Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Jumalanpalvelukset Henrikinkirkossa

Henrikinkirkossa vietetään yhteistä messua joka sunnuntai klo 11.00. Olet lämpimästi tervetullut mukaan jumalanpalvelukseen!

Saamme rukoilla, kuulla Jumalan Sanaa, nauttia musiikista ja virsistä sekä viettää ehtoollista yhdessä. Huolehdimme siitä, että turvavälejä on mahdollista noudattaa ja toiminta on turvallista kaikille. Jos sinulla on oireita, toivomme, että maltat toipua rauhassa kotona ennen kuin tulet taas mukaan.  

Muusta toiminnasta löytyy tietoa seuraamalla nettisivuja ja somekanavia tai kysyä suoraan ottamalla yhteyttä työntekijöihin. Ajankohtaiset tiedot Henrikinseurakunnan tilaisuuksista ja tapahtumista löydät Henrikinseurakunnan tapahtumakalenterista.  

Keskustelu ja diakonia 

Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta kohdasta Työntekijöiden yhteystiedot. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.  

Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi.  

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221 180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. 

Taivaan Isän siunausta jokaiseen päivääsi!  

 

Lähikuva Henrikinseurakunnan kirkkoherrasta.

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan kirkkoherra

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta