Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Lähikuva Henrikikirkon alttarista, taustalla kirkkosali. Kuvituskuva.

Henrikinseurakunnan toiminta osittain tauolla 

Uusien kokoontumisrajoitusten takia seurakunnan toiminta on osittain tauolla. Rajoitukset jatkuvat ainakin 10.2. asti.

Jumalanpalveluksiin voi toistaiseksi osallistua ainoastaan verkossa (Facebook ja Youtube). Kirkossa ei siis järjestetä lainkaan jumalanpalveluksia, joihin voisi tulla. 

Kirkkoon voi kuitenkin tulla hiljentymään ja halutessaan keskustelemaan papin kanssa. Välillä on myös hiljaista musiikkia. Henrikinkirkko on auki yksityistä hiljentymistä varten joka sunnuntai klo 13-15.

Kaikki aikuisten piirit, kerhot, kuorot ja tapahtumat ovat toistaiseksi tauolla. Lasten ja nuorten toiminta jatkuu rajoitetusti. Nuorten toiminnan osalta ajankohtaista tietoa löytyy Instagramissa @henrikinsrknuoret. Seurakunnan tarjoamaa sisältöä on monipuolisesti tarjolla sosiaalisessa mediassa.

Useimmissa kirkollisissa toimituksissa, kuten kastetilaisuuksissa ja vihkimisissä, on 10 hengen osallistujarajoitus. Hautaan siunaamisiin saavat tulla mukaan kaikki vainajan lähiomaiset, vaikka osallistujamäärä ylittäisi 10 hengen rajan.  

Jos kaipaat kuuntelijaa, keskustelua tai esirukousta, seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta kohdasta Työntekijöiden yhteystiedot. Voit myös pyytää yhteydenottoa soittamalla seurakuntasihteerille arkisin klo 9-15 p. 040 341 7299. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä. 

Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221 180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. 

Taivaan Isän siunausta jokaiseen päivääsi!

Lähikuva Henrikinseurakunnan kirkkoherrasta.

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan kirkkoherra

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta