Oletko aikuinen?

Jos siltä tuntuu ja numerotkin sen osoittavat, on tämän sivun tarjonta juuri sinua varten. Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön.Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Leireistä ja retkistä voit katsoa lisätietoja seurakuntamme diakoniatyön sivuilta. Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Miestenpiiri

Huhti-lokakuussa Pyölinrannassa (Pyölintie 77, rantasauna), marras-maaliskuussa seurakuntatalolla (Hepojoentie 4), parillisten viikkojen keskiviikkona klo 18. Sauna lämpiää talvisin vanhan kellarissa ja kesäisin Pyölinrannassa jo klo 17. 

Raamattu- ja keskusteluillat

Torstaina 17.10. klo 18 nähdään pappilassa! Raamatuntekstinä on 1. Tessalonikalaiskirjeen 1. luku. Isäntänä pastori Antti Ijäs. Tervetuloa.

Seuraava kerta on torstaina 14.11. klo 18. Silloin keskustelun kohteena oleva teksti ilmoitetaan myöhemmin.

Peimari rukoilee -ilta Piikkiön kirkossa keskiviikkona 23.10. klo 18. Puhujana mm. Antti Ijäs.

Lauluillat 

Mukava ja rento lauluilta yhdessä. Tilaisuuden jälkeen nautimme yhdessä iltapalan. Voit tulla myös kuuntelemaan ja viettämään iltaa kanssamme, vaikka et itse laulaisi. Oman soittimen saa ottaa mukaan. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lauleskelemme seuraavina tiistai-iltoina klo 18-20: 24.9./22.10./19.11.

Kaiken kansan kahvila

Vanhalla seurakuntatalolla lukuvuoden aikana tiistaisin klo 9-11. Tervetuloa kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja hiljentymään hetkeksi. Apuri-palvelu tarjoaa luottamuksellista palveluneuvontaa ja -ohjausta työikäisille aina kuukauden toisena tiistaipäivänä. 

Oivaltajat

Vertaistukea vanhalla seurakuntatalolla ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä!

Huoltoasema

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Huoltoasema on auki seurakuntatalolla klo 13 parillisten viikkojen keskiviikkoisin läpi kesän, aina jouluun asti!

Eläkeläisten iltapäivä mainittuina keskiviikkoina klo 13

25.9. Aira Samulinin elämää, Piia Virtanen kertoo

9.10. Maistiaisia ensiaputaidoista, Suomen Punainen Risti

23.10. Sananparsia, Eliisa Lehti

6.11. Toivon säveliä, Samuli Saarinen

20.11. Kynttiläiltapäivä, luvassa myös lounasta

4.12. Puuroiltapäivä

18.12. Kauneimmat joululaulut kirkossa, joulukahvit srk-talolla, mukana Kaarina Piikkiön veteraanikuoro ja tietysti joulupukki!
 

Äitien illat

Äitien oma ilta! Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan,
teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!
 

27.8. klo 18-21 Pyölinrannan saunalla, grillausta (Pyölintie 77)

24.9. klo 18-21 Pyölinrannan saunalla

29.10. klo 18-21 Pyölinrannan saunalla

27.11. klo 18-21 Vanhalla srk-talolla, pikkujoulut (Hepojoentie 4, keltainen puurakennus)

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). Hierontakerta on 30 minuuttia ja hinta 20€ (käteisellä tai laskulla).

Iltojen emäntänä on Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi(at)kolumbus.fi.

Äitien illoilla on oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä ryhmään, lähetä puhelinnumerosi Tanjalle tai anna numerosi Äitien illoissa. Numeroita käytetään ryhmän väliseen WhatsApp-viestittelyyn. Sähköpostilistalle voit myös antaa osoitteen.