Yhteisvastuu auttaa lapsia ja nuoria

Lapset ja nuoret Suomessa ja maailmalla tarvitsevat koronan jälkeen apuasi. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen sinäkin voit olla mukana lähimmäisenrakkauden kansanliikkeessä.

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen kampanjateemana on ”Lahjoita mulle huominen”, jolla tuetaan koronapandemian vuoksi etäopiskelun ja eristäytymisen haasteista kärsineitä sekä yksinäisyyttä, ahdistusta ja toivottomuutta kokeneita nuoria. Koronan lieveilmiöitä kohdanneet nuoret tarvitsevat nyt tukea ja turvallisia aikuisia arkeensa.

Kehittyvissä maissa koulunkäynti keskeytyi koronan myötä valitettavan usein kokonaan, koska etäopetukseen tarvittava valmius ja välineet puuttuivat. Globaali pandemia on syventänyt jo valmiiksi vaikeaa tilannetta ja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien perheiden ahdinkoa. Osallistumalla keräykseen autat kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Lahjoittamalla voit antaa kasvavalle ikäpolvelle valoisamman tulevaisuuden.

Vuoden 2022 keräystuotosta 

  • 60 % menee kansainväliseen apuun Kirkon Ulkomaanavun katastrofiavun kautta
  • 20 % ohjataan Lasten ja nuorten keskukselle, joka kehittää muun muassa etsivän nuorisotyön Saapas-toimintaa tarjoten lisää turvallisia aikuisia nuorten arkeen ja 
  • 20 % keräävälle seurakunnalle ahdingossa olevien nuorten tukemiseksi tehtävään työhön sekä diakonia-avustuksiin.

Valvottu seuranta takaa rahan päätymisen niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. 

Sinun avullasi maailma voi muuttua paremmaksi.

Tee lahjoitus

Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen voit auttaa lähimmäisiä Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Halutessasi voit lahjoittaa Katariinanseurakunnan Yhteisvastuukeräykseen seuraavilla tavoilla:

Nettilahjoitussivun kautta

Kuvabannerin linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

MobilePaylla

Katariinanseurakunnan MobilePay -numerolla 96012.

Tilisiirtona

Käyttämällä viitenumeroa 301181 lahjoituksesi kohdistuu Katariinanseurakunnan keräykseen seuraavien valtakunnallisten tilinumeroiden kautta:

Saajan koko nimi:  Yhteisvastuu/Kirkkopalvelut
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

Kiitos lahjastasi!

Kirkkopalvelujen keräysluvat RA/2020/639 ja ÅLR/2021/8126

Lue lisää Yhteisvastuusta

Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike. Lue lisää keräyksestä ja lahjoituskohteista Lue lisää keräyksestä ja lahjoituskohteista Yhteisvastuukeräyksen verkkosivuilta. Linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Annika Forsström on Katariinan pappi, jonka erityisellä vastuulla ovat aikuisrippikoulut. Jos olet aikuinen ja haluat käydä rippikoulun, voit olla yhteydessä Annikaan tai muihin seurakunnan pappeihin, jotka räätälöivät yhdessä kanssasi sinua parhaiten palvelevan ja mielekkään rippikoulukokonaisuuden.

Annika on myös seurakuntamme Yhteisvastuukeräyspäällikkö, joten jos sydäntäsi lähellä on vapaaehtoisena toimiminen lipas- tai listakerääjänä, ota rohkeasti yhtettä!

Annikan äidinkieli on ruotsi, joten jos haluat keskustella ruotsiksi, kannattaa olla yhteydessä Annikaan.