Tervetuloa Henrikinseurakuntaan

Henrikinseurakunta toimii ja rukous jatkuu

Henrikinseurakunnan elävä ja monipuolinen toiminta jatkuu. Kohtaamme nyt uusilla tavoilla, ennen kaikkea nettisivujen ja Facebookin välityksellä. Kannattaa tutustua!

Henrikinseurakunnassa kastettujen, avioliittoon kuulutettavien ja haudan lepoon siunattujen puolesta rukoillaan Henrikinkirkon jumalanpalveluksessa, joka lähetetään suorana Facebookissa sunnuntaisin klo 11 ja on katsottavissa myös myöhemmin. Henrikinkirkko on auki joka sunnuntai klo 12-14 hiljentymistä varten.

Jos kaipaat kuuntelijaa tai esirukousta, seurakunnan työntekijät ovat sitä varten. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerin numeroon 040 341 7299 tai ottaa yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löydät tältä sivulta vasemmasta yläkulmasta. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.

Diakoniatyöntekijät tavoittaa parhaiten ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614 tai sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön.

Kirkon sanoma kertoo siitä, ettei mikään voi viedä meitä pois Jumalan huolenpidon ja rakkauden ulottuvilta. Me voimme katsoa luottavasti tulevaan.

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan vt. kirkkoherra

Henrikinseurakunnan suorat jumalanpalvelukset Facebookissa tässä linkissä ja tässä ikkunassa sunnuntaisin klo 11

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Henrikinseurakunta Instagramissa @henrikinseurakunta

Henrikinkirkossa ei ole kynnyksiä - kurkista sisään, astu peremmälle ja tule mukaan!

YouTube-video