Toimintaa aikuisille

Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön.Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Pihakahvila jatkuu elokuussa

Pihakahvila elokuussa tiistaisin klo 9.30-11.00 srk-talon pihalla. Oma muki mukaan!

Koirakävelyt jatkuvat elokuussa

Koirakävelyt 30.8, 27.9, 25.10, 29.11 ja 27.12. Lähtö Linnavuoren reitistölle klo 14 Piikkiön Kehityksen kerhotalon parkkipaikalta.

 

Miestenpiiri jatkuu keskiviikkona 8.7.

Kokoonnumme Piikkiön seurakuntakeskuksessa parillisina viikkoina kello 18; kahvia ja makkaraa on tarjolla jo hieman aikaisemmin.

Kaiken kansan kahvila jatkuu pihakahvilana elokuussa

Kokoonnumme jälleen elokuussa - sään niin salliessa - aina tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakeskuksen sisäpihalla. Ota mukaasi istuinalusta ja oma muki!

Oivaltajat

Vertaistukea ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Kokoontumispaikka selviää jokaisena viikkona nyt kesällä erikseen, mutta vanhan srk-talon portaiden juurelta ohjataan kulloiseenkin tilaan. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii normaalioloissa ympäri vuoden. 

Huoltoasema 

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kokoonnumme seurakuntatalon maisemissa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13; välillä olemme ulkonakin. Ota oma muki mukaan ja ilmoittaudu etukäteen Katrin numeroon!

Avoin kävelyryhmä

Yhteistä reippailua maanantaista 1.6.  klo 12.30  alkaen joka toinen viikko. Kokoonnumme seurakuntatalolla.

Äitien illat jatkuvat elokuussa. Seuraa ilmoittelua!

Äitien oma ilta! Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan,
teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!