Wauto-vapaaehtoiseksi

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja saada samalla mukavaa sisältöä elämääsi? Seurakuntien liikkuvassa nuorisotyössä käynnistyy elokuussa 2023 Walkers-auton eli Wauton kokeilujakso yhteistyössä Aseman Lapset ry:n kanssa. Etsimme mukaan täysi-ikäisiä vapaaehtoisia kohtaamaan nuoria siellä, missä he liikkuvat.

Musta matkailuauto Suomen joutsenen edustalla. Auton kyljessä teksti Walkers.
Walkers-auto Turussa. Kuva: Aseman Lapset ry

Wauto-vapaaehtoisena pääset osallistumaan erilaisiin nuorisotyön aktiviteetteihin ja tapahtumiin, suunnittelemaan taideprojekteja tai järjestämään urheilutapahtumia ja yhteisöllisiä tempauksia. Olet osa innostavaa yhteisöä, jossa voit jakaa intohimosi ja vaikuttaa nuorten elämään.

Koulutus uusille vapaaehtoisille järjestetään tiistaina 15.8. klo 17–20 Maarian pappilan tallissa (Sorolaisenkatu 4, 20380 Turku). 

Ilmoittaudu koulutukseen tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:n kehittämää matalan kynnyksen nuorisotyötä, joka perustuu ammattilaisten ja vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkers-autot eli Wautot ovat matkailuautoja, jotka toimivat liikkuvina nuorten kohtaamispaikkoina siellä missä nuoret ovat.

Wautot tarjoavat eri paikkakunnilla mahdollisuuden kokeilla ja toteuttaa liikkuvaa nuorisotyötä ja walkers-toimintaa. Vuonna 2022 Wautoilla kohdattiin 21 603 nuorta 546 toimintakerran aikana. Yli puolet kohdatuista nuorista ei osallistu muuhun nuorille suunnattuun vapaa-ajan toimintaan.