. Kerhossa leikkiminen, liikkuminen, käsillä tekeminen, taide ja ilmaisu eri muodoissaan ovat keskeisiä tapoja toimia. Päiväkerhossa ulkoillaan säännöllisesti.

» Katso päiväkerhopaikat

Ilmoittautuminen päiväkerhoon (kevään 2020 ryhmiin)

Päiväkerhot alkavat tammikuussa viikolla 3 (13.1. alkavalla viikolla). Päiväkerhotoiminta on perheille maksutonta. Päiväkerhoryhmissä on vielä vapaita paikkoja seuraavissa ryhmissä: Hannunniittu, Kaarinan kko, Koivula, Mikael (musiikkipainotteinen), Paattinen, Poikluoma, Suikkila ja Aurelia.Hae hajapaikkoja 9.12.alkaen alla olevan linkin kautta.

» Hae päiväkerhopaikkaa sähköisesti

Vapaita paikkoja voi kysyä myös kesken kauden: jasmin.nisunen@evl.fi, puh. 040 341 7217.

Kun lapsilta kysyttiin, mikä päiväkerhossa on tärkeintä, he vastasivat: Kaverit, leikki, askartelu ja laulut.

Lapset leikkivät päiväkerhossa

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Yhteinen kasvatustyö

Päiväkerhot, päivähoitoyhteistyö