Toimintaa aikuisille

Lähde mukaan ja tule rikastuttamaan porukkaa. Meitä on monenlaisista taustoista ja moneen lähtöön. Toiminnan ytimessä ovat kristinuskon sanoma ja tietenkin kahvi! Aikuistyöstä vastaa kappalainen Antti Ijäs.

Miestenpiiri 

Kokoonnumme Piikkiön seurakuntakeskuksessa parillisina viikkoina kello 18; kahvia ja makkaraa on tarjolla jo hieman aikaisemmin. 
 

Kaiken kansan KAHVILA

Kokoonnumme tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakeskuksessa. Kaiken kansan KAHVILA on tarkoitettu kahvitteluun, kuulumisien vaihtamiseen ja hetken hiljentymiseen. Ota mukaasi  oma muki!

Oivaltajat

Vertaistukea ympäri vuoden torstaisin klo 10-12. Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa. Tervetuloa juttelemaan, kuuntelemaan ja saamaan oivalluksia elämästä! Toiminta pyörii normaalioloissa ympäri vuoden. 

Huoltoasema 

Lähde mukaan edistämään hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kokoonnumme seurakuntatalon maisemissa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13; välillä olemme ulkonakin. Ota oma muki mukaan ja ilmoittaudu etukäteen Katrin numeroon!

Avoin kävelyryhmä

Yhteistä reippailua parittomien viikkojen maanantaisin klo 12.30 joka toinen viikko. Kokoonnumme seurakuntatalolla.

Äitien illat 

Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). 

Iltojen emäntänä toimii Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi(at)outlook.com.

Äitien ilta-ryhmä löytyy myös WhatsAppista. Jos haluat liittyä ryhmään, niin lähetä puhelinnumerosi Tanjalle. Numeroita käytetään vain ryhmän väliseen WhatsApp-viestittelyyn. Voit myös antaa osoitteesi sähköpostilistalle. Äitien illoissa toimitaan koronavirusepidemiasta johtuvien ajan- ja aluekohtaisten suositusten mukaisesti.

Tammikuu tiistai 25. pvä klo 18 - 21, Vanha eli vanha srk-talo. Hepojoentie 4 (keltainen puutalo).

Maaliskuu tiistai 1. pvä klo 18 - 21, Vanha

Maaliskuu tiistai 29. pvä klo 18 - 21, Pyölinrannan sauna, Pyölintie 77. Huhtikuu tiistai 26. pvä klo 18 - 21, Pyölinrannan sauna Toukokuun Äitien yö - tapahtuman ajankohta selviää myöhemmin.

Ota yhteyttä

vs. kirkkoherra (19.6. asti)
Piikkiön seurakunta