Tervetuloa Henrikinkirkkoon

Valoisaa ja siunattua adventin aikaa!

Joulunodotus alkaa ensimmäisestä adventista. Kynttilät syttyvät valaisemaan talvista pimeyttä. Tänä vuonna emme voi kokoontua adventinajan tilaisuuksiin totutulla tavalla. Turun alueelle annetut uudet koronavirusepidemian hidastamiseen liittyvät suositukset vaikuttavat myös Henrikinseurakunnan toimintaan. Rajoitukset tulevat voimaan torstaina 3.12. Suhtaudumme viranomaisten ohjeistuksiin vakavasti ja toimimme niiden mukaan.

Kaikki aikuisten ryhmätoiminta jää tauolle. Lasten ja nuorten toimintaa toteutetaan rajoitetusti ja turvallisuusohjeet huomioiden. Jumalanpalveluksia vietetään 23.12. asti ilman läsnä olevaa seurakuntaa, koska sallittu osallistujamäärä tilaisuuksissa on rajattu 10 henkeen. Myös toimituksiin tulee 10 hengen osallistumisrajoitus. Musiikkitilaisuudet peruutetaan.

Adventin ajan hartauksia ja jouluista musiikkia tarjoamme kuitenkin sosiaalisessa mediassa. Tietoa tilaisuuksista löytyy täältä Henrikinseurakunnan nettisivuilta, sosiaalisesta mediasta tai työntekijöiltä.

Jos kaipaat kuuntelijaa, keskustelua tai esirukousta, seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa myös poikkeusaikana. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7299 tai ottaa yhteyttä suoraan työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta kohdasta Työntekijöiden yhteystiedot. Seurakunnan keskusteluapu on aina luottamuksellista ja ilmaista. Palvelu ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 10-11 p. 040 341 7614. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla henrikin.diakonia@evl.fi.

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Henrikinseurakunta on monin tavoin läsnä myös sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa.

Pidetään yhteyttä!

Pauliina Uhinki-Suominen, Henrikinseurakunnan vt. kirkkoherra

Seuraa myös Instagramissa: @henrikinseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta Martinseurakunta