Pääsiäinen on uuden alku

Vaikka koronavirustilanne tuo epävarmuutta jokaiseen päivään, saamme silti juhlia pääsiäisen ilosanomaa yksin ja yhdessä. Maarian seurakunnassa pääsiäistä voi viettää tällä kertaa netin kautta, livelähetyksiä ja hartausvideoita katsellen.

Hiljainen viikko

Tiistai

Maarian seurakunnan työntekijät ovat tehneet hartausvideoita hiljaisen viikon jokaiselle päivälle. (Pääsiäissunnuntaina on jälleen livelähetys Maarian kirkosta, silloin video jää pois.) Näiden videoiden kanssa voi seisahtua seuraamaan Kristuksen kärsimystietä kohti Golgataa ja lopulta ylösnousemuksen kautta pääsiäisen iloon.

Hiljaisen viikon maanantain video Youtubessa tämän linkin takana.

Hartaustekstejä ja pääsiäisikkunoita

Lisäksi voit ladata itsellesi Maarian seurakunnan pappien kirjottamia hartaustekstejä jokaiselle päivälle. Niiden kanssa voit kulkea läpi Jeesuksen kärsimystien pääsiäisen iloon asti. Tekstit voi ladata joko pdf-tiedostona, josta voit tulostaa kotona itsellesi pienen vihkosen (tulosta kaksipuoleisena A4:lle), tai word-tiedostona, jossa tekstit ovat peräkkäin.

Tämän linkin takaa löydät hartausvihon pdf-tiedostona

Tämän linkin takaa löydät hartausvihon word-tiedostona

Pääsiäiseen pääsee tutustumaan myös ulkoillessa! Maarian seurakuntatalojen ikkunoihin on rakennettu pääsiäisasetelmia. Netistä voi kuunnella selostuksen, jossa kerrotaan ikkunasta. Asetelmia voi bongailla Maarian pappilan tallin, Halisten, Hepokullan, Kotimäen, Raunistulan, Runosmäen ja Yli-Maarian seurakuntatalojen ikkunoista.

Maarian seurakunta toivottaa sinulle iloista pääsiäistä ja Jumalan siunausta kevääseen.

Palmusunnuntain jumalanpalvelus Maarian kirkosta 5.4. klo 10 on katsottavissa tämän linkin takaa.

Liturgia: Anna Orenius / Saarna: Milla Ruskeepää / Kanttorit: Marja Haikka ja Tero Niemi. Virret: 54: 1,2,4 / 704 / 3: 1 / 3: 2-5 / 3: 6 / 5: 1-2

Sunnuntain 22.3. Marian ilmestyspäivän klo 10 jumalanpalvelus Maarian kirkosta on katsottavissa netissä tämän linkin takaa. 

Liturgia: Jari Laaksonen / Saarna: Katri Rinne / Kanttorit: Heikki Rainio ja Tero Niemi. Virret: 52 / 50 / 538: 1,2,6 / 600

Sunnuntain 29.3. klo 10 jumalanpalvelus Maariankirkosta on katsottavissa netissämän linkin takaa.

Liturgia: Milla Ruskeepää / Saarna: Leena Sirén / Kanttorit: Ulla Vuola ja Tero Niemi. Virret: 275 / 79: 1-3,8,12 / 938:1-2,9 / 334: 1,3,5

Seuraava pyhä Maarian kirkossa:

su 12.4. klo 10 Pääsiäissunnuntain jumalanpalvelus. Liturgia: Inkeri Puputti, saarna: Katri Rinne, kanttorit: Ulla Vuola ja Virpi Vähäpassi.

Virret: 90 / 84: 1,5,6 / 708 / 716 / 126 / 105 / 104

Jumalanpalvelus on katsottavissa suorana netin kautta tällä sivulla maarianseurakunta.fi. Jumalanpalvelus toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Kirkon ovet ovat auki hiljentymistä varten sunnuntaina klo 11-13.

 

Maarian seurakunnan löydät sosiaalisesta mediasta

Facebookista nimellä Maarian seurakunta

Instagramissa nimellä @maariansrk

Tiedoksi:

Maarian kirkko on remontissa 20.9.2020-30.4.2021. Remontin aikana kirkossa ei järjestetä mitään tilaisuuksia, eikä sitä voi myöskään varata tilaisuuksia varten. Tarkempaa tietoa remontista on luvassa myöhemmin.

 

 

 

Ota yhteyttä

YouTube-video