Palaute

Täällä voit antaa palautetta, kommentoida tai kysyä kirkon toiminnasta Turussa ja Kaarinassa. Voit myös kertoa toiveistasi ja ideoistasi. Palautteesi auttaa suunnittelemaan ja kehittämään toimintaamme meidän kaikkien eduksi.

Voit halutessasi antaa palautetta suoraan seurakunnalle, sillä jokaisen seurakunnan sivuilta löytyy oma, seurakuntakohtainen palautelomake. Pääset seurakuntakohtaisiin palautteisiin klikkaamalla alla olevia linkkejä. Jos et tiedä tarkalleen, kenelle haluat viestisi kohdentaa, voit lähettää palautteesi, kysymyksesi, kommenttisi, toiveesi tai ideasi tämän sivun lomakkeella.

Nimettömiä tai aiheettomalla nimellä jätettyjä palautteita ei käsitellä. Lomakausina palautteisiin vastaamisessa voi olla viivettä, siksi kiireisissä asioissa kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse, seurakuntayhtymän puhelinvaihteen numero on 040 3417 111. Kiitos palautteestasi!

Esirukouspyynnöille löytyy jokaisen seurakunnan sivuilta oma kohtansa rukouspyyntöä varten. Seurakuntien sivuille pääset ylläolevien seurakuntakohtaisten linkkien kautta tai sitten tämän esirukous-sivun avulla.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.