Toimintaa aikuisille

Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön. Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Koirakävelyt jatkuvat elokuussa

Koirakävelyt 30.8, 27.9, 25.10, 29.11 ja 27.12. Lähtö Linnavuoren reitistölle klo 14 Piikkiön Kehityksen kerhotalon parkkipaikalta.

 

Miestenpiiri 

Kokoonnumme Piikkiön seurakuntakeskuksessa parillisina viikkoina kello 18; kahvia ja makkaraa on tarjolla jo hieman aikaisemmin. 
16.9. kokoonnumme Pyölinrannan saunalla.

Kaiken kansan kahvila jatkuu pihakahvilana elo-syyskuun ajan

Kokoonnumme - sään niin salliessa - aina tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakeskuksen sisäpihalla. Ota mukaasi istuinalusta ja oma muki!

Oivaltajat

Vertaistukea ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Kokoontumispaikka selviää jokaisena viikkona erikseen, mutta vanhan srk-talon portaiden juurelta ohjataan kulloiseenkin tilaan. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii normaalioloissa ympäri vuoden. 

Huoltoasema 

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kokoonnumme seurakuntatalon maisemissa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13; välillä olemme ulkonakin. Ota oma muki mukaan ja ilmoittaudu etukäteen Katrin numeroon!

Avoin kävelyryhmä

Yhteistä reippailua parittomien viikkojen maanantaisin klo 12.30 joka toinen viikko. Kokoonnumme seurakuntatalolla.

Äitien illat 

Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan
ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!

Tiistaina 22. syyskuuta klo 18 Pyölinrannan saunalla

Tiistaina 20. lokakuuta klo 18 Pyölinrannan saunalla

Tiistaina 17. marraskuuta klo 18 Piikkiön pappilassa

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). 

Iltojen emäntänä on Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi(at)outlook.com.

Äitien illoilla on oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä ryhmään, lähetä puhelinnumerosi Tanjalle tai anna numerosi Äitien illoissa. Numeroita käytetään ryhmän väliseen WhatsApp-viestittelyyn. Sähköpostilistalle voit myös antaa osoitteen.

Ota yhteyttä