Tervetuloa Maarian seurakuntaan!

Syksy on jo ovella, vuodenkierto kääntyy pikkuhiljaa kohti talvea. Koronatilanne vaikuttaa edelleen seurakunnan toiminnassa, ja tilaisuuksia suunnitellaan valtioneuvoston ja THL:n kulloinkin vallassa olevien ohjeiden mukaan. Kannattaa siis varautua muutoksiin ja perumisiin toiminnassa!

Pyhäinpäivää kohti kuljetaan

Viikko 44 huipentuu lauantaina vietettävään pyhäinpäivään. Päivää vietetään perinteisesti edesmenneitä rakkaita muistellen. Haudoille viedään kynttilöitä valaisemaan pimeitä iltoja. Maarian seurakunnassa pyhäinpäivänä on tapahtumia sekä kirkolla että Kärsämäen kappelissa.

Kärsämäen kappelin avoimet ovet lauantaina 31.10. klo 14-17

Kärsämäen hautausmaalla kävijät voivat poiketa hiljentymään kappeliin, jossa on avoimet ovet lauantaina 31.10. klo 14-17. Klo 15 ja klo 16 on lyhyt hartaus. Tapahtuma on auki kaikille.

Striimi Maarian kirkon pyhäinpäivän hartauksista lauantaina

Maarian kirkossa taas luetaan lauantaina perinteisesti viime pyhäinpäivän jälkeen siunattujen vainajien nimet, mutta koronarajoitusten vuoksi kirkkoon voivat ikävä kyllä tulla vain kyseisten vainajien omaiset. Tilaisuuksia on kolme ja ne kaikki striimataan suorana tälle sivulle, joten hartauksiin voi osallistua myös etänä netin kautta. (Linkki striimiin tulee tähän etusivulle lauantaina hiukan ennen tilaisuuksia. Päivitä nettisivu (=lataa nettisivu uudelleen) varmuuden vuoksi juuri ennen tilaisuuden alkua.) Tilaisuudet alkavat seuraavasti: klo 15 (vainajien sukunimi A-K), klo 16.30 (vainajien sukunimi L-P) ja klo 18 (vainajien sukunimi R-Ö). Huomioithan, että striimit ovat katsottavissa Maarian sivuilla ainoastaan tulevan viikonlopun ajan, ne eivät jää katsottavaksi enää jälkikäteen.

Toimintaa tauolla

Kärsämäen kappelin messu ja eläkeläiskerhot ovat tällä hetkellä tauolla koronan vuoksi, tilannetta seurataan jatkuvasti ja lisäpäätöksiä tehdään marraskuun puolivälissä. Sunnuntaina 1.11. vietetään Maarian kirkossa kaikille avointa messua klo 10. Tervetuloa!

 

Maarian seurakunta muualla verkossa

Maarian seurakunnalla on oma YouTube-kanava, johon työntekijät tekevät lyhyitä videoita eri aiheista. Tutustu YouTube-kanavaan tästä linkistä.

Facebookista löydät meidät nimellä Maarian seurakunta. Siirry tästä Maarian seurakunnan Facebook-tilille.

Instagramista olemme käyttäjänä @maariansrk. Katso Instagram-kuviamme tästä linkistä.

 

Vastauksia etsimässä

Maarian seurakuntapastori ja teologian tohtori Dan-Johan Eklund pohtii uskonnonfilosofisia teemoja. Sarjan ensimmäisessä osassa kysytään, miksi Jumala sallii pahaa.

 

Seurakuntaneuvoston pöytäkirja 7 / 2020

Seurakuntaneuvoston 13.10.2020 kokouksen pöytäkirja on nähtävillä tämän linkin takana 19.10.-2.11.2020. Tiedosto ei ole saavutettava.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Maarian seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
YouTube-video