Tervetuloa Maarian seurakuntaan!

Kesä on kauneimmillaan ja siitä saa nauttia. Luonto ylistää Luojan kunniaa! Kesän aikana Maarian kotisivuja uudistetaan, joten vanhoilla paikoilla sijainneet valikot eivät välttämättä ole enää siellä, mistä ne on tottunut löytämään. Uudistus on osa saavutettavuuslain täytäntöönpanoa, ja sen tarkoitus on ottaa paremmin huomioon myös ne, joiden on hankalaa käyttää internetiä. Kaikki osiot kuitenkin löytyvät edelleen sivuilta. 

Jumalanpalvelus verkossa

Koronarajoitusten lieventämisen vuoksi verkossa striimattavat jumalanpalvelukset päättyvät heinäkuun lopussa. Maarian kirkkoon ja Kärsämäen kappeliin voi jälleen tulla paikan päälle sunnuntaisin ja pyhäpäivinä nauttimaan tunnelmasta ja Herran Pyhästä Ehtoollisesta. Syksyllä tulee muutamia striimauksia eri pyhinä, niistä enemmän myöhemmin. 

Yhteisvastuukeräys

Kolehdin sijasta voit halutessasi lahjoittaa oman seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen tästä Yhteisvastuu-linkistä. Kiitos lahjastasi!

 

Maarian seurakunta muualla verkossa

Maarian seurakunnalla on oma YouTube-kanava, johon työntekijät tekevät lyhyitä videoita eri aiheista. Tutustu YouTube-kanavaan tästä linkistä.

Facebookista löydät meidät nimellä Maarian seurakunta. Siirry tästä Maarian seurakunnan Facebook-tilille.

Instagramista olemme käyttäjänä @maariansrk. Katso Instagram-kuviamme tästä linkistä.

 

 

Arkeologisia kaivauksia Maarian kirkon kupeessa

Elokuussa Maarian kirkon ja pappilan vieressä on tehty arkeologisia kaivauksia. Kävimme katsomassa, mitä paikalla oikein tapahtuu. Videolla näkee kurkistuksen Maarian pitkään historiaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Maarian seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
YouTube-video