Tule mukaan lasten ja perheiden toimintaan!

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä, heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti, joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse."   - Mark.10:14-15 

Aikuisia, jotka nostavat pieniä lapsia ylös käsivarsillaan piirissä.

Martinseurakunnan varhaiskasvatustyö on pienten lasten perheiden ohjattua toimintaa, johon kuuluu muun muassa perheiden tukeminen elämän eri tilanteissa. Niihin kuuluvat viikoittaiset Martinseurakunnan perhekerhot ja vauvakahvila, sekä pyhäkoulu missiomessun yhteydessä ja muskarit.

Tervetuloa mukaan!

 

Perhetyössä otetaan huomioon viralliset rajoitukset ja suositukset. Tule vain terveenä tilaisuuksiin, käytä kasvomaskia ja muista hyvä käsihygenia. Tilaisuuksiin ennakkoilmoittautuminen, jos toisin ei mainita.

 

Perhekerhot:

Perhekerhot syksyllä 2021:     

                                                                                                                                                                                                                                    Tiistaisin

klo 9-11.00 Pitkiksen perhekerho (Pitkäpellonkatu 6)  

ilmoittautuminen Marjaanalle p. 0403417626, Ohjelma alkaa n. klo 9.30 kynttilähetki, leikkejä ja lauluja, loruja.

Maanantaisin ja torstaisin

klo 9–11.45 Lautturin perhekerho. Turun kaupungin ja seurakunnan yhteinen kerho. (Lautturinkatu 5b, Hirvensalo) alk. 7.1.2021. Perhetyöntekijä mukana torstaisin. 

Perjantaisin

klo 9.30–11 Uittamon puistotreffit. Läheisestä Ratsumiehenkadun leikkipuistosta yhteinen aloitus klo 9.30, ohjelmaa klo 10 ja lähtö lähimaastoon n. 10.30. Ilmoittautuminen p. 0403417626/ Marjaanalle. 

 

 

 

Liity mukaan Martinsrk/perhetyön facebook-sivuille

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 striimattuna  ja paikan päällä Martinseurakunnan Facebookissa facebook.com/martinseurakunta 

Mikkelinpäivänä 3.10. klo 10 Martinkirkossa Valomiekkakirkko eli perhemessu arjen enkeleille! 

 

Messy Church  Hennalassa 

sunnuntaina 10.10. ja 28.11. klo 16-18

Messy Churchit ovat toiminnallisia kanavia, joissa puuhaillaan perheen kanssa yhdessä. Lopuksi kooste ryhmistä hartauden muodossa ja yhteinen päivällinen. Osa rasteista on ulkona.

 

 

Pikku-Helppi

Tiistaisin klo 13-15 minulla mahdollisuus tulle teille arjen avuksi! Varaa aika soittamalla viimeistään maanantaina Marjaanalle. Tulemme lastenohjaajan kanssa hoitamaan n.1.5 tunniksi lapsia ulos. Kotona oleva vanhempi voi vaikka lähteä omille asioille/lenkille tai jäädä kotiin ja lapset lähtevät kanssamme ulkoilemaan. Aikoja löytyy! Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy mahdollisuudesta lisää!

 

kirkonrotta.fi sivuilta löydät koko srk-yhtymän perheiden toimintaa, johon olet myös tervetullut!