Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Adventinajan toiminta Henrikinkirkossa

Varsinais-Suomen koronatilanne on huonontunut. Seurakuntienkin toiminnassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia 16.12.2021 asti, huonontuneen koronatilanteen takia.

Uskonnollisissa tilaisuuksissa kuten jumalanpalveluksissa, kasteissa, vihkimisissä ja hautaan siunaamisissa ei ole käytössä koronapassia eikä 50 hengen henkilörajoitusta.

Sen sijaan koronapassi on käytössä yli 50 hengen tilaisuuksissa ja joulunajan ei-uskonnollisissa tapahtumissa kuten Kauneimmissa Joululauluissa sekä joulukonserteissa. Tilaisuuskohtaisia tietoja koronapassin tarkistamisesta löytyy seurakuntien sivuilta ja tapahtumakalenterista. Koronapassin tarkastamisessa tarvitset henkilötodistuksen.

Joulun ja adventin ajan toiminnasta löytyy tietoa seuraamalla nettisivuja ja somekanavia tai kysyä suoraan ottamalla yhteyttä työntekijöihin. Ajankohtaiset tiedot Henrikinseurakunnan tilaisuuksista ja tapahtumista löydät Henrikinseurakunnan tapahtumakalenterista.  

Suosittelemme, että kaikkiin tilaisuuksiin osallistutaan vain terveinä ja koronarokotettuina. Suosittelemme myös vahvasti kasvomaskia kaikissa seurakuntien tilaisuuksissa. Turvallisen adventin ajan toteutumiseksi on tarpeen huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja antaa riittävä tila kaikille mukanaolijoille.

Keskustelu ja diakonia 

Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta kohdasta Työntekijöiden yhteystiedot. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.  

Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi.  

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221 180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. 

Taivaan Isän siunausta jokaiseen päivääsi!  

 

Lähikuva Henrikinseurakunnan kirkkoherrasta.

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan kirkkoherra

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta

YouTube-video