Jaanin seurakuntatalo

Karjakuja 75 , 20540 Turku
varaukset 040 341 7544

Jaanin seurakuntatalo
  • Henkilömäärä riveissä istuen: 70
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 60

Jaanin seurakuntatalo on yksi Turun Katariinanseurakunnan seurakuntatiloista. Tiloissa järjestetään seurakunnan toimintaa, mutta tiloja voi myös vuokrata kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Siirry lukemaan lisää henkilömäärärajoituksista.

Aukioloajat ja varaukset

Jaanin seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7544.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalo on juhlapaikkana vaatimaton, mutta soveltuu pienten perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, ristiäisten tai rippijuhlien viettopaikaksi. Tila soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntasalissa on pöytäpaikat noin 60 henkilölle. Tuoliriveiksi muutettuna tilaan mahtuu istumaan 70 vierasta. Salista löytyy piano, piirtoheitin, valkokangas, cd-soitin ja langaton internetyhteys.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa on noin 50 henkilölle. Näiden lisäksi keittiövarustukseen kuuluu tarjoiluastioita. Keittiö on pieni ja sieltä löytyy ns. kotikäyttökokoinen tiskikone.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntakodissa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 €, 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Siirry lukemaan lisää korvauksista.

Jaanin seurakuntatalo, sisäkuva alttarin suuntaan. Jaanin seurakuntatalo, sisäkuva. Lähikuva tiiliseinällä olevasta mustasta rististä.

Parkkipaikat

Jaanin seurakuntakodin läheisyydessä talon vieressä on pysäköintitilaa autoille. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys: merkittäviä esteitä

Ulko-oven luiska on ahdas ja voi siksi olla haasteellinen pyörätuolia tai rollaattoria käyttäville.

  • haasteellinen sisäänpääsy kapean ja jyrkän rampin takia
  • ei inva-WC:tä
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc
Wi-Fi

Tapahtumat

pe 2.10. klo 9.30 -11.30

Karjakuja 75, 20540 Turku

Jaanin vauvaperhekahvila

Kahvilassa voit kohdata toisia samassa elämäntilanteessa olevia sekä jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi heidän kanssaan. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikki 0-1.5 v vauvat vanhempineen. Maksuttomaan kahvilaan ei tarvitse ilmoittautua. Tervetulleita ovat myös odottavat äidit.