Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Henrikinkirkossa vietetään jumalanpalvelusta joka sunnuntai klo 11. Tarkempia tietoja kesäajan toiminnasta löytyy täältä nettisivuilta ja Facebookista. Henrikinkirkon jumalanpalveluksia ei kesäkuusta alkaen toistaiseksi lähetetä netissä.

Noudatamme huolellisesti terveysviranomaisten ohjeita estääksemme tartuntoja. Siksi emme voi kätellä tai halata, vaikka haluaisimmekin. Myös ehtoollista vietetään tarkkaan harkitusti. Kirkkoon voi siis turvallisin mielin tulla, mutta vain terveenä.

Henrikinkirkkoon mahtuu noin 90 henkilöä, kun turvavälit on huomioitu. Tavallisena sunnuntaina kaikki varmasti mahtuvat kirkkoon, mutta konfirmaatioihin kutsutaan vain kunkin rippikoululaisen lähiperhe ja yksi kummi. Muita kirkkovieraita mahtuu konfirmaatiomessuihin rajoitetusti.

Jos kaipaat kuuntelijaa, keskustelua tai esirukousta, seurakunnan työntekijät ovat Sinua varten myös kesällä. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerin numeroon 040 341 7299 tai ottaa yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löydät tältä sivulta vasemmasta yläkulmasta. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä. Keskustelut käydään edelleen pääasiassa puhelimitse.

Diakoniatyöntekijät tavoittaa parhaiten ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614 tai sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön.

Siunattua ja valoisaa loppukesää Sinulle! 

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan vt. kirkkoherra

Seuraa myös muualla somessa: Instagram@henrikinseurakunta

YouTube-video