Toimintaa aikuisille

Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön. Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Miestenpiiri 

Kokoonnumme Piikkiön seurakuntakeskuksessa parillisina viikkoina kello 18; kahvia ja makkaraa on tarjolla jo hieman aikaisemmin. 
 

Kaiken kansan KAHVILA

Kokoonnumme tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakeskuksessa. Kaiken kansan KAHVILA on tarkoitettu kahvitteluun, kuulumisien vaihtamiseen ja hetken hiljentymiseen. Ota mukaasi  oma muki!

Oivaltajat

Vertaistukea ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii normaalioloissa ympäri vuoden. 

Huoltoasema 

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kokoonnumme seurakuntatalon maisemissa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13; välillä olemme ulkonakin. Ota oma muki mukaan ja ilmoittaudu etukäteen Katrin numeroon!

Avoin kävelyryhmä

Yhteistä reippailua parittomien viikkojen maanantaisin klo 12.30 joka toinen viikko. Kokoonnumme seurakuntatalolla.

Äitien illat 

Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan
ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!

 

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). 

Iltojen emäntänä on Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi(at)outlook.com.

Äitien illoilla on oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä ryhmään, lähetä puhelinnumerosi Tanjalle tai anna numerosi Äitien illoissa. Numeroita käytetään ryhmän väliseen WhatsApp-viestittelyyn. Sähköpostilistalle voit myös antaa osoitteen.