Saavutettavuus Maarian seurakunnassa

Teemme parhaamme, jotta kaikkien olisi mahdollisimman mukavaa käyttää nettisivujamme. Sivuilla on saavutettavuuslain mukainen otsikkomuotoilu sekä muita lain vaatimia yksityiskohtia. Ulkopuolisille sivustoille ohjaavat linkit avautuvat uuteen välilehteen. Huomioithan kuitenkin, että sivustolta ulosvievät linkit voivat ohjata sivuille, jotka eivät ole saavutettavia.

Tekstivastineet videoihin

Näihin Maarian seurakunnan videoihin on tarjolla tekstivastineet. Videot ovat YouTubessa tarjotun linkin takana. Tekstivastineet löytyvät saavutettavassa pdf-muodossa sivun tekstissä olevan linkin takaa. Vastineen linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Koroistenniemeltä Maarian kirkkoon

Maarian keskiaikainen harmaakivikirkko Turussa sijaitsee aivan Koroistenniemen lähettyvillä. Video esittelee kirkkoa, joka on Maarian seurakunnan sydän. Oppaana Maarian seurakunnan viestintäsihteeri Eeva-Kaisa Ahlamo.

Koroistenniemeltä Maarian kirkkoon -videon tekstivastine löytyy tämän linkin takaa.

 

Art is Calling for Me

Maarian seurakunnan kirkkomuusikoiden Marja Haikan ja Virpi Vähäpassin riemastuttava musiikkiesitys Maarian kirkosta. 

Art is Calling for Me -videon tekstivastine löytyy tämän linkin takaa.

Heikki Rainion jäähyväiskonsertti, CCI-poikakuoron konsertti

22.11.2020 Maarian seurakunnassa jätettiin jäähyväiset seurakunnan pitkäaikaiselle kanttorille ja Turun tuomiokirkon poikakuoron CCI:n taiteelliselle johtajalle Heikki Rainiolle. Ohjelmassa J.S.Bach: Kantaatit BWV 55, BWV 166 ja BWV 131. Konsertti striimattiin suorana nettiin, ohessa tallenne. Video on tekstitetty, jos tekstit eivät heti näy, valitse ne Youtuben valikosta.

Kirkkoherra Katri Rinteen lähtösaarna 21.3.2021

Marianpäivänä 21.3.2021 Maarian kirkkoherra Katri Rinne piti lähtösaarnansa eläkkeelle siirtyessään. Jumalanpalvelus striimattiin suorana nettiin. Video on tekstitetty. Virret: 937 / 702 / 901: 1,4,5 / 52 / 50: 1-3,6. Tilaisuuden lopussa ovat myös Katrin muistamiset. Koronarajoitusten vuoksi paikalla ei ollut seurakuntaa, tilaisuutta saattoi seurata vain netin välityksellä.