Tervetuloa Maarian seurakuntaan!

Mukava nähdä sinua! Nyt rajoitusten höllennyttyä seurakunnan toiminta jatkuu normaalisti. Tervetuloa siis tapahtumakalenterista löytyviin tapahtumiin! Ethän kuitenkaan tule paikalle, jos sinulla on vähääkään koronaan viittaavia oireita.

Adventin ja joulun aika Maariassa

Joulu on jo kohta täällä! Maariassa tapahtuu taas runsaasti adventinaikana, tervetuloa tilaisuuksiin!

Adventin ja joulunajan tilaisuudet löytää omalta sivultaan tämän linkin takaa

Kauneimmat Joululaulut su 11.12. klo 18

Kauneimpiin Joululauluihin Maarian kirkossa voi osallistua myös verkossa. Tilaisuudessa kannetaan kolehti maailman lasten auttamiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Voit lahjoittaa myös kotisohvalta: Lisätietoja lahjoittamisesta löytyy Kauneimpien Joululaulujen sivulta. Maarian kirkossa luvassa on myös yllätys...

Katso Kauneimmat Joululaulut Maarian kirkosta sunnuntaina 11.12. klo 18 tämän linkin takaa.


Vihreä tyylitelty piirros kirkon ikkunoista, joiden päällä Bachin koristeellinen sinetti

Bachin kantaattien sarja Maarian kirkossa

Maarian kirkossa alkaa 1. adventtisunnuntaina, 27.11.2022, Bachin kirkkokantaattien sarja. Sarjaan kuuluu seitsemän kantaattia sekä Johannespassio, jotka kaikki esitetään alkavan kirkkovuoden aikana.

Lue lisää kantaateista tämän linkin takaa


Seurakuntavaalit 2022

Ketkä valittiin Maarian seurakunnasta seurakuntaneuvostoon ja kirkkovaltuustoon? Vaalien tulokset ovat selvillä vaalipäivän iltana. Tulokset voi tarkistaa omalta sivultaan.

Siirry tarkastelemaan Maarian seurakunnan seurakuntavaalien tuloksia tämän linkin takaa

Keitä Maarian seurakunnassa oli ehdolla?

Siirry tutustumaan Maarian seurakunnan seurakuntavaaliehdokkaisiin tästä linkistä klikkaamalla

Matkalla Maariassa -blogi

Kirkkoherra Laura Maria Latikka on alkanut kirjoittaa blogia tänne Maarian seurakunnan sivuille. Hän päivittää blogia aina välillä, blogikirjoituksia voi lukea blogin omalta sivulta. Siirry Matkalla Maariassa -blogiin tämän linkin takaa.

Maarian seurakunta muualla verkossa

Maarian seurakunnalla on oma YouTube-kanava, johon työntekijät tekevät lyhyitä videoita eri aiheista. Tutustu YouTube-kanavaan tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Facebookista löydät meidät nimellä Maarian seurakunta. Siirry tästä Maarian seurakunnan Facebook-tilille.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Instagramista olemme käyttäjänä @maariansrk. Katso Instagram-kuviamme tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Maarian seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Toimin Maarian seurakunnan seurakuntasihteerinä sekä seurakuntaneuvoston sihteerinä. Työskentelypaikka sijaitsee keskusrekisterin yhteydessä olevassa seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Seurakuntasihteerin työtehtäviin kuuluu monipuolisia hallintoon, talouteen ja sisäiseen viestintään liittyviä tehtäviä. Työpäivä ovat hyvin erilaisia, siksi olenkin viihtynyt näissä tehtävissä jo 20 vuoden ajan.

Vapaa-aika hupenee nopeasti pientaloasujana yleensä niin sanotusti sormet mullassa. Hevosharrastus on minulla myös lähellä sydäntä. Käsitöistä hallussa on ompelu, neulominen sekä virkkaus.

Minut saa hyvälle tuulelle positiivisesti asioihin suhtautuvat ihmiset. Hymy on pieni ele, mutta kantaa pitkälle. Iloiseksi minut tekee myös arjen pienet asiat. Luonto on myös lähellä sydäntä, luonnossa kokee aina jotain uutta ja mieltä avartavaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, olemme Maarian seurakunnassa mielellämme avuksi.