Toimintaa vammaisille

Tältä sivulta löydät, mitä kaikkea toimintaa kirkolla on tarjolla vammaisille.

Moni toiminta on tauolla koronan takia. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja noudatamme ohjeistuksia. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 31.5. asti.

Ole rohkeasti yhteydessä ja mietitään mahdollisia yhteistyötapoja myös poikkeusaikana. Voimme tavata vaikka livevideoiden tai Teamsin kautta.

Diakoniatyöntekijä Tanja Rantapere p. 040 341 7244, sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Toimintaa

Ryhmä- ja vastaanotto toiminta 

Työntekijä käy myös säännöllisillä vierailuilla mm. Happy housen ja Kiesin kohtaamispaikossa noin kerran kuukaudessa. Vietämme kohtaamispaikossa toiminnallisen keskusteluhetken. Niissä on aina oma aihe. Voit pyytää myös henkilökohtaisen jutteluhetken diakoniatyöntekijältä hänen ollessa paikalla.

  • Happy Housessa diakoniatyöntekijä on tavattavissa n. 2krt/kk. 
  • Kiesissä diakoniatyöntekijä on tavattavissa 1krt/kk. 

Tarkempia tietoja löydät kohtaamispaikkojen omilta nettisivuilta. Linkit heidän sivuille löydät sivun alalaidasta.

Vammaisryhmien hengellinen piiri (tauolla koko kevään 2021 korona rajoitusten takia)

Piiri kokoontuu Seurakuntien toimitalolla juhlasalissa 2krs. Ohjelman aloitamme  klo 15.00. Piirin alustuksesta vastaa aina pappi Pete Hokkanen. Paikalla on myös diakoniatyöntekijä Tanja Rantapere. Tilaisuus kirjoitustulkataan ja käytössä on myös induktio.  

Syksy 2021:

Kirkkopyhät ja juhlat

Vietämme kirkkopyhiä lähialueen kirkoissa 1‒3 kertaa vuodessa. 

Seuraavat selkomessut ovat syksyllä 2021.

Kirkkopyhät ovat tauolla koronan takia. Tarkempia tietoja lähempänä ajankohtaa.

Leirit ja retket

Kesän leiripäivät 2021:

Ma 9.8.2021 klo 9.00-18.00 kehitysvammaistyön leiripäivä Sinapissa

Kehitysvammaisten leiripäivään mahtuu 20 henkilöä. Leiripäivän hinta on 30e (sis. aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen sekä ohjelman). Lisätietoja saat Tanjalta tai Tarjalta. Voit tarvittaessa myös hakea leirille heidän kautta. Leiripäivään pääsevät saavat leirikirjeen ja maksuohjeet ennen leiriä. Leiripäivään haetaan oheisen linkin kautta: Kehitysvammaistyön leiripäivä 9.8.2021 (lyyti.fi)

Ti 10.8.2021 klo 9.00-18.00 isovanhempien lastenlasten leiripäivä Sinapissa

Leiripäivään mahtuu 20 hlöä. Leiripäivän hinnat: aikuinen 30e, lapsi 7-17v. 18e, lapsi 4-6v. 10e, alle 4v. ilmainen. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen sekä ohjelma. Lisätietoja saat Tanjalta tai Tarjalta. Leirille voi hakea myös soittamalla Tanjalle. Leiripäivään pääsevät saavat leirikirjeen ja maksuohjeet ennen leiripäivää. Voit hakea tähän leiripäivään tämän linkin kautta: Isovanhempien ja lastenlasten vammaistyön leiripäivä (lyyti.fi)

Ke 11.8.2021 klo 9.00-18.00 vammaistyön kesäleiripäivä Sinapissa

Vammaistyön leiripäivään mahtuu 20 henkilöä. Leiripäivän hinta on 30e (sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen sekä ohjelma). Lisätietoja saat Tanjalta tai Tarjalta. Voit ilmoittautua myös Tanjalle, jos et osaa tehdä sitä hakulinkin kautta. Leiripäivään pääsevät saavat ennen leiriä leirikirjeen ja maksuohjeet. Vammaistyön leiripäiviään voit hakea oheisen linkin kautta: Vammaistyön leiripäivä 11.8.2021 (lyyti.fi)

Tiedustelut leiripäivistä: Tanja Rantapere tai Tarja Muurinen.

Tanja Rantapere (tanja.rantapere@evl.fi tai p.040-341 7244)