Toimintaa aikuisille

Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön. Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma, yhteisöllisyys, ja tietenkin kahvi! 

Miestenpiiri 

Kokoonnumme Piikkiön seurakuntakeskuksessa parillisina viikkoina kello 18. Kahvittelemaan saa tulla jo klo 17 jälkeen. Tarjolla mukavaa juttuseuraa ja hartaushetki.

Kaiken kansan KAHVILA

Kokoonnumme tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakeskuksessa. Kaiken kansan KAHVILA on tarkoitettu kahvitteluun, kuulumisien vaihtamiseen ja hetken hiljentymiseen. Ota mukaasi  oma muki!

Kesäaikana touko-elokuussa toimii Pihakahvila seurakuntakeskuksen pihalla, jos sää sallii, muulloin seurakuntakeskuksessa sisällä. 

Oivaltajat

Vertaistukea ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii normaalioloissa ympäri vuoden. 

Huoltoasema 

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13.  Ota oma muki mukaan ja ilmoittaudu etukäteen Katrin numeroon!

Kaikille avoin lauluryhmä

Kaikille avoin lauluryhmä kokoontuu Piikkiön kirkossa parittomien viikkojen maanantaisin klo 18-19. Tiedustelut Juha Viljanen p. 040 3417 721

Äitien illat 

Tule kerran kuussa juttelemaan, saunomaan ja viettämään aikaa muiden äitien kanssa. Kuukaudesta riippuen kokoonnumme Piikkiön Pappilassa tai Pyölinrannan saunalla . 

24.10. Pyölinrannan sauna, Pyölintie 77, klo 18-22

21.11. Pappila , Pappilantie 4 , klo 18 - 22

Nyyttäriperiaateella; talo tarjoa kahvin ja teen. Tiedustelut Tanja Hovi / tanja.hovi@outlook.com / p. 050 587 8929

 

Ota yhteyttä