Edulliset ruokailut ja ruokajaot

Maarian seurakunta järjestää edullisia yhteisöruokailuja sekä jakaa ruokakasseja alueellaan asuville.

Ruokajaot kesätauolla ja jatkuvat syksyllä 2024

Jaamme ruokakasseja viikoittain Maarian seurakunnan alueella asuville. Tästä linkistä voit tarkistaa, asutko alueella.
Ruokakasseja on rajoitetusti.

Ruokajakoon ilmoittautuminen alkaa ti 6.8. klo 10, puhelimitse ruoka-avun työntekijälle 040 341 7094.

 

Edulliset ruokailut ovat kesätauolla ja jatkuvat syksyllä 2024

Halisten sunnuntailounas

Edullinen keittolounas Halisten seurakuntatalolla (Gregorius IX:n tie 8) on tarjolla seuraavan kerran syksyllä su 15.9. klo 12-13. Tarjolla lämmin keitto, leivät, kahvi/tee ja jälkiruoka. Aikuiset 2 €, lapset ilmaiseksi, käteismaksu. Alussa hartaushetki. 

Lisätiedot diakoniatyöntekijältä, p. 040 341 7476

Hepokullan soppatorstai

Edullinen keittolounas Hepokullan seurakuntatalolla (Varkkavuorenkatu 23) on tarjolla seuraavan kerran to 29.8. klo 12.30-13.30. Tarjolla lämmin keitto, leivät, kahvi/tee ja jälkiruoka. Aikuiset 2 €, lapset ilmaiseksi, käteismaksu. Alussa hartaushetki. 

Lisätiedot diakoniatyöntekijältä, p. 040 341 7495

Runosmäen perjantairuokailu

Edullinen keittolounas Runosmäen Riimissä (Stoltinkatu 9) on tarjolla seuraavan kerran pe 6.9. klo 11-12. Tarjolla lämmin keitto, leivät, kahvi/tee ja jälkiruoka. Aikuiset 2 €, lapset ilmaiseksi, käteismaksu. Alussa hartaushetki.

Lisätiedot diakoniatyöntekijältä, p. 040 341 7152

Henkilö ojentaa ruisleipäpakettia

Banaaneja laatikossa sekä rollaattori vierellä

Ota yhteyttä

Alueellinen diakoniatyö, ruokajaot
Maarian seurakunta

Puhelinaika ma-ke klo 12-14

diakoniatyöntekijä
Maarian seurakunta

Työskentelen Etelä-Maarian diakoniatyöntekijänä; työaluettani on Hepokulta, Kuninkoja, Länsikeskus, Länsinummi, Mälikkälä, Nättinummi ja Teräsrautela. Työhöni kuuluu myös ikäihmisten parissa tehtävä diakoniatyö Maarian seurakunnassa.

Kirkon työssä olen toiminut -80 luvulta lähtien, nuorisotyönohjaajana, lähetys- ja perhetyönsihteerinä sekä diakoniksi valmistumisen (v. 2012) jälkeen sosiaalialalla ja diakoniatyössä. Minua innostaa ihmisten parissa toiminen ja yhdessä tekeminen sekä tukena oleminen silloin kun apua tarvitaan.

Pidän vuodenajoista, nuotiotulesta, koiranpennuista ja villasukista. Varsinais-Suomessa kevät tulee aiemmin, kuin Itä-Suomessa, mistä olen kotoisin. Turun aikainen kevät ja pitkään jatkuva syksyn kuulaus viehättävät. Partioharrastuksen myötä luonnossa liikkuminen ja iltanuotiot tarinoineen kiehtovat edelleen. Koiraa en allergian takia voi hankkia, mutta rapsutuksia saavat "luppanat", jotka vastaan tulevat. Kotoilu ja villasukissa hipsuttelu on tapani rentoutua. Tärkeää on arkinen yhdessäolo - iloa tuottavat vaikkapa valmiiksi tehdyt voileivät - tavallinen on tarpeeksi.

Diakonian ajanvaraus on päivystysaikaan mahdollista tiistaisin ja torstaisin klo 10–11 numeroista 040 341 7451. Voit lähettää myös sähköpostia.