KouluSaapas-vapaaehtoiseksi nuorten pariin

Tule mukaan kohtaamaan nuoria Turun ja Kaarinan alueella!

Olet tervetullut mukaan KouluSaapas-tiimiin päivystäjäksi. Pääset tekemään päivystysvuoroja koulun pihalle oman tilanteesi mukaan, pari tuntia kerrallaan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Saat tehtävään koulutuksen ja työntekijöiden sekä muiden tiimiläisten tuen. Odotamme, että olet vastuuntuntoinen, luotettava, täysi-ikäinen ja pidät nuorten kohtaamisesta. Kaiken muun tiedon saat koulutuksessamme.

Kaksi henkilöä seisoo selin kameraan yllään liivit, joissa Palveluoperaatio Saappaan logo. Taustalla nuoria.
Kuva: Ville Viinikainen

Koulutus KouluSaapas-vapaaehtoisille järjestetään 4.-5.3.2023 Turussa Vimmassa (la–su n. klo 9–18 välisenä aikana)

Ilmoittautuminen on auki KouluSaapas koulutus (lyyti.fi)

Ennakkotehtävä koulutukseen tuleville bit.ly/kousaaennakkokysely

Koulutuskirje

Lisätietoja antaa nuorisosihteeri Johanna Käppi, johanna.kappi@evl.fi, 040 3417 348

Vapaaehtoisuus ei edellytä aiempaa koulutusta tai ammattia, kiinnostus nuorten kanssa toimimiseen riittää. Vapaaehtoisena saat kattavan koulutuksen ja päivystät yhdessä muiden kanssa. Itse päivystäminen alkaa koulutuksen jälkeen arki-iltapäivisin, 2 tuntia. Päivystysajat ja -paikat sovitaan aina erikseen, sinun aikatauluihisi sopien. 

Palveluoperaatio Saapas on etsivää ja jalkautuvaa nuorisotyötä nuorten ehdoilla. Turvalliset, täysi-ikäiset ja koulutetut vapaaehtoiset kohtaavat ja auttavat nuoria siellä missä nuoret liikkuvat. KouluSaapas on uusi työmuoto, jota kehitetään eri paikkakunnilla. Palveluoperaatio Saapas on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorisotyötä ja sitä ohjaa ja koordinoi Lasten ja nuorten keskus ry.