Raunistulan seurakuntatalo

Murtomaantie 12 , 20300 Turku
varaukset 040 341 7450

Raunistulan seurakuntatalo

Henkilömäärät:

 • Kirkkosali: tuoliriveissä istuen 90
 • Ruokasali: pöydissä istuen 40 (+20)
 • Takkahuone: pöydissä istuen 25

Raunistulan seurakuntatalo on yksi Maarian seurakunnan seurakuntatiloista. Se tarjoaa paikan hiljentymiselle keskellä kaupungin vilkasta liikennettä. Seurakuntatalon yhteydessä sijaisevat myös lähetyssihteerin toimisto sekä Maarian seurakunnan diakonian vastaanottotilat. Paikka soveltuu hyvin kokouksien, perhejuhlien tai muistotilaisuuksien pitämiseen.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Lue tarkemmin täältä

Aukioloajat ja varaukset

Raunistulan seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7450.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntatalolta löytyy kirkkosali, ruokasali ja takkahuone.

Kirkkosaliin mahtuu noin 90 henkilöä. Ruokasalissa on pöydät ja niiden ääreen mahtuu noin 40 henkilöä. Ruokailutilaa voidaan tarvittessa laajentaa kirkkosalin puolelle, jonne saadaan pöytäpaikat 20 hengelle. Takkahuoneessa on tilat 25 henkilölle (huom. matalat pöydät). Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on äänentoistolaitteisto (puhemikrofoni ja kaiuttimet), piirtoheitin, valkokangas sekä cd-soitin. Kirkkosalissa on flyygeli ja takkahuoneessa piano.

Keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Kahvikuppeja on kahta eri sarjaa yhteensä noin 90 henkilölle. Matalia ja syviä lautasia sekä aterimia on kaikkia noin 50 hengelle. Lisäksi käytettävissä on tarjoiluastioita. Keittiössä on tiskikone, uuni, kaksi jääkaappia ja pakastin.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

 • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
 • Tuntiveloitus 25 €
 • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Parkkipaikat

Raunistulan seurakuntatalon pihamaalla on pysäköintitilaa muutamille autoille. Myös Murtomaantien varressa on pysäköintitilaa. Seurakuntatalolle pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys: vähäisiä esteitä

 • sisätilat esteettömät
 • diakoniatoimistoon luiska
 • inva-pysäköinti ulko-oven vieressä
 • induktiosilmukka kuulovammaisille
 • inva-WC

Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 17.9. klo 17.30 -19.00

Murtomaantie 12, 20300 Turku

Kokkikerho Raunistulassa

1.-6. luokkalaisille
to 24.9. klo 17.30 -19.00

Murtomaantie 12, 20300 Turku

Kokkikerho Raunistulassa

1.-6. luokkalaisille