Tervetuloa mukaan Henrikinseurakunnan lasten ja perheiden toimintaan

 

Jeesus sanoi: ”Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse.” Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Mark 10:14–16)

Toimintaa

Meille jokainen lapsi ja hänen perheensä on tärkeä. Kerhotoimintojen lisäksi järjestämme erilaisia lapsille ja perheille suunniteltuja tapahtumia ja perhekirkkoja. Seurakunta muistaa myös 1-4-vuotiaita syntymäpäiväkortilla ja kutsuu kaikki 5-vuotiaat kirkolle yhteisille syntymäpäiväjuhlille.

Tietoa ajankohtaisista tapahtumista löydät tapahtumakalenterista ja seurakuntien yhteiseltä lasten ja perheiden Kirkonrotta-sivuilta.

Sähköpostilista

Voit myös liittyä sähköpostilistaamme lähettämällä sähköpostiosoitteesi perhetyön sihteerille Minnalle (minna.reijo@evl.fi) ja saat ajantasaista tietoa perheille suunnatusta toiminnastamme.

Keskusteluapua

Jos kaipaat keskusteluapua, olipa asiasi pieni tai suuri, voit olla yhteydessä perhetyön sihteeriin Minnaan, joko soittamalla tai tekstaamalla puh. 040 3417 459 tai sähköpostitse minna.reijo@evl.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuvassa hevonen
Sinut toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaan Henrikinseurakunnan oma Henkka-Heppa.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja / perhetyön sihteeri
Henrikinseurakunta
Yhteinen kasvatustyö