Leiritoimintaa Kunstenniemessä keväällä 2022

28.–30.1. Isoskoulutusleiri. Hinta 25€ (sis. täyshoidon bussikuljetuksella+ tapaturmavakuutuksella) maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä joko luottokortilla tai pankkitunnuksilla). Jos kotona on heikko rahatilanne, niin laita viesti Lillille (0403417380, lilli.jussila@evl.fi) Kenenkään leiri ei jää rahasta kiinni, vaan siinä tapauksessa seurakunta maksaa viikonlopun. Myös lisäaikaa leirin maksamiseen voi kysyä. Ilmoittautumiset 20.1. mennessä https://www.lyyti.in/Isoskoulutusleiritammikuu2022HenrikinsrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Iskoleirin leirikirjeen löydät linkin takaa: Iskoleiri-info

11–13.3. K18-leiri

1.–3.4. TYKKI-iskoleiri

8.–10.4. Vanhojen leiri

13–15.5. Kesän isosten -leiri

Turvallisuuskysely löytyy täältä nuorisotyön turvallisuuskysely Jos et pysty tulostamaan, niin tiedot voi kirjoittaa myös erilliselle paperille. Kysely on voimassa toukokuun 2022 loppuun. 

Koronavirus:

Tavoitteenamme on varmistaa kaikille turvallinen harrastaminen. Toiminnassamme huolehdimme hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä. Huomioithan myös muiden ihmisten turvallisuuden, etkä tule toimintaamme mikäli olet sairas tai perheenjäsenelläsi on koronavirukseen viittaavia oireita (yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä). 4. luokkalaisten ja sitä vanhempien lasten, nuorten ja aikuisten tulee käyttää maksia sisätiloissa (jollei ole omaa, niin meiltä saa). Leireillä emme voi taata jatkuvia turvaetäisyyksiä. Leirille tullaan epidemiatilanne tiedostaen.

Koronavirustilanteen vuoksi toiminnassa tartuntojen leviäminen on mahdollista, mikäli osallistuja tai henkilökuntaan kuuluva kantaa virusta. Mahdollisesti ilmenevän koronatapauksen takia kaikki osallistujat saatetaan asettaa kotikaranteeniin. Toimintaan osallistutaan siis oman harkinnan mukaan, koska toimenpiteistämme huolimatta emme voi taata, ettei virus leviäisi. Mikäli lapsella todetaan 14 vrk kuluessa COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava seurakunnan työntekijälle. Todetusta tapauksesta ilmoitetaan kirkkoherralle, ja muutoinkin toimitaan seurakunnan kriisiviestinnän ohjeistuksen mukaisesti.

 

 

 

 

Nuoria ulkona.
Vanhojenleiri Paimiossa.