Tervetuloa Maarian seurakuntaan!

Adventinaika on alkanut, mutta korona aiheuttaa kuitenkin edelleen harmia, ja uusia rajoituksia on annettu Varsinais-Suomeen. Jumalanpalveluksia rajoitukset eivät koske, mutta konserteissa ja Kauneimmissa Joululauluissa käytetään koronapassia ainakin 16.12. asti.

Kauneimmat Joululaulut lauantaina 11.12. klo 18

Maarian kirkossa lauletaan Kauneimpia Joululauluja lauantaina 11.12. klo 18. Tilaisuuteen voi osallistua myös netin välityksellä, ohessa linkki suoraan lähetykseen Maarian kirkosta. Tilaisuudessa pappina on Paavo Huotari, musiikista vastaavat Ulla Vuola ja Tero Niemi. Kuoroina mukana ovat lauluyhtye Vivere sekä lapsikuoro Visertävä puu. Huomaathan, että paikalle tulijoilta edellytetään voimassaolevaa koronapassia.

Katso Maarian seurakunnan Kauneimmat Joululaulut Maarian kirkosta lauantaina 11.12. klo 18 tästä linkistä

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivänä 6.12. pidettiin Maarian kirkossa partiokirkko, joka myös striimattiin. Sen voi vielä katsoa oheisesta linkistä. Partiokirkon toimittivat Anna Orenius ja Tero Niemi yhdessä partiolaisten kanssa.

Katso itsenäisyyspäivän 6.12. partiokirkko Maarian kirkosta tätä linkkiä klikkaamalla

Maarian seurakunnan adventin ja joulunaika 2021

Seurakunnan adventin ja joulunajan tilaisuudet löytyvät nyt omalta sivultaan! Lisätietoja tapahtumista löytyy tapahtumakalenterista. Tervetuloa turvallisesti tilaisuuksiin!

Siirry lukemaan Maarian adventin ja joulunajan tilaisuuksista tästä linkistä klikkaamalla

Koronapassi

Osassa seurakuntien tilaisuuksista on käytössä koronapassi. (Tämä perustuu Lounais-Suomen Aluehallintoviraston määräykseen tapahtumien yleisörajoituksista.) Koronapassia ei käytetä jumalanpalveluksissa tai kirkollisissa toimituksissa. Koronapassi on kuitenkin käytössä mm. konserteissa, Kauneimmissa Joululauluissa, ym. vastaavissa suurissa tilaisuuksissa. Tapahtumakalenterissa tapahtuman kohdalla kerrotaan, jos koronapassi on käytössä tilaisuudessa.

Koronapassia edellyttäviin tilaisuuksiin tulijoilta tarkistetaan ovella koronarokotustodistus, jonka yhteydessä saatetaan tarkastaa myös henkilöllisyys. Koronapassin voi ladata itselleen Omakanta-palvelusta, osoitteesta kanta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, ja sen voi esittää ovella joko tulostettuna tai mobiililaitteen ruudulta. Alle 16-vuotiailta koronapassia ei tarkasteta.

Tällä hetkellä Aluehallintoviraston rajoitukset ovat voimassa 16.12. asti. Tietoa päivitetään sitä mukaa, kun uusia päätöksiä tehdään.

Joulukalenteri

Kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntien jäsentaloudet saavat lähipäivinä kotiin oman seurakuntansa lahjana joulukalenterin. Kalenteri tipahtaa postiluukkuun tai -laatikkoon ennen ensimmäistä adventtia.

Turun ja Kaarinan seurakunnat ovat ensimmäistä kertaa mukana pääkaupunkiseudun joulukalenterihankkeessa. Kalenteri jaetaan 90 000 jäsentalouteen ja kuhunkin talouteen postitetaan yksi kalenteri. Kalenterin kuvituksen on tehnyt Pauliina Skarr ja teksteistä vastaa Karoliina Pentikäinen. Toivomme Maarian seurakunnassa, että joulukalenteri tuo iloa ja valoa adventin aikaan!

Maarian seurakunta muualla verkossa

Maarian seurakunnalla on oma YouTube-kanava, johon työntekijät tekevät lyhyitä videoita eri aiheista. Tutustu YouTube-kanavaan tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Facebookista löydät meidät nimellä Maarian seurakunta. Siirry tästä Maarian seurakunnan Facebook-tilille.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Instagramista olemme käyttäjänä @maariansrk. Katso Instagram-kuviamme tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Maarian seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
YouTube-video