Wauto-vapaaehtoiseksi

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja saada samalla mukavaa sisältöä elämääsi? Seurakuntien liikkuvassa nuorisotyössä käynnistyi Walkers-auton eli Wauton kokeilujakso yhteistyössä Aseman Lapset ry:n kanssaelokuussa 2023 ja kokeilujakso jatkuu 30.4.2024 saakka. Etsimme mukaan täysi-ikäisiä vapaaehtoisia kohtaamaan nuoria siellä, missä he liikkuvat.

Musta matkailuauto Suomen joutsenen edustalla. Auton kyljessä teksti Walkers.
Walkers-auto Turussa. Kuva: Aseman Lapset ry

Wauto-vapaaehtoisena pääset osallistumaan erilaisiin nuorisotyön aktiviteetteihin ja tapahtumiin, suunnittelemaan taideprojekteja tai järjestämään urheilutapahtumia ja yhteisöllisiä tempauksia. Olet osa innostavaa yhteisöä, jossa voit jakaa intohimosi ja vaikuttaa nuorten elämään.

Koulutusta uusille vapaaehtoisille järjestetään tarvittaessa. Ota yhteys s.posti tuomo.marjamaki@evl.fi  tai jaakko.malinen@evl.fi puhelimitse 0403417146 tai 0403417059.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:n kehittämää matalan kynnyksen nuorisotyötä, joka perustuu ammattilaisten ja vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkers-autot eli Wautot ovat matkailuautoja, jotka toimivat liikkuvina nuorten kohtaamispaikkoina siellä missä nuoret ovat.

Wautot tarjoavat eri paikkakunnilla mahdollisuuden kokeilla ja toteuttaa liikkuvaa nuorisotyötä ja walkers-toimintaa. Vuonna 2022 Wautoilla kohdattiin 21 603 nuorta 546 toimintakerran aikana. Yli puolet kohdatuista nuorista ei osallistu muuhun nuorille suunnattuun vapaa-ajan toimintaan.