Tietosuoja

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen henkilötietojen käsittelyssä. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä toimii rekisterinpitäjänä asiakaspalvelumme edellyttämissä järjestelmissä.

Tietosuojaseloste on kunkin yksittäisen rekisterin tietosisältöä, tietojen käsittelyn oikeusperusteita sekä käyttötarkoituksia kuvaava dokumentti.

Ohessa ovat asiakastyössämme käytettävien tietojärjestelmien tietosuojaselosteet pdf-muodossa. Tiedostot aukeavat uudessa ikkunassa.

Verkkosivusto

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän verkkosivusto sekä erillissivustot on tehty Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivustojen julkaisujärjestelmällä (Lukkari). Lukkari on seurakunnille ja muille kirkon organisaatioyksiköille suunniteltu verkkosivusto, jossa kaikille on samanlaiset toiminnot ja rakenne, mutta visuaalisuus voidaan rakentaa heijastamaan seurakuntayhtymän tai seurakunnan omaa ilmettä.

Henkilötietojen käsittely sivustolla liittyy sähköisessä muodossa tapahtuviin asiointia helpottaviin toimintoihin; virkatodistuksen tilaaminen, kirkkoon liittyminen, esirukouspyynnöt, palautteen kerääminen, uutiskirjeen tilaaminen.

Tietosuojaseloste: Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivustojen julkaisujärjestelmä (Lukkari)Linkki avautuu uudessa välilehdessä