Oletko aikuinen?

Jos siltä tuntuu ja numerotkin sen osoittavat, on tämän sivun tarjonta juuri sinua varten. Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön.Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Leireistä ja retkistä voit katsoa lisätietoja seurakuntamme diakoniatyön sivuilta. Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Koirakävelyt

Kaikki koira- ja luontoihmiset - nyt tassua toisen eteen: koirakävelyt alkavat! Reippailemme joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina, eli tämän vuoden puolella vielä 29.12. Kokoonnumme Kehityksen kerhotalon parkkipaikalla kello 14 ja kierrämme Linnavuoren ulkoilureittipolkua pitkin.

Vuoden vaihduttua vaihtuu kokoontumispaikaksi Piikkiön terveysaseman parkkipaikka; ensimmäinen tapaaminen siellä on sunnuntaina 26.1.

Osallistuminen on omalla vastuulla. Sopivassa paikassa pidämme pienen pysähdyksen lyhyttä luontohartaushetkeä varten. Mukaan säänmukainen varustus ja iloinen mieli! Kävelyiden emäntänä huseeraa pastori Kirsi Huoponen.

Miestenpiiri

Huhti-lokakuussa Pyölinrannassa (Pyölintie 77, rantasauna), marras-maaliskuussa seurakuntatalolla (Hepojoentie 4), parillisten viikkojen keskiviikkona klo 18. Sauna lämpiää talvisin vanhan kellarissa ja kesäisin Pyölinrannassa jo klo 17. Joulujuhla seurakuntatalolla keskiviikkona 11.12. klo 18, tuo halutessasi pieni lahja; vuoden vaihduttua jatkamme 8.1.

Raamattu- ja keskusteluillat

Torstaina 6.2.2020 Usko arjessa -ilta Piikkiön seurakuntakeskuksessa klo 18-19.30.
"Antelias työnantaja ja työntekijät", pastori Kimmo Malinen

Lauluillat 

Mukava ja rento lauluilta yhdessä. Tilaisuuden jälkeen nautimme yhdessä iltapalan. Voit tulla myös kuuntelemaan ja viettämään iltaa kanssamme, vaikka et itse laulaisi. Oman soittimen saa ottaa mukaan. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Kaiken kansan kahvila

Vanhalla seurakuntatalolla lukuvuoden aikana tiistaisin klo 9-11. Tervetuloa kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja hiljentymään hetkeksi. Apuri-palvelu tarjoaa luottamuksellista palveluneuvontaa ja -ohjausta työikäisille aina kuukauden toisena tiistaipäivänä. 17.12. asti ja taas 7.1. eteenpäin.

Oivaltajat

Vertaistukea vanhalla seurakuntatalolla ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii ympäri vuoden.

Huoltoasema

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Huoltoasema on auki seurakuntatalolla klo 13 parillisten viikkojen keskiviikkoisin läpi kesän, aina jouluun asti!

Eläkeläisten iltapäivä mainittuina keskiviikkoina klo 13

18.12. Kauneimmat joululaulut kirkossa, joulukahvit srk-talolla, mukana Kaarina Piikkiön veteraanikuoro ja tietysti joulupukki!


15.1. "Jeesuksen vertaus aarteesta ja helmestä", pastori Kimmo Malinen

Äitien illat

Äitien oma ilta! Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan,
teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!

Jatketaan taas vuoden vaihduttua!

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). Hierontakerta on 30 minuuttia ja hinta 20€ (käteisellä tai laskulla).

Iltojen emäntänä on Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi(at)kolumbus.fi.

Äitien illoilla on oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä ryhmään, lähetä puhelinnumerosi Tanjalle tai anna numerosi Äitien illoissa. Numeroita käytetään ryhmän väliseen WhatsApp-viestittelyyn. Sähköpostilistalle voit myös antaa osoitteen.