Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat

Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat ovat siirtyneet tietopalveluun

Linkistä avautuvasta tietopalvelusta löydät yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston, seurakuntaneuvostojen sekä muiden luottamuselinten esityslistoja ja pöytäkirjoja. Esityslistoissa ja pöytäkirjoissa voi olla henkilön tai yksityisyyden suojaan liittyviä tai salassa pidettäviä asioita, joita ei julkaista.

Siirry lukemaan esityslistoja ja pöytäkirjoja (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri (virkavapaalla)
Maarian seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Toimin Maarian seurakunnan seurakuntasihteerinä. Työskentelypaikka sijaitsee keskusrekisterin yhteydessä olevassa seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Seurakuntasihteerin työtehtäviin kuuluu monipuolisia hallintoon, talouteen ja sisäiseen viestintään liittyviä tehtäviä. Työpäivä ovat hyvin erilaisia, siksi olenkin viihtynyt näissä tehtävissä jo 20 vuoden ajan.

Vapaa-aika hupenee nopeasti pientaloasujana yleensä niin sanotusti sormet mullassa. Hevosharrastus on minulla myös lähellä sydäntä. Käsitöistä hallussa on ompelu, neulominen sekä virkkaus.

Minut saa hyvälle tuulelle positiivisesti asioihin suhtautuvat ihmiset. Hymy on pieni ele, mutta kantaa pitkälle. Iloiseksi minut tekee myös arjen pienet asiat. Luonto on myös lähellä sydäntä, luonnossa kokee aina jotain uutta ja mieltä avartavaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, olemme Maarian seurakunnassa mielellämme avuksi.