Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Kesäaika Henrikinseurakunnassa

Kesällä elämä näyttäytyy taas valoisampana ja toiveikkaampana. Monet asiat ovat jälleen mahdollisia. Luonnon vehreys kutsuu nauttimaan ulkoilmasta, rentoutumaan ja virkistymään. Toisten ihmisten seura kutsuu liittymään mukaan.  

Henrikinseurakunnassa on tarjolla toimintaa, tilaisuuksia ja yhdessäoloa myös kesällä.

  • Henrikinkirkossa vietetään yhteistä messua joka sunnuntai klo 11.00. Olet lämpimästi tervetullut mukaan jumalanpalvelukseen! Saamme rukoilla, kuulla Jumalan Sanaa, nauttia musiikista ja virsistä sekä viettää ehtoollista yhdessä. Henrikinkirkkoon voi kerrallaan tulla 225 henkilöä. 
  • Konfirmaatiojumalanpalveluksissa rippikoululaisten ryhmä on jaettu, jotta jokaisen nuoren läheisistä pääsee ainakin muutama paikalle kirkkoon kokemaan tärkeän hetken yhdessä nuoren kanssa. Tarkempia tietoja tästä saa ryhmien omilta ohjaajilta.  
  • Rippileirit toteutetaan leirimuotoisina alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Nuorten muun toiminnan osalta ajankohtaista tietoa löytyy Instagramissa @henrikinsrknuoret. 

Kirkolla tapahtuu monenlaista kesän mittaan. Kannattaa seurata nettisivuja ja somekanavia tai kysyä suoraan ottamalla yhteyttä työntekijöihin. Ajankohtaiset tiedot Henrikinseurakunnan tilaisuuksista ja tapahtumista löydät Henrikinseurakunnan tapahtumakalenterista.  

Henrikinkirkko on koko kesän ajan auki hiljentymistä varten keskiviikkoisin klo 12-15.  

Noudatamme sisätiloissa kahden metrin turvavälejä ja käytämme maskeja. Jos sinulla on oireita, toivomme, että maltat toipua rauhassa kotona ennen kuin tulet taas mukaan.  

Keskustelu ja diakonia 

Seurakuntayhtymän kesäpappi Peter Eriksson on tavattavissa keskustelua varten keskiviikosta perjantaihin joka viikko. Hänet voi tavoittaa hautausmaalta tai hänelle voi soittaa ja varata ajan keskustelulle – aiheeksi sopii kaikki maan ja taivaan välillä! Peter Eriksson p. 040 341 7167. 

Myös kaikki muut seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta kohdasta Työntekijöiden yhteystiedot. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.  

Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi.  

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221 180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. 

Taivaan Isän siunausta jokaiseen päivääsi!  

 

Lähikuva Henrikinseurakunnan kirkkoherrasta.

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan kirkkoherra

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta

Kysely seurakuntien verkkotoiminnasta


Miten onnistuimme verkossa? Korona-aika alkaa väistyä ja seurakunnat Turussa ja Kaarinassa voivat taas toimia kasvokkain. Miten onnistuimme järjestäessämme toimintaa verkossa koronarajoitusten aikana? Entä millaista toimintaa haluaisit verkkoon tulevaisuudessa? Kutsumme sinua yhteistyöhön! Vastaamalla tähän pieneen nimettömään kyselyyn autat meitä toiminnan suunnittelussa. Vastaamiseen menee noin 4 minuuttia. 

Vastaa kyselyyn klikkaamalla tätä linkkiä

Ota yhteyttä

YouTube-video