Seurakuntatiloja vuokrataan esimerkiksi perhejuhlien viettoon

Seurakuntatiloja voi vuokrata esimerkiksi perhejuhlien viettoon. Tilojen vuokraaminen tapahtuu vahtimestarien kautta (poikkeuksena Aurelia). Vahtimestarin puhelinnumeron löydät kunkin seurakuntatilan esittelysivulta.

Korvauksena peritään perusmaksu sekä tuntiveloitus mahdolliselta valmisteluajalta ja tilaisuuden ajalta. Korvaus sisältää tilojen, keittiön ja kalusteiden käytön. Se ei sisällä tilojen koristelua eikä tarjoiluita.

Kastetilaisuuden pitäminen on ilmaista useimmissa seurakuntatiloissa. Myös kastejuhlan järjestäminen seurakunnan tiloissa on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus, mutta ei muita kuluja. Tarkemmat tiedot maksuista löydät kunkin seurakuntatilan esittelysivulta. Maarian pappilan ja Katariinan pappilan juhlahuoneistoista sekä Nummen seurakuntakodista ja Nummen punaisesta tuvasta peritään normaalit korvaukset myös kastetilaisuuksista.

Jos varattu tilaisuus jää pitämättä eikä sitä ole peruttu yhtä kuukautta ennen tilaisuutta, peritään varaajalta peruutusmaksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Seurakuntatilojen korvaukset

  • 1–50 henkilöä 30 €
  • 51–100 henkilöä 50 €
  • 101–150 henkilöä 70 €
  • yli 150 henkilöä 100 €
  • Tuntiveloitus 25 €

Siirry lukemaan lisää korvauksista pappiloiden sivuilta.

Pöytäliinojen pesu on kaikkien tilaisuuksien osalta 5 euroa.

Tutustu karttaan, johon on merkitty Turun ja Kaarinan ev.lut. seurakuntien kirkot, kappelit ja pappilat, muut seurakuntatilat sekä hautausmaat. (Linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa.)