Varhaisnuoret ja partio

Koululaisille

Ajankohtaista: ilmoittautuminen koululaisten kesäkerhoon tästä linkistä: ilmoittautuminen kesäkerhoon

Pokemon-kävelyt

Jatkuvat elokuussa 2024: 13.8., 20.8. ja 27.8. Lähtö koulun pihalta kellon alta klo 13.15. Kävellään lähimaastossa (koululta urheilukentälle ja sieltä seurakuntatalon ja kirkon ympäristöön, mahdollisesti uusi kierros urheilukentän suuntaan). Tarvittaessa käytämme seurakunnan sisätiloja (sadesäällä tai jos laitteita täytyy ladata, oma laturi mukaan!) Toiminta päättyy klo 15, lapset saavat lähteä oman aikataulun mukaan sitä ennenkin kotiin. Halutessaan mukaan voi ottaa omia eväitä.

Vaellus on suunnattu alakouluikäisille. Tarvitset huoltajan luvan toimintaan osallistumiseen (etukäteen viestillä/whatsappilla pokemon-johtaja Lauralle 0403417069 tai laura.lantinen@evl.fi) sekä oman puhelimen/tabletin. Asenna PokemonGo-sovellus yhdessä huoltajan kanssa etukäteen ja rekisteröidy. Varmista, että puhelimen nettiyhteys on toimiva. Toiminta on maksutonta ja ohjaajat Laura ja Lotta opastavat pelaamisessa. 

Partiolippukunta Vaakun Vartijat

Partiolippukunta Vaakun Vartijoiden kokoontumispaikka eli kolo sijaitsee Paattisten seurakuntatalon tiloissa. Kolon ulko-ovi on seurakuntatalon kauemmassa päädyssä.

Vaakun Vartijoiden lippukunnanjohtaja on Oliver Pitkänen p. 0400-522229.