Leirikeskukset

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän leirikeskukset HeinänokkaKunstenniemi ja Sinappi kokoavat yhteen eri-ikäisiä leiriläisiä ympäri vuoden. Kaikkia leirikeskuksia ympäröi kaunis luonto ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Leiripalveluiden lisäksi leirikeskukset tarjoavat erilaisia kokous- ja juhlapalveluita. Voit kysyä tarjousta myös catering-palveluista. Huomioithan viranomaisten koronarajoitukset. 

Piikkiössä sijaitsevassa Pyölinrannassa on leiritoimintaa pääsääntöisesti koulujen kesälomien aikana, mutta on varattavissa ympäri vuoden. Pyölinrannan saunamökissä on viihtyisät puitteet ja majoituskapasiteettia noin 10 henkilön seurueelle ympärivuotisesti.

Tutustu karttaan, johon on merkitty Turun ja Kaarinan ev.lut. seurakuntien kirkot, kappelit ja pappilat, muut seurakuntatilat sekä hautausmaat. (Linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa.)

Leirikeskuksiä kehitetään - lähetä risuja ja ruusuja!

Leirikeskusten kehittäminen on nyt konkreettisesti menossa eteenpäin ja kaikki ideat ja palautteet ovat kullan arvoisia. Ohessa linkki kyselyyn, jossa voit antaa ruusuja ja risuja sekä esittää konkreettisia toiveita ja ideoita!

Anna palautetta leirikeskuksista

Varaukset

Leirikeskusten tiloja voi varata

Seuraa leirikeskuksia FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (Linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa.)