Oletko aikuinen?

Jos siltä tuntuu ja numerotkin sen osoittavat, on tämän sivun tarjonta juuri sinua varten. Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön.Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Leireistä ja retkistä voit katsoa lisätietoja seurakuntamme diakoniatyön sivuilta. Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Miestenpiiri, TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Huhti-lokakuussa Pyölinrannassa (Pyölintie 77, rantasauna), marras-maaliskuussa seurakuntatalolla (Hepojoentie 4), parillisten viikkojen keskiviikkona klo 18. Sauna lämpiää talvisin vanhan kellarissa ja kesäisin Pyölinrannassa jo klo 17.  

Kaiken kansan kahvila, TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Vanhalla seurakuntatalolla lukuvuoden aikana tiistaisin klo 9-11. Tervetuloa kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja hiljentymään hetkeksi. Apuri-palvelu tarjoaa luottamuksellista palveluneuvontaa ja -ohjausta työikäisille aina kuukauden toisena tiistaipäivänä. 

Oivaltajat

Vertaistukea vanhalla seurakuntatalolla ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii ympäri vuoden.

Huoltoasema, TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Huoltoasema on auki seurakuntatalolla klo 13 parillisten viikkojen keskiviikkoisin läpi kesän, aina jouluun asti! 

Eläkeläisten iltapäivä seuraavina keskiviikkoina klo 13, TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Äitien illat, TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Äitien oma ilta! Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan,
teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!