Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Henrikinseurakunta tarjoaa kaiken ikäisille monia mahdollisuuksia osallistua. Näiltä sivuilta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Täältä löytyvät myös työntekijöiden yhteystiedot.

Henrikinkirkossa vietetään jumalanpalvelusta joka sunnuntai klo 11. Muiden jumalanpalvelusten ajankohdat löydät tapahtumakalenterista. Noudatamme huolellisesti terveysviranomaisten ohjeita. Siksi emme voi kätellä tai halata, vaikka haluaisimmekin. Myös ehtoollista vietetään tarkkaan harkitusti. Kirkkoon voi siis turvallisin mielin tulla, mutta vain terveenä. Henrikinkirkkoon mahtuu noin 90 henkilöä, kun turvavälit on huomioitu.

Jos kaipaat kuuntelijaa, keskustelua tai esirukousta, seurakunnan työntekijät ovat Sinua varten. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7299 tai ottaa yhteyttä suoraan työntekijöihin. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.

Diakoniatyöntekijät tavoittaa parhaiten ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614 tai ota yhteyttä sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi 
Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön.

Siunattua syksyä Sinulle!

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan vt. kirkkoherra

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta