Tervetuloa Maarian seurakuntaan!

Mukava nähdä sinua! Nyt rajoitusten höllennyttyä seurakunnan toiminta jatkuu normaalisti. Tervetuloa siis tapahtumakalenterista löytyviin tapahtumiin! Ethän kuitenkaan tule paikalle, jos sinulla on vähääkään koronaan viittaavia oireita.

 

Yhteisvastuukeräys

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräys kerää varoja koronan seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttamiseksi Suomessa ja maailmalla. ”Lahjoita mulle huominen” -kampanja nostaa esiin nuorten hädän ja toivottomuuden kokemuksen, jota pitkittynyt korona-aika on lisännyt. Osa keräyksen tuotosta käytetään esimerkiksi kehittämään jalkautuvia palveluja, joilla tuetaan lasten ja nuorten hyvinvointia. Tarkoituksena on löytää ja päästä kosketuksiin sellaisten nuorten kanssa, joilla on riskinä syrjäytyä tai jäädä yksin.

Voit lahjoittaa Yhteisvastuukeräykselle oheisten ohjeiden avulla. Jos lahjoitat keräykseen näillä ohjeilla, osa lahjoittamistasi varoista jää Maarian seurakunnan käyttöön ahdingossa olevien nuorten tukemiseksi tehtävään työhön sekä diakonia-avustuksiin.

Lahjoita tästä linkistä Maarian Yhteisvastuukeräykseen

Tai lahjoita tilisiirrolla

  • Aktia FI82 4055 0010 4148 41, viite: 301424
  • Nordea FI16 2089 1800 0067 75, viite: 301424
  • OP FI14 5000 0120 2362 28, viite: 301424

Tai lahjoita MobilePaylla numeroon 49137.

Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi. Ahvenanmaalla ÅLR/2021/8126 31.12.2022 asti. 

Kolmen nuoren kasvot, jokaisen suun edessä suukapulalta näyttävä teksti, esim. "lahjoita mulle huominen"


Matkalla Maariassa -blogi

Kirkkoherra Laura Maria Latikka on alkanut kirjoittaa blogia tänne Maarian seurakunnan sivuille. Hän päivittää blogia aina välillä, blogikirjoituksia voi lukea blogin omalta sivulta. Siirry Matkalla Maariassa -blogiin tämän linkin takaa.

Maarian seurakunta muualla verkossa

Maarian seurakunnalla on oma YouTube-kanava, johon työntekijät tekevät lyhyitä videoita eri aiheista. Tutustu YouTube-kanavaan tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Facebookista löydät meidät nimellä Maarian seurakunta. Siirry tästä Maarian seurakunnan Facebook-tilille.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Instagramista olemme käyttäjänä @maariansrk. Katso Instagram-kuviamme tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Maarian seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Toimin Maarian seurakunnan seurakuntasihteerinä sekä seurakuntaneuvoston sihteerinä. Työskentelypaikka sijaitsee keskusrekisterin yhteydessä olevassa seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Seurakuntasihteerin työtehtäviin kuuluu monipuolisia hallintoon, talouteen ja sisäiseen viestintään liittyviä tehtäviä. Työpäivä ovat hyvin erilaisia, siksi olenkin viihtynyt näissä tehtävissä jo 20 vuoden ajan.

Vapaa-aika hupenee nopeasti pientaloasujana yleensä niin sanotusti sormet mullassa. Hevosharrastus on minulla myös lähellä sydäntä. Käsitöistä hallussa on ompelu, neulominen sekä virkkaus.

Minut saa hyvälle tuulelle positiivisesti asioihin suhtautuvat ihmiset. Hymy on pieni ele, mutta kantaa pitkälle. Iloiseksi minut tekee myös arjen pienet asiat. Luonto on myös lähellä sydäntä, luonnossa kokee aina jotain uutta ja mieltä avartavaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, olemme Maarian seurakunnassa mielellämme avuksi.

 

 

Puna-oranssi kuva, jossa lukee