Myyty morsian - Savonlinna 30.-31.7.2024

Lähde riemukkaalle oopperamatkalle kanssamme Savonlinnaan!

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta musiikkielämyksestä Savonlinnan Oopperajuhlille, missä taide ja kulttuuri kohtaavat kauniissa Saimaan järvimaisemassa. Tämä kesätapahtuma on omistettu oopperan ja klassisen musiikin ystäville ympäri maailman. Oopperajuhlat pidetään historiallisessa Olavinlinnassa, joka kohoaa Saimaan rannalla. Linna tarjoaa upean näyttämön oopperan lumoavalle maailmalle. Savonlinnan Oopperajuhlat tarjoavat unohtumattoman yhdistelmän musiikkia, historiaa ja kauneutta, ja ne ovat täydellinen tilaisuus uppoutua oopperan lumoavaan maailmaan ainutlaatuisessa ympäristössä.

Komediallinen ja terävä, ilmeikäs ja tanssahteleva koko perheen Myyty morsian on pala tšekkiläistä dna:ta.
Prahan kansallisoopperan yleisö palaa nauramaan (itselleen) sen ääreen aina vaan uudelleen ja uudelleen. 

Tarinassa kamppaillaan tosirakkauden puolesta maalaisidyllissä. Elokuva- ja teatteriohjaaja Alice Nellis on lisännyt mukaan riemastuttavan kerroksen: Esityksessä katsotaan humoristisella silmällä myös sitä, miten tätä soivaa kansallisaarretta on liki 160 vuoden aikana näyttämölle soviteltu. Niinpä silmiemme edessä rakentuu rakkaustarinan rinnalla myös valloittava oopperaesitys harjoituksineen kaikkineen. Millaista on kulissien takana, saako ohjaaja läpi tahtonsa luoda jotakin uutta?  

Lähdemme matkalle klo 7.30 Henrikinkirkolta ja mukaan pääsee myös Linja-autoasemalta klo 7.45. Hinta 430 € sisältää oopperalipun, bussikuljetuksen, yöpymisen Kesähotelli Vuorilinnassa (2h -huoneissa), kaksi lounasta ja aamiaisen. Menomatkalla poikkeamme Taidekeskus Salmelassa.

Alustavat ilmoittautumiset 31.3. mennessä srk-sihteerille, tulan.soini@evl.fi tai 040 3417 299. Mainitse myös ruokarajoitteet ja miltä pysäkiltä tulet bussiin. Matka totetuu, jos lähtijöitä on 30. 

lisätietoja:

Kaija Sipilä 
kaijasip@gmail.com 

Toni Pätsi
toni.patsi@evl.fi