Uittamon seurakuntakoti

Rusthollinrinne 1 , 20880 Turku
varaukset 040 341 7491

Uittamon seurakuntakoti
  • Juhlasali: henkilömäärä riveissä istuen: 100
  • Kahvio: henkilömäärä pöydissä istuen: 60

Sali ja kahvio ovat yhdistettävissä yhdeksi isommaksi tilaksi.

Uittamolla sijaiseva seurakuntakoti tarjoaa kokoontumistilat säännöllisesti kokoontuville piireille sekä mahdollisuuden järjestää pieniä perhejuhlia, kuten ristiäisiä. Seurakuntatalon ympäristössä yhdistyy alueen luonto ja ihmisten arki.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Siirry lukemaan lisää henkilömäärärajoituksista.

Aukioloajat ja varaukset

Uittamon seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7491.

Seurakuntatalo juhlatilana

Uittamon seurakuntatalosta voi vuokrata juhlasalin tai erillisen kahviotilan. Ne voi myös muuttaa yhdeksi isommaksi tilaksi. Salissa on istumapaikat noin 100 hengelle, kahviossa pöytiin mahtuu istumaan 60 henkeä.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Keittiössä on kahvikuppeja noin 100 hengelle ja ruokalautasia noin 85 hengelle. Tiloista löytyy piano ja äänentoistolaitteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet), jotka ovat tilavuokraajien käytettävissä.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntakodissa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 €, 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Siirry lukemaan lisää korvauksista.
 

Uittamon seurakuntakoti, sisäkuva. Uittamon seurakuntakoti, sisäkuva. Uittamon seurakuntakoti, lähikuva seinällä olevista taideteoksista.

Parkkipaikat

Uittamon seurakuntakodin pihamaalla on pysäköintitilaa muutamalle autolle. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka huonokuuloisille
  • Inva-WC
Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

pe 2.10. klo 9.30 -11.00

Rusthollinrinne 1, 20880 Turku

UIttamon puistotreffit

- tapaamme puistossa klo 9.30.
su 4.10. klo 15.00

Rusthollinrinne 1, 20880 Turku

Sanajumalanpalvelus Uittamon seurakuntakodilla

Tervetuloa sanan kuuloon Uittamolle