Messusta voimaa elämään

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, joka tuo erilaiset ja eri-ikäiset seurakuntalaiset yhteen. Messussa eli jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä ja lähettää sitten maailmaan palvelemaan toinen toisiamme. Messussa saamme tuoda oman elämämme ilot ja murheet Jumalan eteen ja käydä keskenämme tasavertaisena ehtoollispöytään yhteisen Isämme ravittaviksi.

Liian suurten odotusten, vaatimusten paineessa
vapauteen minun anna, lepoon käydä, Jumala.
Rukouksen hiljaisuuteen, valoon Kirjan avatun,
lähellesi, Vapahtaja, kutsut kesken taistelun.

(Virsi 525:5)

Messu Pyhän Katariinan kirkossa

Pyhän Katariinan kirkon kellot kutsuvat messuun aina sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä klo 10.

Messu Varissuon kirkossa

Varissuon kirkolle kokoonnutaan messuun aina sunnuntaisin klo 12. Kerran kuukaudessa vietetään Yhteyden messua ja kerran kuukaudessa Vierasvaramessua.

Messu Hannunniitun seurakuntatalolla

Hannunniitun seurakuntatalolla vietetään messua kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 12.

Iltavesper

Varissuon kirkossa vietetään kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 19 vesperiä. Vesper on lyhyt rukoushetki, joka sisältää rukousta, laulua, Raamatun lukua ja hiljaista mietiskelyä. Rukoushetken toimittavat pastori Kristiina Frondelius ja kanttori Elina Kerokoski. Tule mukaan hiljentymään!

 

YouTube-video
kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme aikuisten pienryhmistä ja jumalanpalveluselämästä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan vaikka säännöllisesti kokoontuvaan raamattupiiriin tai sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.