Kaikille avointa toimintaa

Avointen ovien toiminta on kaikille ilmaista eikä mukaan tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle! Mainoksissa on erikseen mainittuna, jos tapahtumaan vaaditaan ilmoittautuminen. Tule rohkeasti mukaan!

Nuorten avoimet ovet

 

Papinholman avoimet ovet kutsuvat hengaamaan aina maanantaisin klo 17.00-20.00. Talo on auki joka maanantai, ellei toisin ilmoitella! Papparin löydät Kuusiston sillan kupeesta (Kaarinan puolelta) osoitteesta Käräjäkalliontie 4.

PerjantaiPapparit eli Pepat aina parittomien viikkojen perjantaisin klo 18.00-22.00! Pepasta löydät tutun rennon menon ja juttuseuran lisäksi myös jotakin ruokaisampaa iltapalaa ja pientä yhteistä ohjelmaa!

Voit tulla paikalle hengailemaan, hörppäämään kupin kahvia tai teetä, syömään, höpöttelemään, pelailemaan, soittelemaan, tekemään läksyjä, oleilemaan tai muuten vaan notkumaan. Ota mukaan kavereita tai tule tänne etsimään uusia!

Veisumessut

 

Veisumessun suunnittelevat ja toteuttavat nuoret. Messussa lauletaan Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja virsien sijaan. Välillä messun jälkeen t-jatkot kirkon kahviossa, seuraa somea!

Syksyn 2022 Veisumessut klo 14-14.45 Kaarinan kirkossa:
28. elokuuta
2. lokakuuta
4. joulukuuta

Haluaisitko sinä tulla mukaan tekemään yhteistä veisumessua? Osaatko lukea tai kirjoittaa? Soittaa tai laulaa? Nostaa tavaroita? Käyttää tietokonetta? Keittää kahvia? Jokaiselle löytyy oma tehtävä! Ota rohkeasti yhteyttä Johannaan tai muihin työntekijöihin!

Nuorten bändi

Kaarinan seurakunnan bänditoiminnasta saat lisää tietoa nuorten musiikkisivulta ja suoraan Jensiltä, ole rohkeasti yhteydessä!

Lautapelikerho

Littoisten seurakuntatalolla tiistaisin klo 18-21.

nuoria istumassa sohvalla papinholmassa