Kaikille avointa toimintaa

Avointen ovien toiminta on kaikille ilmaista eikä mukaan tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle! Mainoksissa on erikseen mainittuna, jos tapahtumaan vaaditaan ilmoittautuminen. Tule rohkeasti mukaan!

Nuortenillat

 

 

Papinholmassa avoimet ovet kutsuvat hengaamaan aina maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00-20.00.
Papinholman löydät Kuusiston sillan kupeesta (mantereen puolelta), Käräjäkalliontie 4. 
Kevään 2020 nuortenillat alkavat tiistaina 7.1. ja jatkuvat aina tiistaihin 26.5. asti!

Voit tulla paikalle hengailemaan, hörppäämään kupin kahvia tai teetä, syömään, höpöttelemään, pelailemaan, soittelemaan, tekemään läksyjä, oleilemaan tai muuten vaan notkumaan! Ota mukaan kavereita tai tule tänne etsimään uusia! Kaikki ovat tervetulleita.

Veisumessut

 

Veisumessun suunnittelevat ja toteuttavat nuoret. Messussa lauletaan Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja virsien sijaan. Välillä messun jälkeen t-jatkot kirkon kahviossa, seuraa somea!


Haluaisitko sinä tulla mukaan tekemään yhteistä veisumessua? Osaatko lukea tai kirjoittaa? Soittaa tai laulaa? Nostaa tavaroita? Käyttää tietokonetta? Keittää kahvia? Jokaiselle löytyy oma tehtävä! Ota rohkeasti yhteyttä Jensiin tai muihin työntekijöihin!

Kevään 2020 Veisumessut ovat Kaarinan kirkossa klo 14.00

  • 2. helmikuuta
  • 1. maaliskuuta
  • 26. huhtikuuta (isosten siunaus!)

Nuorten bändi

Kaarinan seurakunnan bänditoiminnasta saat lisää tietoa nuorten musiikkisivulta ja suoraan Jensiltä, ole rohkeasti yhteydessä!

Lautapelikerho

Littoisten seurakuntatalolla tiistaisin klo 18-21.

nuorten jalat ilmassa