Toimintaa aikuisille

Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön. Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma, yhteisöllisyys, ja tietenkin kahvi! 

Miestenpiiri 

Kokoonnumme Piikkiön seurakuntakeskuksessa parillisina viikkoina kello 18; sauna lämpiää klo 17. Kahvittelemaan saa tulla jo klo 17 jälkeen. Tarjolla mukavaa juttuseuraa ja hartaushetki.

Kaiken kansan KAHVILA

Kokoonnumme tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakeskuksessa. Kaiken kansan KAHVILA on tarkoitettu kahvitteluun, kuulumisien vaihtamiseen ja hetken hiljentymiseen. Ota mukaasi  oma muki!

Kesäaikana touko-elokuussa toimii Pihakahvila seurakuntakeskuksen pihalla, jos sää sallii, muulloin seurakuntakeskuksessa sisällä. 

Oivaltajat

Vertaistukea ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii normaalioloissa ympäri vuoden. 

Huoltoasema 

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13.  Ota oma muki mukaan ja ilmoittaudu etukäteen Katrin numeroon!

Äitien illat 

Tule kerran kuussa juttelemaan, saunomaan ja viettämään aikaa muiden äitien kanssa. Kuukaudesta riippuen kokoonnumme Piikkiön Pappilassa, Vanhalla tai Pyölinrannan saunalla. 

Syksyllä 2022 tapaamme seuraavasti:

Elokuu: tiistaina 23. pvä Pyölinrannan saunalla klo 18-22

Syyskuu: tiistaina 20. pvä Pyölinrannan saunalla klo 18-22, hemmotteluilta.

Lokakuu: tiistaina 11. pvä Pyölinrannan saunalla klo 18-22

Marraskuu: aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

Lisätietoja antaa iltojen emäntä Tanja Hovi / tanja.hovi@outlook.com

 

Ota yhteyttä

vt. kirkkoherra (31.12.2022 asti)
Piikkiön seurakunta