Kokoukset Sinapin leirikeskuksessa

Päärakennus

Sinapin päärakennuksessa on monen kokoisia tiloja kokousten ja koulutusten järjestämiseen.

Takkahuoneessa on tilaa 30 hengelle, kun taas olohuone ja ryhmähuone soveltuvat 12 hengen kokouksille. Olohuoneessa ja ryhmähuoneessa on keittiövarustus, koska niihin tuodaan leirien iltapalatarpeet. Tiloissa on jää-pakastinkaappi, keittotaso, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, tiskikone sekä kahvimukit ja leipälautaset.

Rantamökki

Rantamökki soveltuu 10–15 hengen kokoontumistilaksi.

Villa Staffans

Villa Staffans on funkkishuvila, joka Erik Bryggman suunnitteli 1940-luvulla vuorineuvos Staffansin huvilaksi. Se on historiansa aikana palvellut myös Kakskerran pappilana ja leiritoiminnan alkaessa vuonna 1964 ruokalana. Nykyisin se on museoviraston suojelema ja entisöity vuonna 2005. Villa Staffansissa on noin 40-paikkainen sali ja kaksi ryhmätyöhuonetta kokouksia ja koulutuksia varten. Rakennuksessa on langaton nettiyhteys, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu.

Asiakkaiden käytössä on myös pieni keittiö, jossa on uuni ja liesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, jää-pakastinkaappi sekä astiasto 40 hengelle. Ruokailut järjestyvät viereisen päärakennuksen ruokasalissa, mutta esimerkiksi aamu- ja päiväkahvit voidaan tarjoilla myös Villa Staffansiin.