Tervetuloa Henrikinkirkkoon!
 

Vuosi 2022 on alkanut tiukkojen koronarajoitusten kera. Aikuisten kokoava toiminta on tällä hetkellä tauolla, mutta osa aloittelee pienissä alle 10 hengen ryhmissä. Näet täältä aikuisten ryhmätoiminnan ja toiminnasta vastaavan henkilön yhteystiedot kysyäksesi lisätietoja. Sunnuntaisiin messuihin ja muihin jumalanpalvelustilaisuuksiin seurakunta voi kokoontua.

Pyrimme järjestämään kaiken toimintamme niin, että kirkkoon tulijat kokevat olonsa turvalliseksi. Pyydämme siksi jokaista kirkossa käyvää huomioimaan annetut hygieniamääräykset sekä käyttämään maskia. Koronapassi ei ole käytössä jumalanpalveluksiksi määriteltävissä tilaisuuksissa. 

Henkilömäärät kirkoissa ja kappeleissa on rajoitettu siten, että pystymme huolehtimaan riittävästä turvaetäisyydestä muiden kirkossa kävijöiden kanssa. TäältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät tämän hetken henkilömäärät seurakuntien kirkoissa ja kappeleissa. Henrikinkirkon kirkkosalin enimmäishenkilömäärä on rajoitusten takia 90 henkeä. Ajankohtaiset tiedot Henrikinseurakunnan tilaisuuksista ja tapahtumista löydät Henrikinseurakunnan tapahtumakalenteristaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Suosittelemme, että kaikkiin tilaisuuksiin osallistutaan vain terveinä ja koronarokotettuina. Suosittelemme myös vahvasti kasvomaskia kaikissa seurakuntien tilaisuuksissa. Yleisen turvallisuuden takia on tarpeen huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja antaa riittävä tila kaikille mukanaolijoille. 

Keskusteluapu ja diakonia  

Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten, niin arkena kuin juhlapyhinäkin. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta kohdasta Työntekijöiden yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.   

Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi.   

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221 180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.  

 

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta

Kävelytie Henrikinkirkon ovelle. Tien vierellä vihreää nurmikkoa ja korkeita pensaita.