Yli-Maarian seurakuntatalo

Mittumaarintie 73 , 20400 Turku
varaukset 040 341 7091

Yli-Maarian seurakuntatalo
  • Henkilömäärä riveissä istuen: 170
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 100

Maarian seurakunta sai Yli-Maarian seurakuntatalon käyttöönsä loppuvuodesta 2011. Yhdessä seurakuntayhtymän kanssa Maarian seurakunta päätti laajentaa toimintaa Yli-Maarian suuntaan, koska alue on kasvavaa asuinaluetta. Seurakunta haluaa olla siellä, missä on seurakuntalaisia, ja tarjota heille palveluja heidän omalla alueellaan. Yli-Maarian seurakuntataloon on helppo löytää, sillä samassa kiinteistössä seurakunnan "seinänaapurina" on Moision K-Market.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Lue tarkemmin täältä

Aukioloajat ja varaukset

Yli-Maarian seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7091.

Seurakuntatalo juhlatilana

Yli-Maarian seurakuntatalo on omakotitaloalueen läheisyydessä ja tarjoaa mukavan paikan perhejuhlille, kuten häille, ristiäisille, syntymäpäiville tai vaikka rippijuhlille. Perhejuhlien lisäksi seurakuntatalossa voi järjestää myös muistotilaisuuksia. Juhlasalissa ikkunasta näkyy vuodenaikojen mukaan vaihtuva metsämaisema.

Seurakuntatalolla on mahdollisuus järjestää noin 170 hengen juhlia. Pöytäpaikkoja Yli-Maarian seurakuntatalolla riittää 100 hengelle. Kahvitarjoilua varten vieraiden käytössä on noin 100 kahvikuppia ja ruokalautasta. Seurakuntatalon keittiö on tilava ja uudenaikainen suurtalouskeittiö suurine jääkaappeineen.

Vierailla on käytössään flyygeli, datatykki ja tietokone sekä cd-soitin.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 €, 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €, 101–150 hengen tilaisuudesta 70 € ja yli 150 hengen tilaisuudesta 100 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Parkkipaikat

Yli-Maarian seurakuntatalon pihamaalla on autopaikkoja. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys: esteetön

  • helppo pääsy liikuntaesteisille
  • helppo pääsy näkövammaisille
  • valaistus erinomainen
  • ei induktiosilmukkaa
  • tilava inva-WC (vapaa tila molemmilla puolilla)

Inva-WC
Lastenhoitohuone
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ti 18.8. klo 9.00 -11.30

Mittumaarintie 73, 20400 Turku

Yli-Maarian taaperokerho (Mesta)

Tiistaiaamujen Taaperokerho kokoontuu Yli-Maarian seurakuntatalon Mesta-kerhohuoneessa Herkkupirtin sisäänkäynnin vieressä. Kerhon ohjelma suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa ajatellen erityisesti jo kävelyvauhtiin päässeitä, touhukkaita taaperoita. Kerhoon tullaan yhdessä aikuisen kanssa.
ti 18.8. klo 13.00 -15.00

Mittumaarintie 73, 20400 Turku

Yli-Maarian vauvakerho (Mesta)

Vauvakerhossa tapaavat kaikkien pienimmät! Alle 1,5-vuotiaiden ja vanhempien yhteisessä kerhossa tavataan muita pieniä ja jaetaan arkea kahvikupposen ääressä. Myös odottajat tervetuloa! Vauvakerho kokoontuu Yli-Maarian seurakuntatalon Mesta-kerhohuoneessa Herkkupirtin sisäänkäynnin vieressä.